Keresés

Részletes keresés

kerdojel Creative Commons License 2002.04.17 0 0 254
Teljesen igazad van.

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: Pucros Mackó (226)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.17 0 0 252

Aki szemen akarja köpni, gondoljon arra, hogy magának kell utána letisztítani a képernyőt.
Jobb megoldás, jól szemen kell spriccelni Clint citrus ablaktisztitóval, igy kettös eredmény érhető el,ő is megkapja, amit megérdemel, és kitisztul a képernyő
Az ötlet copy, egy Fórumon találtam. Köszönet a szerzőnek.
saafi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 251
a haver kollegamnak es nekem mar joparszor a fonokom kozepiskolas, massziv miepes fia nyomta az ehhez hasonlo ostobasagokat. (egy idoben nyomult itt az indexen is. eloszor, a zoldfulu, apja intezmenyes emiljevel irogatott ide. talan meg most is itt van.) hogy minket megtevesztettek a komcsik, meg mi, mert eltunk benne, honvagyat erzunk a kommunizmus (sic!) irant, es ezert gyuloljuk a miepet meg most fideszt annyira, mert azok vegleg el akarjak torolni a voros multat hazank eletebol. es hogy olvassunk magyarnemzetet meg bayerzsoltot, mert ott le van irva az igazsag, es hogy a zsido szdsz ural itt mindent...

es mindez egy tizenhat-tizenhet eves taknyos szajabol, aki cserkesz, aki katolikus iskolaba jar.

Előzmény: Törölt nick (248)
Elar Creative Commons License 2002.04.17 0 0 250
Én ma reggel olvastam az újságban a "jellemzésemet" Bayer "úrtól"

Csak egy szóval válaszolnék neki innen Újpestről. (elnézést a hangnemért a többiektől)

ANYÁD

amber Creative Commons License 2002.04.17 0 0 249
No komment.

Bayer Zsolt publicista az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban:

„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem!

Azután meg, én igazán jókor váltottam.

Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc – mindjárt »csókos gyerek« lettem.

Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.

Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki – na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég...

Hát így.

Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket.”

chuan Creative Commons License 2002.04.17 0 0 247
Hát bizony...
Kényelmetlenül érezte magát ez a gárda egy pozitív olimpia kampányban,
viszont most már az igazi acsarkodó arcukat adhatják!
Ha nem jött be a pozitív akkor itt van nektek az agresszív vidéki focista, ezt majd jól bekajolja a nép :)
Előzmény: kábelbúvár (246)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.17 0 0 246
Az első forduló óta teljesen abbamaradt az Olimpia-kampány!

Dehát ezen nem is lehet nagyon csodálkozni.

Egy lumpenproli főváros megérdemelne egy ilyen rendezvényt? NEM!

picur Creative Commons License 2002.04.17 0 0 245
Es nem is tudod, milyen igazad van... mult heten lattam egy 15 ev forma kislanyt, aki suli idoben Fideszes roplapokat osztogatott. Egy 50-es ur visszautasitotta, hogy o nem a Fideszre szavaz, mire a lanyka lekommunistazta.
Előzmény: Törölt nick (242)
Eloy Creative Commons License 2002.04.17 0 0 244
A médiaegyensúly nem ott kezdődik, hogy a kormány uralkodik a közszolgálati médiákon és az ellenzéki pénzekből is finanszírozza ideológiáját. Ez csak a kommunizmusban volt divat.
És a médiaegyensúly nem ott végződik, hogy a Fidesz háromszoros reklámlehetőséget ígér egy-egy újságnak, ha ő kerül hatalomra. Ez etikátlan.
A Torgyán-védő lumpenbayernek meg főként semmi keresnivalója a demokratikus sajtó palettáján. Az ő helye a Magyar Fórumban lenne.
Még, hogy miniszterelnöki főtanácsadó! Bár, zsák a foltját…
Foti Creative Commons License 2002.04.17 0 0 243
Nekem is volt vmi olyan érzésem látva a fényes szelek nemzedékét, hogy őket nézve fel lehet vmit fogni abból, ahogy anno az agitátorok lelkesen járták a falvakat és magyarázták annak a fafejű rohad kuláknak, hogy jobb a téesz. Persze az nem értette, hogy miért lesz neki jó ha állatjait termelő eszközeit, földjét be kell adni a közösbe.

Ezek is agitálnak, magyaráznak, addig, amíg a célszemély bele nem döglik.

Előzmény: Törölt nick (242)
Foti Creative Commons License 2002.04.17 0 0 241
de nem bírom elviselni, amikor egy elnyomó - még ha ilyen-olyan puha, meg gulyáskommunista is - rendszer főszereplői magyarázzák a népnek, hogy mi a demokrácia. Ha eltűnnének ezek a figurák, a jobboldal hangneme is megváltozna.

Nem hiszem, hogy ez elfogadható álláspont. Mit szólnál, ha a baloldal mondaná meg, hogy ki mindenki tűnjön el jobbról, hogy abbahagyják a csesztetést ? Valszeg azt, hogy senkinek semmi köze hozzá. Főleg, ha a parlamenti mandátumát megkapta. A demokrácia sajnos (hálistennek ???) ilyen, hogy Szentgyörgyi Albert professzor és a 15 szónál nem nagyobb aktív szókinccsel rendelkező szavazata ugyanannyit ér. Inkább sajnos. Még akkor is, ha Teller Ede szerint ezeknek az ifjaknak kellene maradnia. Elfogadnám, hogy az ő szavazata 100x értéken kerülne kiértékelésre.

Bayernek nem illene prüszkölni a proletariátusra épp azért, mert ha a prolik a mézesmaszlag alapján feljogosították volna a fityeszt a következő négy év országlására, akkor valszeg ők lennének az istenadta nép.
Ennek a szellemi-erkölcsi duplanullának inkább meg kellene köszönni a jobbra szavazók bizalmát. Az alapján amit ő tett a jobb ellen csoda, hogy ennyien odavoksoltak.

Előzmény: divot (194)
rizsa. Creative Commons License 2002.04.17 0 0 240
Magyarország nem fogja engedni azt, hogy a vízfejű Budapest, ezen belül Pest lumpen prolijai döntsék el, mi történjék ezzel az országgal

Zsoltika! Mit fog csinálni Magyarország a szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár lumpenprolikkal? Dunába lövi?
Mit fog zsinálni Magyarország a vízfejű Budapesttel? Ledózerolja?

Újságíró létedre tudhatnád, hogy Budapest legfeljebb Magyarország vízfeje. Kis képzavar nálad nem számít?

Szerinted ki Magyarország? Csak nem te, csak nem ti?

Felhívom becses figyelmedet, hogy Magyarország nemcsak a tiétek!

HoApO Creative Commons License 2002.04.17 0 0 239
Tiszteletem! Szoval szorosan bekotottuk a himvesszo vegen levo bort, igy a fergek nem tudtak bemaszni. A piocakat pedik egyszeruen lepisaltuk.
Zsiger Creative Commons License 2002.04.17 0 0 238
A tegnapi Juszt musorban be is mutatkozott ketto.
Ezek a jobboldali "ertelmisegi lumpenprolik " reprezentansai voltak!!!
Ok Orban tomegei ! Nagyon tudnak utemesen tapsolni !!!

Nem az O szavazataikra gondolt Bayer Zs. veletlenul : nehogy mar Ok dontsek el az O jovojet !!!

Előzmény: bluetie (235)
ÉLIÁS Creative Commons License 2002.04.17 0 0 237
Nem tagadta meg önmagát...
Előzmény: bluetie (235)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.04.17 0 0 236
bluetie Creative Commons License 2002.04.17 0 0 235
- Egy hét múlva vasárnap Magyarország nem fogja engedni azt, hogy a vízfejű Budapest, ezen belül Pest lumpenprolijai döntsék el, mi történjék ezzel az országgal - fogalmazott Bayer Zsolt.
Antisystem Creative Commons License 2002.04.17 0 0 234
Ezt az érvet ma már hallottam - a barátnőmtől - és sajnos nagyon igaznak találom.

Viszont lumpenbayernek kár ilyen szép nagy topicot csinálni SzVSz. Szerintem pont arra élvez, hogy böfög két szánalmasat, és fél Magyarország vele foglalkozik. Nem lenne egyszerűbb ignorálni a hülyeségével együtt?

ÜdV

Előzmény: drzyx (233)
drzyx Creative Commons License 2002.04.17 0 0 233
Az ebben a szörnyü, hogy egymás ellen akarja fordítani a családtagokat, arra uszít, hogy a családon belül kényszerítsünk másokat, hogy arra szavazzanak, akire mi akarjuk és ne arra akire szavazni akarnak...
Ennyit a családbarát kormányzatról...

Nem tudom emléxik-e még valaki a náci Németország hös családfeljelentö hitlerjugendjeire, vagy a sztálini Szovjetúnió hasonló pionírjaira?

dr. X

Előzmény: Cápa Ferenc (232)
Cápa Ferenc Creative Commons License 2002.04.17 0 0 232

yó barátja Bencsik Lumpen András tollából:

Most aztán van dolgunk bőven. Mert el kell mennünk, mindnyájunknak, akik egyszer már elmentünk, s el kell hívnunk magunkkal azokat is, akik otthon maradtak. Medgyessy és Kovács a véneket mozgósította. Hát akkor mi mozgósítsuk az ifjakat! És beszéljenek ők a nagyszülőkkel: nagymama, nagypapa, ne csak magadra gondolj, gondoljatok ránk is, akik utánatok jövünk. Nektek is akkor lesz könnyebb, ha mi boldogulunk.

egy síkon feszeng az értelem

drzyx Creative Commons License 2002.04.17 0 0 231
Nem mellesleg pedig nem kiegyensúlyozott médiára van szükség, hogy a fele a kormányt dícsérje, a fele meg szidja, hanem objektív tényszerü sajtóra, nem az a kiegyensúlyozottság, amit az ATV müvel, hogy innen is egy kicsit meg onnan is egy kicsit, hanem az, amikor a tényeket nem hazudja el egyik fél sem, legfeljebb az értékelésben vannak (publicisztika) hangsúlynyi különbségek...

dr. X

Előzmény: drzyx (230)
drzyx Creative Commons License 2002.04.17 0 0 230
Ugyanezek 98-ban hol álltak? és nem lehetett leváltani az akkori hatalmat? már megint butaságokat beszélsz, inkább arról regélj, hogy mi a véleményed bayerzsoltika kedves empatikus sorairól?

dr. X

Előzmény: loveedim (229)
loveedim Creative Commons License 2002.04.16 0 0 229
Poli mondta:konyorgom magyarazza mar el valaki mer kell a mediaegyensuly,mert kell,hogy a media fele a komanyt dicserje(Ha nem pontos bocs meg nem tudom bemasolni a szoveget)Nem az a baj:de ha ne adj isten kormanyvaltas van akkor nezzel szejjel.A nepszabi a nepszava a hirlap az es a mancs a168 ora stb ugyanazon az oldalon marad meg a ker.tv-k.gondold el ekkor milyen nehez akkor oket levaltani.A media hatalom nem tudtad?
drzyx Creative Commons License 2002.04.16 0 0 228
Lehet, hogy nem tragikus, hanem egyszerűen tényszerü, az is lehet, hogy ö maga a nagy bayezsoltika (sajnos csak mint köznévröl és jelenségröl lehet róla megemlékezni).

nagyobb publicitást kellene biztosítani bayerdivotfidesznek, asszem nagy sikert aratnának...

dr. X

Előzmény: Kagakusha (227)
Kagakusha Creative Commons License 2002.04.16 0 0 227
Kedves divot!
Ha mindaz, amit itt korábban leírtál, akár csak köszönőviszonyban is van a Fidesz, mint párt demokráciafelfogásával, akkor az valóban tragikus.
Üdv.
K.
Előzmény: divot (216)
Pucros Mackó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 226
"Minden ember szabadon születik, egyenlő méltósága és joga van."
geszthi Creative Commons License 2002.04.16 0 0 225
Mit vartok egy ilyen jellemtelen bunkotol?!

Kb egy eve ott orditozott a MN-ben, orszagos feljelento kampanyt kovetelt, az idex egy cikkenek egy szava miatt, mert egy azt irta, hogy munkasor (mentalitas) az Orban parlamenti dolgozoszobajanak nyilvanos latogatasa utan a szerzo.

Yosarien Zsolt meg itt verte magat, hogy jaj most akkor az a kb 12 darab ember aki ott volt a szobaban le lett munkasorozve.
Most ugye kb egymillio kapasbol...

No es amit a Mancs egy cikke kapcsan muvelt, ahol az osszes reformatust szepen alparian minositette a lelkesz egy szava miatt. A nagy alszent barom meg a Bibliat sem olvasta, hogy tudna mirol is szolt az egesz.

No es ahogy, pont jokor jon ez elo, ott gyalazta Szechenyit, Petofit, Szemeret stb az sem volt semmi.
Csak zsenike ne jott ra...

Ratman Creative Commons License 2002.04.16 0 0 224
>szerinte 80 ezren, és azok is MIÉP-esek. Ő az RTL-Klubot nézte...

Most megint milyen silány csúsztatás ez? Mi a célod vele, azonkívűl, hogy a saját rögeszmédet hajtod, hogy mennyire megvagytok támadva, és nem ismeri el a baloldal, hogy milyen sokan vagytok?

- soha, senki nem mondott 80 ezret.
- a kereskedelmi tv-k is kb 3-400 ezret mondanak.
- a rendőrség mond 1.5 milliót, de nem hajlandóak megmondani a becslés alapjait.
- az összes becslés aminek nyilvánosságra hozzák az "elméleti" alapjait 4 emberrel számol négyzetméterenként.
- a Magyar Nemzet sem mond tényeket, csak megvetően "utcsaseprők"-nek nevezi a köztisztasági hivatalt, amely szintén pár százezres becslést adott.
- senkinek nem fáj ha tényleg összetoboroztak, vidékről felutaztattk néhány százezer embert.

akkor most minek ez a tények elleni harc a számok miatt?

bárhányan is voltatok, mi szeretünk benneteket, mert magyar emberek vagytok, egy nemzet vagyunk, de ettől függetlenül az Orbán kormánynak menni kell, mert aljas, hatalomféltő, köpönyegforgató emberek klikkje.

a kommunizmuussal való riogatást meg felejtse már el mindenki, ideje ébredni, hogy a 3. évezredben élünk.

Előzmény: divot (218)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.16 0 0 223
Ha már József Attila ide keveredett, idézek valamit (1995-ből):

"...bánatos, beteg, széthullott volt az életem, de versben pontos voltam mindig. Mégis kommunistának gyaláztak engem mindenféle jöttment gazemberek. És mindig be akartak tiltani öreg, hülye papok. (...) rakosgassátok, rendezgessétek nincsen-életem darabkáit kedvetekre, belátásotok szerint, nekem marad a vonatkerekek puha, bársonyos, ölelő kattogása, ez marad énnékem, egy röpke örökkévalóság..."

Ki tudja, ki írta? :)

Pókerarc Creative Commons License 2002.04.16 0 0 221
"Szerintem 600-800 ezren voltunk, szerinte 80 ezren, és azok is MIÉP-esek. Ő az RTL-Klubot nézte..."
Fizikailag nem tudtatok annyian lenni, de ez téged gondolom nem zavar
Előzmény: divot (218)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!