Én hősiesen bevallom, már végigbarangoltam az Index által adott lehetőség során, merrefelé járt Gombóc az utazási topicokban!:-) Na, én nem nagyon mesélhetek ennyi féle és fajta helyről, régebben csak Ausztriába jártunk, Kaprunba, Aflenzbe, csodálatos helyek, no meg szinte egész Ausztriát bebarangoltuk a párommal. A volt egyik osztrák cégem révén a cseheknél, szlovákoknál is voltunk szemináriumokon.
Satine, én belepusztultam szó szerint a kutyusom elvesztésébe, 2,5 után álltam valamelyest talpra - voltak egyéb problémáim is -, úgyhogy megértem a helyzetedet, amit ma átéltél, erre még térjünk majd vissza valamikor. NEM SZABAD foglalkoznod vele olyan szinten, hogy féljél, meg kell tanulnod bátornak lenni!:-)
Satine, még írtam neked a cicás kávéházi topicba! Gombóc már jelezte, készül egy ilyen traccsolós topic, nos gyorsan bekukk!:-)))
Remélem, fog neki örülni, igazi, saját restink lesz, juhéééééééé!:-)
Azért az enyém, mert az én ötletem, és elegem volt Gombóc gyávaságából :)) - betársultam, és lépek...
Úgy vettem észre, hogy az utazósok táborában egyre nagyobb az "átfedés", néhányan "körbeüldözzük" egymást több topicon, a közös bennünk, hogy szeretünk utazni, többnyire hasonló országokban jártunk, vagy hasonló az érdeklődési körünk, hasonló utakat tervezünk...
Ezért aztán gyakran "össze is keveredünk",
legutóbb bennünket pár topicról már majdnem kitiltottak...
Gombócot valszeg már mindenhonnan!!! :))
és néha másról is szeretnénk beszélgetni, kicsit kocsmázni, kávézni, ki mit szeretne...