Minden esetre borúlátó vagy annyi bizonyos. :o) Nem tudom azt találtam pontosan, de pillanatnyilag össze kell kötni a ki és bejövő csöveket valamivel és mehet. (bár lehet ha ledugózza az is elég) Szóval innen a 16-s kellhet 93011C
ebay-en nézz körül. az itthoni ár töredékéért megkapod. ismerősöm A6-osában klímakompresszor ment tönkre, audiék azt mondták 300 körül lenne. most intézem neki az ebay-ről 359€-ért. természetesen új...
S.O.S Segítsetek! Vízcsepegés elhárítás közben eltört egy Audi A6 '99 2.5TDI S-line Webastójának a keringetőszivattyújának a fedele. Hol lehetne beszerezni esetleg tud e valaki valakit akinek van? Használt is jó ha ép.
Jaja, az újak 2K-körül indulnak, bár neked a böszme nagy mercidhez nem ártana egy nagyobb teljesítményű -legalább egy Thermo Top C vagy egy Hydronic B/D5.. Használt komplett cuccokat 60-150e-ig láttam itt-ott, de ha kifogsz egy problémás-hiányos készletet, vagy külöldről hozatsz és befürdesz vele, akár többe is lehet mint az új ára (na kb. így jártam én:-)
Végülis elképzelésem még nem nagyon van, mert elég új nekem a téma...webasto v. eberspacher-nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között. Jól gondolom, hogy árban az újak valahol 2-3 kiló körül mozognak ? Használtan is általában beszerezhetők ezek szerint ?Hazsnáltan milyen árban vannak cirka ?
ÁÁÁÁÁÁÁ na most segítsen nekem valaki, azt tapasztaltam ha a Telestart Y kábelére rádugom az (ovál) órát, beindul a fűtés és ki sem lehet kapcsolni, csak akkor ha az órának a csatijából kihúzom a W-bus érintkezőt..