Keresés

Részletes keresés

hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 119
Letagadja a panaszokat, negálja a betegséget.
Előzmény: Mikolt (114)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 118
Ultrahanggal, ha jól tudom.
Elvileg nem érzed, vagy csak minimálisan, és utána a szokásos igyál sokat, pisild ki a menetrend.

De nem száz százalék.
Előzmény: Mikolt (116)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 117
Hát valami sugárral kívülről.
Előzmény: Mikolt (116)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.25 0 0 116
azon tunodtem, hogy vesekore van valami emberbaratibb modszer, mint a zuzas? amugy a zuzast hogy csinaljak?
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 115
Ja el is felejtettem: Iván fél a sötétben, ha nem süt a nap, vagy nincsen világos. Sötétedés után nem lehet vele kimenni. Sőt, ha látja az ablakban, hogy kinn besötétedett, le kell húzni a rolókat, mert akkor is fél, maga a kinti sötétség riasztja, hiába mesélek neki annyit a télről, hogy ilyenkor az esték hosszúak és a nappalok rövidek... ááá már azt se tudom mit tegyek.

Az a csapda, hogy a hisztije nem afféle látványos, amire az ember olyan ingerenciát érez, hogy ráhúzok egyet a fenekére és kész. Vagy lelocsolom az arcát vízzel. Nem. Ő előadja a drámatagozat felsőfokát, összeomlik, arcát a kezeibe temeti, esetleg olyan pózt vesz fel mint egy imádkozó müezzin, nem feszíti meg magát, sőt, ha valaki felveszi, valósággal a karjaiba omlik... mindekni látja, hogy játszmázik, de nagyon ügyesen teszi.
Előzmény: Mikolt (111)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.25 0 0 114
az mi?
Előzmény: AliceCsodaországban (113)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 113
Nem, ő olyan mint az anyám: disszimulál.
Előzmény: Mikolt (111)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.25 0 0 112
egyik sem. csinalok magamnak egy pizzat, aztan elmegyek anatomiat tanulni. legalabb csond lesz.
Előzmény: Tipetupa (108)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.25 0 0 111

marha nehez lehet az elete:) ma beneztem a 2004-es topicba es megszegyenulten kullogtam el onnan. en eddig azt hittem, hogy Zalan milyen borzalmasan hisztis gyerek, mert folyton nyavajog, hogy vegyem fel az utcan, meg lefekves elott 3 percet alkudozik, hogy nem akar lefekudni, meg uvolt furdesnel, erre a lanyok oldalakon keresztul soroljak az orbitalis hisztiket. a ferjem meg maganak neheziti a terepet azzal, hogy nem teszi be oket a babakocsiba es mennek el setalni. en siman beoltoztetem oket este 6kor, kremet az arcukra, aztan irany a jatszoter.

lanyod: nem lehet, hogy tenyleg nem faj a dereka? csak jolesett egy picit panaszkodni neki.

Előzmény: AliceCsodaországban (107)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 110
Na igen, de én az ilyenekben NEM TUDOK HINNI, és állandóan élek a gynúperrel, hogy valóban van valami baja a gerincének, és ilyen ezoterikus dolgok miatt nem is vizsgáltatja ki. MIndenesetre megmondtam neki, hogy a magam részéről holnap megpróbálok időpontot kérni neki a budai gerincközpontba (ez a Királyhágó úti gerincközpont maszek részlege ha igaz) , és ragaszkodom hozzá, hogy megnézesse meditációs zene ide vagy oda.
Előzmény: Tipetupa (109)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.25 0 0 109

>Most ilyenkor mi van???????????

Orom, hogy jobban van!

Előzmény: AliceCsodaországban (107)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.25 0 0 108

Es akkor most leuvoltod a fejet, vagy a fejebe huzod a felmosovodrot?

Mi ma elmentunk megnezni egy filmecsket a mumiakrol. Mogottunk gyerekek ultek. Mielott barmi is elkezdodott volna, 2 kissrac olyan nyavogast muvelt, hogy agyamat eldobtam. A 6-7 eves kissrac szo szerint azert nyafogott, hogy o 3 szem drop-ot kapott az 1 kilos zacsibol. Azon eleve kiakadtam, hogy miert nem lehet kb. 45 perces filmet cukorkazas nelkul megnezni, de hozza meg a nyavogas...

Elore keszulodtem, hogy a film alatt nem fogom csondben turni a dumat. Egyetlen nyikkanas nelkul neztek vegig a filmet! Ahogy vege volt a filmnek, villanyfeny fol, a sracok ujbol nyavogni kezdtek. Mondtam a ferjemnek, ugy tunik villanyfenytol indulnak be. :-)

Előzmény: Mikolt (106)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 107
Nehéz egy gyeses apuka élete mit ne mondjak.

Én meg ma kicsikét megmérgeztem a családom, igazán nem nagyon csak egy kicsit. Illetve nem is ma hanem tegnap. Szóval csináltam nagyon fincsi lencselevest, főtt füstölt csülökkel, meg sok fokhagymával, babérlevéllel, tejfölösen, mindenki úgy ette mint a nyű, és mindenki úgy fosott tőle mint a nyű. Nem tudom mi lehetett az oka, mert a csülköt külön főztem előző nap, másnap leszedtem a léről a zsírt, a cupákját se raktam bele a levesbe... ma is azt ettük, ma is fostunk.

Manoje nagyon ramatyul van... a Sumetrolim használ valamit az arcüreggyulájának, de kikészítette a gyomrát, meg szédül meg ilyesmi. Olyan vékony már mint egy penge. És sápadt.

A másik lányomról meg már nem is tudom mit mondjak... lehet a vizen fog járni vagy mi. Ő mindig is igen ezoterikus volt, jár meditálni, meg asztrológushoz, meg kristályokat gyüjt amik külömböző kisugárzásokat művelnek, meg a lakását a tai csi szerint rendezte be, mandalákat fest, hogy csak a publikusokat mondjam... namármost ugye - tán meséltem - fájt a dereka, én orvul bejelentettem ahhoz a gerincterapeutához aki nekem secperc alatt megszünteti az idegbecsípődéseimet, elment, megtornáztatta, és úgy megijesztette, hogy több se kell. Hogy TÖBB HELYEN IS gerincsérve van, akarja e műtetni stb.

Na mindegy, én ugyan ezt kicsit szkeptikusan fogadtam, mivel ez a pofa nekem is simán bediagnosztizálta a nyaki gerincsérvet, de mondtamm, ezt ki kell azért vizsgáltatni, kéne röntgen ez az... mielőtt leszázalékoltatná magát ugye.

De nem is ez a lényeg, hanem 1 vett magának egy 50 ezer ft-os gyógyciőt (a bank egészségbiztosítása kifizeti évi 100 ezer ft értékben az ilyesmiket ), aszondja azóta sokkal jobb adereka 2. ma telefonált, hogy egy meditációs zenét hallgatott, egyszercsak ellenállhatalan késztetést érzett arra, hogy táncoljon, ide oda hajladozott, azóta nem fáj a dereka. Most ilyenkor mi van???????????
Előzmény: Mikolt (106)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.25 0 0 106
ma fel 12-ig feloltoztettem a sracokat, rendberaktam a lakast, bevasaroltam, elokeszitettem az ebedet, majd delre elmentem dolgozni. ugy terveztem, hogy 10kor mar elmegyek, ezert mondtam a ferjemnek, hogy bevallalom helyette a lepcsohaz takaritasat, ha vigyaz a sracokra delelott helyettem. de aztan az itthoni melo helyett csak ebedkor indultam be. este hatig vegeztem a munkat, mert holnap VIP vendegek jonnek, es legyen mar rend, utana bevasaroltam, hazaertem palacsintat sutni, ujbol osszepakoltam, gyerekeket lefektettem, mosogatogep masodszorra megy, teregetek mindjart, es a ferjem egesz este nem szol hozzam. most megkerdeztem, hogy mi a baja, erre kozli, hogy en milyen szemetlada vagyok, mert 2 hete van otthon a gyerekekkel, es ma is atvertem, mert nincs a lepcsohaz kitakaritva, en meg elmentem egesz napra. ????
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 105
Nagyon boldog szüli-, név- és vasárnapot mindenkinek, akit illet :)))
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 104
Hasonlóképpen, füled érjen bokáig!!!:-)))
Előzmény: Tipetupa (103)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.25 0 0 103
Poussi, BOLDOG SZÜLINAPOT!
Előzmény: franciacsibe (79)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 102
Köszi. Nem láttam a filmet, csak közvetett infoim vannak róla.
Előzmény: AliceCsodaországban (100)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 101
Úgy látom mind a kettőnknek a kedvencei között van ez a film. Nekem megvan videokazettán (valahol még a lomtárban bedobozolva), csak a videóm fingott ki.
Előzmény: Szilva2 (99)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 100
Az nem Duchen-kór volt, hanem valami ADL (?)vagy milyen kór, az a lényege, hogy az idegpályákat fedő melatronin (?) melanin (?) kipusztul. Első tünetei: dührohamok, részleges majd teljes süketség, vakság, némaság, bénaság, és kb egy-három év alatt bekövetkezik a halál. Azóta kifejlesztettek egy speciális olajat, ami a széndioxid lánc végén van (?), és ha ezt rendszeresen fogyasztják, akkor a tünetetk elmúlnak, de egész életükben enniük kell.

Na most rohadt tudományos voltam, de én vagy 10szer megnéztem a Lorenzo olaját.
Előzmény: hodográf (98)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 99

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=28362&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Nem úgy csinálták meg, hogy elmenjen az ember életkedve. Szerintem egyszer mindenképp látni kell. A téma a szomorúsága ellenére érdekfeszítő, a szereplőgárda zseniális.

Előzmény: Törölt nick (95)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 98
A Duchennenek van elég sok fokozata, és szerencsére tényleg rengeteget lehet már lassítani a progresszión is.
Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 97
Nálunk van Duchennes (22 éves)aki túlélte önmagát ,és kerekes székes ugyan de jól van egyre többen élik meg a felnőtt kort és még tovább.Fejlődik az orvostudomány.
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 96
Én sem láttam, de a leírások alapján distrophia musculorum progressiva.
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 95
A Lorenzó olaját nem láttam és nem is szeretném nem szeretem a szomorú filmeket..ott milyen betegségről volt szó?
Előzmény: hodográf (93)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 94

Nem tudom mire ez az ellenséges hangnem, odaírtam, hogy nem tudom, és hogy te értesz hozzá. Nekem csak Mikolt leírása jobban hasonlított az egyikre mint a másikra, és nem összemosni akartam, hanem tisztázni.

Na, hát tisztáztad is. Csak a hangnemet nem értem, bár sejtem.

Előzmény: hodográf (93)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 93
Nyilván jobban értek hozzá. Az izomdisztrófiát az SM-el azért ne keverjük. Mellesleg az SM tünettanilag enyhén szólva is inhomogén kórkép. A megjelenési formája attól függ, éppen melyik terület az érintett az agyban. Az, hogy láttál egy ilyen variánst, nem jelenti azt, hogy mindenkinél így jelentkezik. Mellesleg felnőtt, középkorú emberekről beszéltünk, erre felhozol egy olyan genetikusan determinált, kisgyerekkorban manifesztálódó betegséget, ami kamaszkorra általában már halált okoz. Tiszta tudattal.
Előzmény: Szilva2 (86)
hodográf Creative Commons License 2007.11.25 0 0 92
:))))))))

Szólj időben!
Előzmény: Törölt nick (88)
hive Creative Commons License 2007.11.25 0 0 91
Különben azért ülök a gép előtt, hogy hátha megtalálom annak a sült krumplinak a receptjét, amit Mexikóban a Wallmartban lehet kapni (hasábokra vágott héjában sült krumpli, de valami kéregszerűség van rásülve, amitől a külseje ropogós), sajna egyelőre teljes a kudarc. Ha valaki tudja, hogy kell ilyet csinálni, ossza meg velem plíz :)))))
hive Creative Commons License 2007.11.25 0 0 90

na jó, de ő lányból van, turkáldában pasit még nem nagyon láttam :)))

(különben a legjobb cuccaim nekem is ilyenek, van olyan amit nem is én túrtam, hanem az egyik kolléganőm és tökéletes lett)

Előzmény: bokor (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!