Nekem csak az kéne ment közben ne essen le a fedél. Arra gondoltam hogy egy csavar fejére t alakban hegesztek egy kis pálcát és azzal ki tudom tekerni a csavart meg vissza. De mekkora csavar kell és milyen hosszú?:) Köszí
Eléggé át kell alakítani hozzá a dobozt meg a fedelet.Gyárilag a csavar fogja oda,nálam egy átfúrt csavart tettek bele,amit egy pici lakattal zártak le.Ez utóbbi nem éppen egy szép megoldás.
Csináld meg akkor az írt dolgokat aztán egyeztetünk...neked mikor lenne jó?
Én általában 1napot megyek 1-et nem...vagyonőrként elég fasz beosztásom van.
3.5.7 szabad.Aztán 10.
13.14.15.
18.20.
23.24.25.
27.29.31.szabadok
Ez az augusztusi szabadnapjaim listája...írd fel aztán vhogy összehozzuk.
10-e előtt úgysincs pénzem,utána aktuális.De akkor nagyon!:)
Tankot majd úgyis a szebbiket akarom rá, tudod van ami ilyen de gömbölyítettebb a tetején az ív...
Ami most van rajta egy késői tank,ugyanazon géppel csinálták,de a hülyeség h ugyanannyi lemezt kívántak felhasználni és nagyobb picit.Ennek eredménye a módosított felső rész és a rohadt vékony lemez ezen részen...horpadnak is ezek bőszen.Meg a másik sztem jobban is néz ki:)
Srácok, még mindig: megyek huzamosabb ideig 3-asban és elkezd fulladni a gép kb 3/4 gáznál, elengedem agázt és állandó sebességgel megyek/gáz nem akad fel/, ha kuplungolok, felbőg a motor max fordszámmal aztán alapjárat. a másik a karburátor szívatógombja alatt van vmi rugó, mert nekem mindig visszaesik és csak szív és szív várom válaszok tömkelegét
Mikuni karbit szeretnék a motorra, mik a kritériumok. Láttam olyat amihez kell energy, meg olyat amihez nem. valaki suckértő ebben?
Srácok, még mindig: megyek huzamosabb ideig 3-asban és elkezd fulladni a gép kb 3/4 gáznál, elengedem agázt és állandó sebességgel megyek/gáz nem akad fel/, ha kuplungolok, felbőg a motor max fordszámmal aztán alapjárat. a másik a karburátor szívatógombja alatt van vmi rugó, mert nekem mindig visszaesik és csak szív és szív várom válaszok tömkelegét
Nincs, jelenleg nincs benne töltés, mert töltőelektronikám sosem volt, aztán vettem börzén, de átb*sztak vele, abban a tirisztort ki kell még cserélni, de ennyi híja, azt megcsinálom, de eddig nem igazán volt igényem az indexre, dudára, ezért maradt félbe. Motorikusan hibátlan. Esztétikai bajai vannak még, a tank fölül be volt egy picit horpadva, előző tulaj így vitte autófényezőhöz, illetve egy 10 km-es hazatolás elején jól beleöklözött a paraszt a jobboldalába, de azt kompresszorral kiszedtem, nincs meg a nyoma sem. :)
Blokkról nem is beszéltem: "felújított"-ként vettem felújított főtengellyel, fúrt hengerrel, új csapágyakkal, melyek jól bele voltak kalapálva a csapágyfészkekbe. A blokkház ki lett cserélve, ismerősöm szerzett egy garázsban leégett 2000 km-t futott 90 körüli Endurot, annak 3 évvel ezelőtt januárban a blokkházát megvettem, azokba kerültek új koyo-k, duplaajkú szimeringek átment a felújított főtengely, a tirisztoros gyújtás, és a fúrt henger, meg a gyári 4-es váltó, tavaly tavasszal kapott egy majdnem új állapotú kuplungkosarat (onnan hallani, hogy fütyül, bár sokkal halkabban, mint a 250-es MZ-ek), és nem azért, mert ki kellett cserélni, hanem mert nagyon olcsón hozzámkerült egy másik S51-es, amit utána tovább adtam, és ami jobb volt benne, mindent átmentettem a sajátomba, így cseréltem ki pl. az elsővillaszárakat is.