Ez a szakosztályféleség ötlet tök jó. Bár ezt én már tavaly javasoltam, de azért örülök neki, mert jobb későn mint soha.
Én ugyan nem egy másik társaság védőszárnya alatt képzeltem el, de azért nem vagyok telhetetlen. Örülök neki, hogy van ilyen. Sajnos nem tudom milyen sűrűn tudok ott lenni egy-egy ilyen klubdélutánon, de azért megpróbálok el-eljutni oda.
Addig amíg pesti lakos voltam nem okozott volna gondot, de most már vidéken élek és dolgozom. A bajnokság viszont érdekes kérdéseket vet föl, pl: hogyan hasonlítasz össze két játékost ha különböző számú hétvégén lejátszott bajnokijuk van. Pláne akkor ha azokon a résztvevők száma sem azonos.
Na, akkor most, hogy befejeztem az ebédet, írok egy kicsit :-)
Szóval eddig 3-szor voltam az ELTÉn (az elmúlt 3 pénteken), és jó hangulatú, pizzaevős beszélgetős játékokban volt részem. Volt, hogy én magyaráztam tantrixot, volt, hogy fejvakarva néztem, ahogy mások pakolják a go-köveket...
Mindenesetre ha leszünk elegen, akkor van egy olyan terv, hogy 1-2 havonta rendeznénk a tantrix-szakosztályon belül kisebb offline tornákat, ahova akár versenyzőként, akár nézőként el lehetne jönni. Ha valakit érdekel az ilyesmi, akár most is mondhatja a véleményét erről.
Egyelőre ennyit tudok mondani, Illés. Ha Neked, vagy bárki másnak kérdése van, csak nyugodtan :-)
Mint már tudjátok, most szombaton rendezünk egy jó kis tantrixtalit.
Akinek ez kevés lenne, az csatlakozhat egy városligeti műjégpályás korizáshoz vasárnap, 10 és du. 2 között. Ha van kedved jönni, kérlek, jelezd nekem valahogy.
A Duna Go Egyesület szeretne a gón kivül más szellemi sportágak, úgy mint például a Tantrix felé nyitni. Ennek értelmében szivesen létrehoznánk egy Tantrix szakosztályt, ha akad rá érdeklődő.
Ehhez csupán el kell jönni a pénteki gyűlésünkre és kérni, hogy legyen ilyen szakosztályunk is. ;-)
Az érdeklődő Tantrix játékosoknak maguk közül kéne, választani majd egy csapat kapitányt is, vagy hivjuk inkább szakosztály veztőnek. Ő a Tantrix játékosokat koordinálná az egyesületen belül a jővőben.
A szakosztály elinditásához már elegendő lesz egyetlen érdeklődő is. Azonban az éves közgyűlésünk most lesz pénteken 16:00-kor Budpesten, XI. ker. Pázmány Péter Sétány 1/A-C-ben ELTE Déli tömb (Épület) arénájában.
Sajnos ha az alkalmat elmulasztják a tantrixosok, akkor a következő közgyülésünk esetleg legközelebb egy év múlva lesz esedékes.
Így érdemes lenne élni a lehetőséggel. ;-)
Bővebbet a http://dunago.hu weblapon tudhattok meg az egyesületünkről. ;-) A bemutatkozó anyagot érdemes átnézni. ;-)
Vagy a következő telefonszámon lehet megtudni: 06-30-3101040 Esetleg a következő email cimen: fornaivi@inf.elte.hu
A legjobb 8 közt nincs Új-Zéland színeit képviselő játékos. Ez azonban nem zavar.
A nagyobb baj, hogy magyar versenyző sincs. Van viszont 5 db brit, és ha nem is könnyen, de azért előfordulhat, hogy a legjobb 4 közé csak ők jutnak be. Gratulálok viszont dunadannak aki a magyarok közül a legtovább jutott (mintha írtam volna már valamikor, hogy figyeljetek a srácra, mert nagyon jó).
Igaz, hogy a tavalyi évben egész jók voltunk, és hosszú távon kiátlagolódnak a dolgok, de azért nekem úgy jobban tetszett volna, ha az lett volna az új átlag.
legkényelmesebb a piros metró Kossuth téri metrómegállójától gyalogolni a helyszínre
De ha valaki a pirostól különböző metróval jönne, akkor érdemes kiszállni a Deákon és onnan kb ugyanannyi gyalog, mint a Kossuthról (azaz nem éri meg az egy megálló kedvéért átszállni a pirosra).
Remélem, még nem túl későn szólunk, hogy november 5-én (szombatra), délután 16 órától - amíg bírjuk - tantrix találkát tartunk, de ezennel új helyszínen: Anno étterem (V. ker, Nádor u. 5). Aki nem tudja, hogy hogy lehet ide eljutni, annak nemsokára leírjuk. Gyertek jó sokan, és aki tud, hozzon készletet :-) És szóljatok minél több embernek!
Eloszor is szeretnem, ha tudnatok, nagyon varom mar, hogy szemelyesen is lassalak benneteket a Ho-n, viszont ezzel kapcsolatosan lenne egy keresunk. Szaszaval bevallaltuk, hogy a szervezok altal biztositott szendvics-udito-kave bufet kiegeszitjuk egy kis hazisutemennyel:-) A kezdemenyezeshez azota csatlakozott meg Mamo es Illes edesanyja, akik szinten vallaltak, hogy kuldenek valamit. Azt szeretnenk kerni, hogy akinek ez nem okoz gondot (igy elsosorban nem a videkiekre gondoltunk) es van vallalkozo csaladtag, az szinten lepjen meg bennunket egy kis finomsaggal es ha lehet ezt jelezze elotte a Szaszanak mailben vagy itt a forumon!