Remélem, hogy megváltozik majd a véleményed róla! Nem egy Csodacsibe, de csereként, ha nem rajta van a TEHER, szerintem ideális. Jobb napjain elkapja a fonalat és bevág 3-4 trít is, ami tényleg inkább hangulat, mint ellenfél függő. Emberileg pedig biztos, hogy nem lesz rá panaszotok, bár ez a játékát tekintve hanyagolható információ.
Igen, szóval, őszintén... lehet engem is megszólni, de főleg annak ellenére, hogy én soha életemben nem kedveltem igazán Csirkét, csereirányítónak szvsz nem lesz rossz. Idén mondhatni nem keveset láttam játszani (sőt kifejezetten sokat), de ne felejtsük el Pécsett végig kezdő volt, és ez volt az a szerep, aminek nem tudott felétlenül megfelelni mérkőzésről-mérkőzésre, csak ritkábban; de csereként véleményem szerint jobban tud teljesíteni. Kevesebb rajta a teher. Amellett, hogy vannak hibái, sok pozitív tulajdonsága is van. Hajtós játékos, jó tripladobó, és annak ellenére, hogy rutinos játékos nem annyira öreg, hogy levezetni jöjjön ide. Sőt. Biztos vagyok benne (nagy részben a Pécsről távozásának módja miatt is), hogy nagyon-nagyon motivált lesz. Az én részemről megkapja a bizalmat (ez biztos sokat számít :-))), aztán meglátjuk mi lesz.
A másikra: Amikor azt olvastam, hogy "Sajnos az eredetileg kiszemelt magyar játékosokkal nem sikerült megállapodást kötnünk.", akkor szinte szó szerint ugyanez jutott eszembe nekem is. Sajnos a legutóbbi bajnoki cím óta eltelt években folyamatosan csökkent a KKK, mint érték a játékosok szemében (nem tudom jobban kifejezni, azt hiszem mindenki érti mikre gondolok én is). Nagyon kevés játékos lehet, akinek célja itt játszani, így nagyon szűkös a merítési lehetőségünk. Majdhogynem mindenkinek örülni kell, aki ideszerződik.
A harmadik - némileg OFF :-)) Nem tudnál valahogy jönni Topiktornára? :-)
Én, Tégedet, sosenem :-) Egyébiránt a csereirányító szerepkörben mi a baj a Csirkével? (Ezt most komolyan kérdezem) S egy másik kérdés, hogy a jelenlegi fizetési kontingensek mellett mennyire lehet vonzó célpont Kaposvár a szabadstátuszú – komoly tényezőként – szóba jöhető MAGYAR játékosoknál?
Alakul a kaposváriak játékoskerete Csirke Ferenc Pécsről érkezett a somogyiakhoz Kaposvár
Alakul az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokság hetedik helyén végző Kaposvári KK együttesének játékoskerete a következő pontvadászatra. Eddig négy magyar kosárlabdázóval sikerült megállapodni a közös folytatásról, hárman péntekig kell, hogy választ adjanak. Az elmúlt hetekben zajló tárgyalások közül több is a napokban zárult le a kosárlabdázókkal kapcsolatban. Ennek eredményeiről Kovács László tájékoztatta lapunkat. – Sajnos az eredetileg kiszemelt magyar játékosokkal nem sikerült megállapodást kötnünk – kezdte a kaposváriak ügyvezető-elnöke. – Előfordulhat, hogy az eredetileg tervezett három külföldi státuszt négyre kell emelnünk. A szezont befejező csapattagok közül többen is távoznak. A litván Kestutis Marciulionist szerettük volna megtartani, ám a kiemelt anyagiakkal bíró ajánlatunk sem volt elegendő az Albacomp szerződésével szemben. Helyére külföldi irányítót keresünk, többek közt ezért is utazunk Dzunics Braniszlav edzővel szerdán az olaszországi Jesolóba. Az ottani játékosbörzén remélhetőleg megtaláljuk azokat a légiósokat akikre szükségünk lehet. Csapatunk magyar kosárlabdázói közül Hendlein Rolandnak élő szerződése van a következő szezonra is. Szőke Balázs újabb egyéves kontraktust írt alá. Kiss Kornél pedig négy évre kötelezte el magát azzal a kitétellel, hogy megállapodásunk feltételeit évente újra tárgyaljuk. A klub vezetése szerződést ajánlott Trepák Zoltánnak, Filipovics Gordannak és Tömösváry Máténak is. Ők péntekig válaszolhatnak, hogy elfogadják-e ezt. Egy új érkezőről már beszámolhatok. A PVSK Pécs EXPO együttesétől érkezik hozzánk Csirke Ferenc, akivel két esztendőre szóló megállapodást kötöttünk. A 30 esztendős, 1-es, 2-es poszton bevethető játékos szeretne bizonyítani új egyesületében, ezért is esett rá a választásunk. Szó van Varga Roland visszatéréséről, ám vele még tisztázni kell, hogy játékosként vagy más szerepkörben számíthat rá a klub.
Sajnos tényleg nehéz csoportba kerültünk, de hát evvan, majd lesz valahogy. Az Olaj és az ASE ellen nem sok esélyünk lesz, a hazaiak gondolom ezúttal még erősebbek lesznek, és sajna a debreceniek is eléggé összeszokottak lesznek; a másik csoportból tényleg több esélyünk lett volna a Pécs és a Kecskemét ellen, és az örök rivális ellen is szorosabb meccsre számíthattunk volna :-( Egy győzelmet mindenképp kell szereznünk, aztán meglátjuk mi lesz belőle... Beam nagyon kellene.... :-(
Szerintem ennyire nem rossz a helyzetünk, igaz rózsásnak sem nevezném! Tavaly kilencen voltunk, most is vagyunk kilenven, igaz egy fontos magasember hiányzik, akinek a pótlását meg kéne oldani, míg a Viktor helyett ottvan a Görni meg a Mifi. Szerintem nem olyan gyenge ez a keret, igaz nem mi leszünk a favoritok! Legalább majd nem nyom minket agyon az esélyesség terhe!:)) A Sorsolás kb. hasonló mint tavaly, annyi különbséggel, hogy most egy erősebb csapat van, mint tavaly! A debreceniek ellen szerintem lehet reális esélyünk!
Azt hiszem fel kell kötnünk majd a gatyánkat... Talán minden idők leggyengébb keretével utazunk, és a csoport sem tűnik gyengének... Lesz 3 hetünk felkészülni rá, jó lenne min. 3-at edzeni hetente, mert különben nagyon-nagyon csúnya lesz... :((