Na ezt csak kisbetűkkel írom be,ma olvastam: A férfi nemi élete megyék szerint: 20-on fölül Heves megye, 30-on fölül Vas megye, 50-en fölül Békés megye, 60-on fölül Tolna, de már nem megye...
Vazze, megen nem sikerült a matek... anyjukat az ókori görögöknek, ha hagyják pihenni ezt a matek dolgot, most nemt artanánk valszámnál meg op.kut-nál és nem szívnák a vérem ezzel....
Mindegy, ráuszítottam apámat a tanárra. Hátha kenhető. Mert ha IQ-ból kell átmenni, kereshetek másik szakot.
Hasonló módszerekkel vizsgázgattam én is :) Mai nap megvolt erre a félévre az utsó vizsga is, úgyhogy mostmár jól vagyok (talán idővel aludni is sikerül majd egy kicsit) :)
Uhh, átmentem informatikából, juhé! Ez kész kabaré volt. Teljes fegyvertárral bevonultam, de nem sikerült az összes kérdést megszereznem. Tanár odalép mögém, segíteni akar (abcd-ből kellett kiválasztani a helyes megfejtést) :
Az adott kérdésről épp halványlilám sincs.
Tanár:
- Khmm...maga szerint a B vagy a C a helyes?
- öö.... a...C..???
- Biztos benne??!!!
- Akkor a B!
- Nagyon ügyes!!!
Ja, kurva okos vagyok:))
Közben beesett egy orosz évfolyamtársam, neki még fegyvertára se volt. Végzek, odaállok Alexei mögé, nézem a monitort. Tanár:
- Segítsen már az Alexeinek!
Leülök, puska elő, mutogatok, keresek. Van egy kérdés, ami nincs meg. Jön a tanár.
- Na mi jön oda? Unbiased!! - Alexei néz, nem mozdul. Tanár: - Írja már be az a rohadt unbiased-t!!!!! Alexei beírja. Tanár: üüüügyes!!!!
Az a helyzet, hogy nem tudok belépni... :S :) ciki, de elfelejtettem a jelszavamat! :D Még a nicket is, amit megadtam... :P Amikor beléptem, nem tartottam fontosnak, gondoltam, úgysem fogom használni...erre Te vagy a 10ik kb, aki ezt kérdi! :S
Sőt, hogy fokozzam: Azt sem tudom, mi a cím, amin be lehet lépni, vagy regezni... :P
Amúgy már megoldottam, hogy kitörlöm, de nem mindig sikerül,. ugyanis ha feltöltök képet, akkor minden egyes feltöltésnél újra beszúrja...viszont akkor már nemtudom kitörölni, mert akkor a szövegem is eltűnik... :S
na elmondom nektek,hogy most hallotam egy iszonyat agyament mulatós számot... Idézek belőle: "Van nekem egy pecabotom, ráaggatom a kukacom, amikor a vízbe dobom, izeg mozog a kukacom" "Van nekem egy csíkos gatyám, benne hordom a ceruzám, minden este írok vele, mégsem kopik el a hegye" Úristen ez iszonyat XDDDD
Gazdász létemre nekem is voltam ilyen ambícióim, engem leginkább a kombájnvezetés vonz, de amióta megtudtam, hogy anno a traktorista lányokat honnan "toborozták", ezt nem hangoztatom :)