a. szerintem nem nekem írtad, hanem grandénak:-) ennek nincs is programórája. b. a kályha típustábláján mit keressek? (ha esetleg a távkapcsolónyomkodós dolog nem működne)
Bocs, hogy A kérdésem kicsit off, de nem találtam megfelelő topicot az indexen. Tehát : a waeco féle ülésfűtés szett szerintetek beszerelhető bőr hátsó ülésekbe is ?
Úgy lehet az eredeti Webastó távirányítókon (a T90-esnél mondjuk), hogy együtt megnyomod az On és OFF gombot, akkor jelzi a LED hogy fűtés (pirosan) vagy csak szellőztetés (zöld) módban van.
Ha a két mód között váltani is akarsz, akkor kétszer nyomod meg egymás után egyszerre a két gombot.
Ha 3 X nyomod meg, akkor jelzi villogásokkal (villanásonként 10 másodperc) hogy mennyi a bekapcsolás ideje, ezen is lehet valahogy állítani de ezt nem tudom pontosan..
Na szal, hogy tisztábban láss. A régi Thermo Top-ok óráinak a színe (illetve a LED-é) volt zöld. Aztán jöttek az újabb típusok, a Thermo Top C és E, ezek órái szögletesek még, de már piros színnel világítanak.
Na ezekkel kompatibilis az ovális óra.
De, ha nagyon ragaszkodsz a régi órához, esetleg rá tudok kérdeztetni, hogy rendelhető-e még, mennyibe kerül, miegymás.
Az a helyzet ezekkel a gyári távirányítókkal hogy ezek butábbak, sajnos ezekkel csak be- és kikapcsolni lehet. Vannak nálam most az újabb fajta VW-es T91-esek is (amiről lejjebb van kép) azokon sem lehet semmit állítani.
Viszont ami elromlott normál T90-es távirányító azon lehetett állítani hogy fűtsön vagy szellőztessen sőt még az időtartamot is hogy meddig..
Szóval van hőérzékelő, tehát cserélhető. Az ára 9900+áfa. A bevizsgálás 5900+áfa. Mindkettő magyar forintban. :-) Bevizsgáláshoz be kő jelentkezni, biztos, ami ziher. Hőérzékelő meg 8-5-ig, pénteken 8-4-ig van. :-)
Bizonyos kályháknál van téli-nyári kapcsoló. Alapvetően azt kell átállítani, a távirányító továbbra is a kályhát vezérli. Téli állásban fűteni fog, nyáriban szellőztetni.
Viszont a kábelköteg elkészült,de a kályha nem csinál semmit,valakinek valami ötlete,esetleg szerviz Székesfehérvárhoz közel.Csak elméletben lehet olyan hibakód ami letiltja a működést ? DE LUXE 64
Csacskamacka! Meg tudnád nekem kérdezni, hogy egy BW50 (S238) kályhában lehet-e hőfok érzékelőt cserélni, ha lehet mennyibe kerülne? Továbbá mennyi lenne nálatok egy próbapadi vizsgálat? Előre is köszi!
jut eszembe grande képéről: cimborámnak ilyen van(ráadásul pont audis). úgy tudom, valahogy át lehet állítani a távkapcsolót (vagy azon keresztül a kályhát) hogy ne a fűtést kapcsolja be, hanem szellőztessen. ha nem jól tudom akkor bocs. ha jól tudom, akkor hogyan?