Keresés

Részletes keresés

Curapid Creative Commons License 2006.01.24 0 0 149
Ööö..úúú..:DDDDDDDDD

Na ezt csak kisbetűkkel írom be,ma olvastam:
A férfi nemi élete megyék szerint: 20-on fölül Heves megye, 30-on fölül Vas megye, 50-en fölül Békés megye, 60-on fölül Tolna, de már nem megye...

Előzmény: zzombie (148)
zzombie Creative Commons License 2006.01.24 0 0 148
www.drnatura.hu
zzombie Creative Commons License 2006.01.24 0 0 147

Jesszum... ezt nézzétek meg:

Zeus SH Creative Commons License 2006.01.23 0 0 146

Még nem olvastam végig az egészet, de a főoldal figuráján jót vigyorogtam. Azt hiszem, ajánlhatom figyelmedbe, Crazy ;))

http://www.hamsterliberationfront.com/index.htm

Curapid Creative Commons License 2006.01.22 0 0 145

Ervin Úr

Curapid Creative Commons License 2006.01.20 0 0 144

Már nem sokáig tart a tél:(
TÉL FOREVER!!

zzombie Creative Commons License 2006.01.19 0 0 143

Vazze, megen nem sikerült a matek... anyjukat az ókori görögöknek, ha hagyják pihenni ezt a matek dolgot, most nemt artanánk valszámnál meg op.kut-nál és nem szívnák a vérem ezzel....

Mindegy, ráuszítottam apámat a tanárra. Hátha kenhető. Mert ha IQ-ból kell átmenni, kereshetek másik szakot.

Előzmény: KelemenGy (142)
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.19 0 0 142
:)))

Hasonló módszerekkel vizsgázgattam én is :)
Mai nap megvolt erre a félévre az utsó vizsga is, úgyhogy mostmár jól vagyok (talán idővel aludni is sikerül majd egy kicsit) :)
Előzmény: zzombie (141)
zzombie Creative Commons License 2006.01.19 0 0 141

Uhh, átmentem informatikából, juhé! Ez kész kabaré volt. Teljes fegyvertárral bevonultam, de nem sikerült az összes kérdést megszereznem. Tanár odalép mögém, segíteni akar (abcd-ből kellett kiválasztani a helyes megfejtést) :

Az adott kérdésről épp halványlilám sincs.

Tanár:

- Khmm...maga szerint a B vagy a C a helyes?

- öö.... a...C..???

- Biztos benne??!!!

- Akkor a B!

- Nagyon ügyes!!!

Ja, kurva okos vagyok:))

Közben beesett egy orosz évfolyamtársam, neki még fegyvertára se volt. Végzek, odaállok Alexei mögé, nézem a monitort. Tanár:

- Segítsen már az Alexeinek!

Leülök, puska elő, mutogatok, keresek. Van egy kérdés, ami nincs meg. Jön a tanár.

- Na mi jön oda? Unbiased!! - Alexei néz, nem mozdul. Tanár: - Írja már be az a rohadt unbiased-t!!!!! Alexei beírja. Tanár: üüüügyes!!!!

Na no comment:)))

szuszmok Creative Commons License 2006.01.17 0 0 140

http://iwiw.hu

Crazy vagy:-))

Előzmény: Crazyworld (139)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.17 0 0 139

Szia!

Az a helyzet, hogy nem tudok belépni... :S :) ciki, de elfelejtettem a jelszavamat! :D Még a nicket is, amit megadtam... :P Amikor beléptem, nem tartottam fontosnak, gondoltam, úgysem fogom használni...erre Te vagy a 10ik kb, aki ezt kérdi! :S

Sőt, hogy fokozzam: Azt sem tudom, mi a cím, amin be lehet lépni, vagy regezni... :P

Előzmény: szuszmok (138)
szuszmok Creative Commons License 2006.01.17 0 0 138

Szia, Crazy,

Itt is megkérdezem: nem akarsz bekukkantani az iwiw-re?:-)))

Előzmény: Crazyworld (137)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.17 0 0 137

Nem tudom, hogy kell... :S

Amúgy már megoldottam, hogy kitörlöm, de nem mindig sikerül,. ugyanis ha feltöltök képet, akkor minden egyes feltöltésnél újra beszúrja...viszont akkor már nemtudom kitörölni, mert akkor a szövegem is eltűnik... :S

Előzmény: KelemenGy (135)
Curapid Creative Commons License 2006.01.17 0 0 136
Jaj már tom melyik :o)))
Aranyos :)
Előzmény: Crazyworld (133)
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.17 0 0 135
Dobd már ki azt a skype toolbart! :))
Előzmény: Crazyworld (134)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.17 0 0 134

a fenébe már evvel a x@rral! :S Állandóan beszúrja, hiába törlöm ki....:S

Előzmény: Crazyworld (133)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.17 0 0 133

Lökött! :))

Nem, Curapid, amire Te gondolsz, az a táncoló egér.

A mongolnok kb akkorák, mint egy aranyhöri, sőt, talán kisebbek egy picit, hosszú, sűrűn szőrös farkuk van, és nagyon változatos színekben léteznek.

Pl

vagy ez

vagy ez :)

jah, és ez is... :P   .skype_tb_injection { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:top; text-indent:0; color:#333333; cursor:hand; background:transparent none no-repeat scroll 0px 0px; height:15px; white-space: nowrap; } .skype_tb_injectionIn { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:middle; text-indent:0; color:#333333; cursor:hand; background:transparent url(C:Program FilesSkypetoolbarsSkype for Internet Explorerinactive_m.compat.gif) repeat-x scroll 0px 0px; height:15px; position: relative; top: -1px; } .skype_tb_injectionInAct { font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align:middle; text-indent:0; border-width:normal; color:#333333; cursor:hand; background:transparent url(C:Program FilesSkypetoolbarsSkype for Internet Exploreractive_m.compat.gif) repeat-x scroll 0px 0px; height:15px; position: relative; top: -1px; } .skype_tb_table { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; border: 0; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: top; background-position: 0 0; text-indent:0; border-width:thin; cursor:hand; background-repeat:no-repeat; } .skype_tb_tr { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; background:background-image; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: top; border: 0; line-height: normal; vertical-align: middle; border-width:thin; text-indent:0; cursor:hand; background-repeat:no-repeat; } .skype_tb_td { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: bold; font-weight: bold; background:background-image; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; line-height: normal; vertical-align: middle; border: 0; background-position: 0 0; text-indent:0; border-width:thin; color:black; cursor:hand; background-repeat:no-repeat; } .skype_tb_link,.skype_tb_link:link,.skype_tb_link:visited { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; font-style: normal; font-weight: normal; color: #003366; text-decoration: underline; background:background-image; } .skype_tb_link:hover,.skype_tb_link:active { color: #FF0000; background:background-image; font-style: normal; font-weight: normal; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9px; } .skype_tb_img { border:0; margin:0px 0px 0px 0px; padding:0px 0px 0px 0px; line-height:normal; position:relative; top:2px; } .skype_tb_hidimg { visibility:hidden;position:absolute;left:0px;top:0px; } var skype_curid=0,skype_active=false,skype_showseed=0,skype_ctm=0; function HideSkype() { if(!skype_active) HideSkypeFull(); else setTimeout("HideSkype()",2000); } function HideSkype2() { skype_showseed=0; if(!skype_active) HideSkypeFull(); else { skype_active=false; setTimeout("HideSkype()",6000); } } function HideSkypeFull() { skype_active=false; document.all.skype_menu.style.visibility="hidden"; document.all.skype_tb_hideframe.style.display = "none"; } function CheckSkype() { skype_active=true; } function ShowSkype(obj,id,sadd,skypeout,name,title,stat) { skype_active=true; if(document.all.skype_menu.style.visibility!="hidden" && skype_curid==id) return; skype_showseed=Math.random(); clearTimeout(skype_ctm); var brd=obj.getBoundingClientRect(); var pcx=brd.left-2, pcy=brd.top-22; skype_ctm= setTimeout('DoShowSkype('+skype_showseed+','+id+','+sadd+','+skypeout+',"'+name+'","'+title+'",'+stat+','+event.clientY+','+event.clientX+','+pcx+','+pcy+')',200); } function DoShowSkype(seed,id,sadd,skypeout,name,title,stat,cY,cX,pcx,pcy) { if(seed!=skype_showseed) return; skype_showseed=0; skype_curid=id; var menu=document.all.skype_menu; menu.style.visibility="visible"; var fname=prepareText("Call %s","Call",name); var oname=document.all.name_text; setSkypeTextWithCut(oname,fname,170); bNew=(navigator.appVersion.indexOf("MSIE 6.")>=0 && document.compatMode!="BackCompat"); var docelem = (bNew) ? document.documentElement : document.body; scrollY=docelem.scrollTop; scrollX=docelem.scrollLeft; var my=pcy+scrollY, mx=pcx+scrollX, mby=docelem.clientHeight+scrollY, mbx=docelem.clientWidth-192+scrollX; if(my>mby) my=mby; if(mymbx) mx=mbx; if(mx16) // m_name=m_name.substring(0,13)+'...'; // obj.innerText=m_name; // return; var ct=text,ctf=text; while(true) { obj.innerText=ctf; var obrd=obj.getBoundingClientRect(); var ocx=obrd.right-obrd.left; if(ocx0) { var s=new String(act1); s=s.replace("%s",param); return s; } return act2; } function skype_tb_imgAlt(imgName,act1,act2,title) { if(document.images) document[imgName].alt=prepareText(act1,act2,title); } function skype_tb_imgDoOnOff(imgName,id,onoff) { document[imgName+id].src=document[imgName+onoff].src; } function skype_tb_imgOnOff(onoff,id) { if(document.images) { skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_l',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_r',id,onoff); skype_tb_imgDoOnOff('skype_tb_img_i',id,onoff); document.all['skype_tb_text'+id].className=(onoff=='_on')?'skype_tb_injectionInAct':'skype_tb_injectionIn'; } }      

Előzmény: zzombie (132)
zzombie Creative Commons License 2006.01.16 0 0 132
Nem, azoknak olyan vágott szemük van.
Előzmény: Curapid (131)
Curapid Creative Commons License 2006.01.16 0 0 131
A mongol furóegerek akik körbe-körbe futkároznak?
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.16 0 0 130

Született 4 mongol futóegér! :)))

Annyira helyesek! :P

Curapid Creative Commons License 2006.01.14 0 0 129

na elmondom nektek,hogy most hallotam egy iszonyat agyament mulatós számot...
Idézek belőle:
"Van nekem egy pecabotom, ráaggatom a kukacom, amikor a vízbe dobom, izeg mozog a kukacom"
"Van nekem egy csíkos gatyám, benne hordom a ceruzám, minden este írok vele, mégsem kopik el a hegye"
Úristen ez iszonyat XDDDD

zzombie Creative Commons License 2006.01.12 0 0 128
Vagy kertész leszel, fát nevelsz, kelő nappal te is kelsz...
Előzmény: Curapid (127)
Curapid Creative Commons License 2006.01.12 0 0 127
:DD

Akkor űrhajós leszek vagy tűzoltó :DDD Na jó nem ám :)
Előzmény: Cateye_ (123)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.12 0 0 126
Ok, majd telefonon! :)
Előzmény: Cateye_ (125)
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.12 0 0 125
Izgalmasan hangzik :)
Ha beavatsz a részletekbe (pl. milyen célra kéne, mikorra, stb.), megpróbálom megcsinálni :)
Előzmény: Crazyworld (124)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.12 0 0 124

Cateye!

Lesz egy komoly munkád ám majd! :) Persze, csak ha vállalod... (pénzért!)

El is kezdheted rajzolni a sablont! :P => Kelleni fog egy kb emberfej nagyságú patkányfej + két mellsőláb gyönygyből! :D Mit szólsz hozzá? :)))

Cateye_ Creative Commons License 2006.01.11 0 0 123
Gazdász létemre nekem is voltam ilyen ambícióim, engem leginkább a kombájnvezetés vonz, de amióta megtudtam, hogy anno a traktorista lányokat honnan "toborozták", ezt nem hangoztatom :)
Előzmény: Curapid (121)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 122
Ki tudja, lehet, hogy hülye oktatót fogsz ki ;)
Előzmény: Curapid (121)
Curapid Creative Commons License 2006.01.11 0 0 121

Elmegyek traktorvezetőnek!

Előzmény: zzombie (120)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 120
Mész te még gimibe, aztán felsőoktatásba, hidd el, ott jobban fogod tépni a hajadat a hülyeségek miatt.
Előzmény: Curapid (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!