Tegyél bele kis bizbasz benzinszűrőt,nekem ezzel 2000km alatt sose dugult el.Bár patyolat a tankom,mégis sok kis getvasztól kímélt már meg.
Mikor elegendő összegyűlik benne,lehúzom a csőről,fordítva visszdugom,egy tálkát teszek alá,csap kinyit , kirázom,újra tiszta....ennyi.Majd ismét viszafordítva helyreteszem.
Javaslom tegyél be a csap alá kis bizbasz benzinszűrőt.
Az én mustang tankom olyan volt mint a babapicsa a tv-ben,de mégis sok szart megszűr a mai napig.Ha nem lenne jól beszoptam volna.Még 1x se dugult el a 2000km alatt.
Talán az a legjobb ha veszel egy lepukkant gépet aprópénzért és magad felújítod.Vagy bontásra kínált gépet veszel.Akkor kisebbet szívsz.Én pl nem vettem volna japó robeszt 50-60-ért mert egyrészt nem volt rá annyim,másrészt nem is adnék érte annyit.Haver vett egy külsőre jó állapotú jogot 70-ért,ráment még legalább 20 ezer,és végül 40-ért adta el.Én a suzukit 30-ért vettem,és idén kellett felújítani,akkor ment rá 26 ezer.
Az a baj ezekkel hogy nagyon hamar szarrá lehet hajtani mindent.Mert ugye haladni akarsz vele,és húzod neki.De akkor zabál is meg forog is.Haver vett tavaly januárban egy rs50-est.Szerelő rakta össze.5 sebességes masina.Országúton kiforgatva 12-ezerig minden sebességet 4-ben utolértem vele egy gázpalackot szállító simsonos fickót.Ötödikbe berakva már nem értem utol,távolodott előttem.Ennyit ezekről a gépekről.Van itt a városban egy aprilia tuareg 50-es 70-ért.kívülálló lehet megvenné,de ha hallanád menet közben.visít,de nem megy.Akkor már inkább egy simson star vagy schwalbe mint ezek a kis szarok.Amúgy az rs-be kellett alkatrész.3 váltófogaskerék volt 30ezer forint.Mondtam is havernak nekem ilyen nem kell.
"Fogyasztása úton tűrhető 5L , de egy kétütemű kisköbcentisnek , ami nincs kihegyezve , szerintem 4L ből el kellene menni . Terepen nagyon eszik , volt hogy 70 km en 8 litert befalt. Az olajat nagyon zabálta , 1:50 es keverékkel is úgy füstölt , mint a simson az 1:20 al . " puff neki kis fogyasztás :D
A csehek faragnk keményen.Én is művelnék még durvább dolgokat,csak kellene eszterga,co hegesztő hozzá hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.sajnos a membránházat vaslemezből tudtam megcsinálni,pedig aluból szebb és könnyebb lenne.
Ezzel csak 1 gond van...vennék én még utóljára japó sárga kicsi emberek által érintett gépet,csakhogy:
A BÁNATBA SE TALÁÁÁÁÁÁÁLOK!!!
Ez volt edddig a legjobb...
De tényleg.
Vácott meg az ország másik végében van 1-2 db,de onnan elhozni...tököm kivan h 1 retek elásott helyen lakom ahol seprűnyél a kormány és sörösdoboz a kipufogó...:((((
Jó nagy szar!Ennyi pénzért már MOTORT is adnak,nem egy ilyen hulladékot. Az eladó azt írja hogy power szelepes a gép.Hát persze :DD A 125-ös DT-kben van csak power szelep.Nem a membránra gondolt?Mert az van benne.