Eine Frage! Szereztem egy Webasto Diesel fűtést. Be szeretném tenni a TDI-be, de előtte kérdeznék valamit.
Minden féle éghető anyagot vegyítve tankolok a gépjárműbe (beleértve az étolajat és a használt motorolajat is) természetesen gázolajjal vegyítve. El fogja égetni a kályhám ezt a vegyes cuccot? Hogyan működik pontosan a diesel kályha? Hogyan készít a gázolajból és levegőből éghető elegyet?
Bocs, hogy ilyen láma vagyok a kérdésben, de a tanulmányaim során elsajátított diesel működési elvek eltérnek attól, amit akkor láttam, mikor darabokra szedtem a kályhát, hogy átnézzem.
Ha jól emlékszem, én egy korcsolyát, egy karkötőt, egy lökhárítót, meg egy k nagy kalitkát vettem úgy, h csak a dojcsokhoz szállított az ipse. Namost én rohadul Budapesten lakom :-)))
Én amúgy leütés előtt mindig megkérdezem, hogy pontosan mennyi a szállítás...
Persze, meg kell kérdezni de ha eleve odairja a leirásban pirossal hogy "külföldre nem küldi" akkor túl sok jóra az illetőtől nem számítanék.
Bár én ilyen borulátó vagyok, ez már kiderült, az a törött vízpumpakönyök is csak került :-)
Off: Már régóta vadászok az Audihoz egy Westfalia kivehető vonófejre az eBayen, nagynehezen találtam egyet, de az ürge kikötötte hogy nem postáz, csak elhozni lehet. 20 Euróért adta el, Én adtam volna akár 5X annyit is mert nagyon kellett volna.. ..de hát aki hülye, az is marad :-)
Az a legföbb baj, hogy valószinüleg levegős amit neked ajánlottak (kiskocsiba vizes kellene). Átalakításnál kb a ház maradna meg, teljes elektronyikát cserélni kell (eber meg mindent egybeépít)