Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 2915
Hűek, ezért hűtlenek

Ha lassan is, de alakul a Kaposvári Kosárlabda Klub következő idénybeli kerete. A héten Csirke Ferenc után Orosz László is volt pécsiként írt alá a somogyiakhoz, így öt kosarasnak van jelenleg élő szerződése a KKK-val. A külföldieket már keresi a szakvezetés, ám az árak még egyelőre magasan vannak nemzetközi szinten.
(2006-07-05)

Trepák Zoltán és Kestutis Marciulionis már biztosan távozik Kaposvárról, helyükre Orosz László és Csirke Ferenc érkezett eddig Pécsről a Kosárlabda Klub játékoskeretébe. A 35 éves center és a 30 éves irányító-hátvéd valamelyest növeli ezzel az átlagéletkort.
Kovács László ügyvezető elnök, Kaposvári KK:
- Én bízom benne, hogy a korát meghazudtoló teljesítménnyel fog előállni, és azt is szeretném hangsúlyozni, hogy vannak jó és kevésbé jó játékosok - úgy gondolom, Laci 35 éves korára is a jó játékosok közé tartozik.
A csapatnak élő szerződése van még a két új igazoláson kívül Hendlein Rolanddal, négy évre ismét aláírt Kiss Kornél, és Szőke Balázs is újabb egy évre szóló kontraktust kötött a klubbal. Nem döntött még a folytatásról Gráczer Zsolt, és függőben van Tömösváry Máté és Filipovics Gordán szerződése is. Több fiatal magyar játékossal viszont nem sikerült megállapodni.
Kovács László:
- Három fiú például a barátnője miatt választotta a Nyíregyházát, maradt Debrecenben és választott másik csapatot. Nagyon sajnálom, hogy a fiatal fiúkat egyelőre még a barátnőik irányítják. Minden bizonnyal a felkészülés kezdetére is lesz külföldi játékosunk, ami augusztus hetedikén kezdődik. A színesbőrű játékosok viszont nem szeretik a salakot, így ők két héttel később fognak csak érkezni.
Magyarul az alapozás után érkeznek. A klub vezetői több játékosbörzén is keresik a tudásban, és nem utolsósorban árban megfelelő kosarasokat. Az augusztus hetedikén kezdődő alapozást a felnőtt kerettel kezdi meg Kasza Dániel és Vojvoda Dávid is.

www.kapos.hu

Elég érdekes, amiket Kovács Laci mond........ :-/

Ugye Tömös ment, remélem Gordan marad. Nem tudom ki az a magyar, akit a múltkor említetettek, hogy tárgyalunk vele, de őszintén szólva nem is tudom milyen posztra akarjuk... gondolom 2-es vagy 3-as.

Közben meg itt van ez a majd' 6 milliós büntetés is... :-((((
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 2914

Tömösváry Máté is távozik a somogyiaktól 

Dombóváron folytatja a kaposváriak saját nevelésű kosarasa 

Kaposvár

Nem fogadta el a kaposvári klubvezetés szerződésajánlatát Tömösváry Máté, aki úgy döntött távozik nevelőegyesületétől. A fiatal játékos a hírek szerint a Dombóvári KC együttesében kosarazik a következő szezonban. 

Lecsó11 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 2913

Nah, mindez sztornó, mert közben átrendezték már, csak nem figyeltem :-) Szóval eredetileg úgy volt, hogy vasárnap mi játszottuk volna a 11:15-ös meccset, de már nem :-)

Köszönet a szervezőknek!

Előzmény: Lecso11 (2912)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 2912

Nekem szombati időpontok azok OK, de vasárnap mi játsszuk az uccsó csoportmeccset, és mivel sajnos :-))) elég nagy az esély, hogy mi leszünk az utolsók a csoportban, így a rögtön ezt követő meccset is mi nyomnánk... Ez meg nem lenne valami kiváló...

Mindenesetre, ha marad így sem esünk pánikba, ha a vasárnapi Olaj elleni meccs előtt még nyeretlenek leszünk, akkor a szolnokiak ellen a cseresor nyomja, hogy a rögtön utána jövő meccsen vmivel frissebbek legyenek a kezdők.

Előzmény: Simi23 (2911)
Simi23 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 2911

Itt van a TT sorsolása:

Szombat:09.30 Szolnok-Kaposvár

12.30 Kaposvár-Fehérvár

15.30 Debrecen-Kaposvár

18.30 Paks-Kaposvár

Mit szóltok hozzá? Ha nem tetszik lehet reklamálni, legalábbis ezt írta bandita

Simi23 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2910
Akkor vihetitek is Pankárt! Mi meg kérjük vissza Kestutist!
Előzmény: Bird33 (2909)
Bird33 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2909

De most akkor Puskás, vagy Pankár legyen inkább?? :-))

(Ha lesz Pankár fan club, akkor én belépnék!!!)

Előzmény: Simi23 (2908)
Simi23 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2908
Még van esélyed, mert még egy meg nem nevezett magyarral tárgyal a klub!:))
Előzmény: _Bazsy_ (2907)
_Bazsy_ Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2907

Hát látod!? Hiába beszélek én róla,hogy ő kell nekünk!

Előzmény: saabee (2902)
vanekúr Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2906
Eddig öt játékos a kaposvári kosárlabdázók együttesében

2006-07-05 08:26:00

Eddig öt szerződtetett játékosa van a Kaposvári KK NB I/A-csoportos férfi kosárlabda együttesének. Szőke Balázs, Hendlein Roland, Kiss Kornél, Csirke Ferenc és a legutóbb csatlakozó Orosz László. Oroszt mindenképpen szerettük volna szerződtetni - mondta lapunknak Kovács László. Az ő igazolása nem függ össze Trepák Zoltán távozásával. Még nem zárult le Filipovics és Tömösváry ügye, és kérdéses Gráczer Zsolt további sorsa is. Annyi bizonyos, hogy az augusztus 9-én kezdődő felkészülésen a fiatalok közül Kasza Dániel és Vojvoda Dávid a felnőtt kerettel együtt dolgozik majd Dzunics Braniszlav edző irányításával. Még egy magyar játékossal állunk tárgyalásban, ám névvel - aláírt szerzdés hiányában - egyenlőre nem szolgálhatok. Az elmúlt héten Jesolóban voltunk egy játékosbörzén, ahol több posztra is kerestünk jelölteket. Az itrányító kivételével akadtak is tudásban számunkra megfelelő kosarasok, ám ebben az időszakban még igen borsos árat kérnek szolgálataikért. A kaposváriak mind az országos szövetség, mind a Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga felé határidőre leadták nevezésüket a 2006 - 2007-es bajnokságra. A dokumentumok mellé a városi önkormányzattal kötött megállapodást kell még csatolniunk. A felkészülés kerek két hónapos lesz, a pontvadászat október 7-én rajtol.

Somogyi Hírlap
Pacey Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2905
Isten áldjon Zsolti!

Remélem valahol számitanak rád a kettős poszton.

Ronca, grat a válogatottsághoz!
Előzmény: Lecso11 (2904)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2904
Gráczer még nem döntött a folytatásról
Körmend, július 4. Keresi a legjobb lehetõséget a legutóbbi idényben a kaposváriaknál szereplõ huszonnyolc esztendõs hátvéd

„Egyelõre várakozó állásponton vagyok” – kezd röpke helyzetjelentésbe Gráczer Zsolt, a legutóbbi évadot Kaposváron eltöltõ hátvéd. A 28 esztendõs játékos nem hosszabbított szerzõdést a somogyi egyesülettel, ám egyelõre nem is búcsúzott: abban maradtak, a késõbbiekben beszélik meg, hogyan tovább.
Annyi bizonyos, hogy a Körmendrõl induló, majd négy szezont Szombathelyen lehúzó Gráczer adott esetben szívesen kipróbálná magát másutt, és, mint mondja, akad is néhány honi klub, amely érdeklõdik iránta.
„A menedzserem, Vinkó László szerint van jelentkezõ, meglátjuk, hogy alakul a jövõ – teszi hozzá a 188 centis kosaras. – Kaposváron fõleg irányítóként számítottak rám, ám nem titok, hogy én inkább a kettõs poszton érzem otthon magam. Nyitott vagyok mindenre, és igyekszem megtalálni a lehetõ legjobb megoldást.”
Felvetésünkre, hogy elképzelhetõ-e a körmendi visszatérés (pontosabban, hogy a nyár végén nem menne sehova, hiszen Gráczer Zsolt jelenleg is a vasi kisváros lakója), a játékos annyit felel: „Egyetlen csapatot sem szeretnék megnevezni, azt hiszem, ez még korai lenne…”
(s. t. r.)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2903
Na, szegény Bazsy, kellett nekünk a múltkor felhozni a dolgot :-)
Előzmény: saabee (2902)
saabee Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2902
Pankár nem kéne? :)
Előzmény: _Bazsy_ (2898)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2901

Szerintem is roppant hasznos lenne! A látványos elemeken kívül dobni is jól tudott, csak abban a KKK-ban ez nem volt feladata.

De sajnos ez csak vágyálom...

Előzmény: Bird33 (2895)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2900

Na, még csak az kéne, hogy a 12-est is megkapja. Max a 11-est, mint anno... CSAK A GORDAN!

Beam? A reakcióm röviden: ÉLJEEEEEEEEEEEEN!!! :-) Bajnokcsapat!!!! :-))

Előzmény: _Bazsy_ (2898)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2899
:-)))))
Előzmény: Wagner Lopez (2896)
_Bazsy_ Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2898

Rémálom ez az egész!!! Csirke,Orosz...  Még mellé a Balogh Sutát is!Hát igen,ilyen magyarokat kell igazolnunk mert más nem maradt aki jöhetne... sajnálom...

Orosz Béna még a 12-est is visszakapja?

Beam jön topicra!

Előzmény: Lecso11 (2894)
Pacey Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2897
Duke Blue Devils rules!
Előzmény: Bird33 (2895)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2896

Felkészül Ivkovics, Dénes.

Szvzs nem kellen igazolásokkal bajlódni. Kétévente ki kell cserélni a Pécs és a KKK cégtelephelyét, oszt mehet a bajnokság

:-)

Előzmény: Lecso11 (2894)
Bird33 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2895

Lehet, hogy randiztak?? :-))

Érdekes lenne mondjuk, leppatanóban és palánk alatt is sokat segíthetne és támadásban is benne van a 10-15 pont!

Meg hát ugye mégiscsak NCAA bajnok.. :-))

Előzmény: Lecso11 (2892)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2894
Orosz László is Kaposváron folytatja pályafutását
A távozó Trepák Zoltánt váltja a tapasztalt center
Kaposvár

Újabb játékossal erősített a férfi kosárlabda NB I/A-csoportjában a Kaposvári KK együttese. A csapattól három év után távozott Trepák Zoltán, akit pótolni kellett.
A klub vezetése ezért kereste meg Orosz Lászlót, aki már korábban szerepelt a somogyi megyeszékhelyen. A legutóbb Pécsett kosarazó 35 éves center egy szezonra szóló megállapodást kötött a kaposváriakkal.
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2893
Orosz László Kaposvárra igazolt
Kaposvár, július 3. Csirke Ferenc után egy újabb pécsi, a 35 esztendõs center is a somogyi együttest választotta

Úgy tetszik, megfordult a „menetirány” Kaposvár és Pécs között.
Eddig jobbára a baranyaiak igazoltak a somogyi együttesbõl (gondoljunk csak Dénes Gáborra vagy Sztojan Ivkovicsra), most viszont éppen ellenkezõ utat járnak be a kosarasok.
A többes szám magyarázata, hogy Csirke Ferenc után Orosz László (képünkön, világos mezben) is elkötelezte magát a Kaposvári KK csapatához.
A 35 esztendõs, 207 centis, korábbi 120-szoros válogatott center egyéves szerzõdést kötött a kétszeres magyar bajnokkal. Friss hír az is, hogy távozik Kaposvárról egy másik palánk alatti kosaras, Trepák Zoltán, akit információnk szerint a Nyíregyháza és a Debrecen is csábít.
„Biztos vagyok benne, hogy Orosz Laci megfelel majd az elvárásainknak – mondja Kovács László, a KKK ügyvezetõ-igazgatója. – Az õ esetében is igaz, vannak jó és kevésbé jó játékosok, és csak ez számít, s nem az illetõ kora.”
A sportvezetõ egyébiránt tanulságosnak ítéli a múlt hét végi, trevisói túrát, amelyen játékosok tucatjait figyelhette meg a híres börzén. „Korábban három légióst szerettünk volna a következõ évadra, ám lehet, hogy végül még egy érkezik hozzánk” – teszi hozzá Kovács.
(sahin)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2892
Jó lenne, ha Pacey topiktárs nem véletlenül találkozott volna múlt héten Casey Sanders-szel Pesten... ;-)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2891
Lecsó visszamegy Hódmezővásárhelyre.
Előzmény: Simi23 (2883)
Lecso11 Creative Commons License 2006.07.02 0 0 2890
Nálam soha :-))
Előzmény: norris21 (2886)
Simi23 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 2889
Nálam is!
Előzmény: norris21 (2886)
Simi23 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 2888
Ha valamit megtudtok, akkor írjatok!
Előzmény: Simi23 (2887)
Simi23 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 2887
Válaszoltam!
Előzmény: norris21 (2885)
norris21 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 2886
Nálam Horváth beleférne.
Előzmény: Simi23 (2883)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!