Keresés

Részletes keresés

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 -2 0 7286

Pont egy volt veszprémi vezető mondta, hogy például nem 4-nél kellett volna időt kérni, amikor már a játékos is pánikol, hanem amikor a Veszprém lement 6-ra.

De a játékot is lehetett volna lassítani, illetve Alilovic is későn jött...

STB. 

Előzmény: Gozo (7284)
Veszpremi Creative Commons License 2022.06.20 -1 0 7285

Én ott üvöltöttem már a Lanxess-ben, hogy bajnokcsapat, oszt egyszer csak azt láttam, hogy a szembeni sárga polák drukkerek úgy üvöltenek, mint az őrült (pedig már padlón voltak), a gólok meg potyognak a hálónkba, Sabate meg csak nem akar időt kérni, s megnézve azóta párszor is látszik, hogy a +4-nél kikért időnél sem baxta le a sztárokat, akik csak lődörögtek a pályán, köztük ugye NL, Palmarsson, Ilic, Lékai ... sorra alibi lövésekkel meg labdasimogatással múlatták az időt. Azt ott együtt sikerült odaadni a polákoknak ajándékba. Érdemes megnézni és hallgatni az angol kommentátort, aki ámul és bámul az egészen, hogy történhet meg ilyen... (egyébként az előkészítetlen lövéseinknek nagy része volt a kudarcban). Sabate nyugodtan sétálgat, mikor Pislogi hajtja a csapatát. A csapatkapitánynak is lett volna feladata ilyen helyzetben...

https://www.youtube.com/watch?v=P1jhk818zUQ

Előzmény: Bembi86 (7282)
Gozo Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7284

Így van. Ugyanezt gondolom. Ott csak egy varázsló segített volna. Talant sem volt befolyással a fordításra.

28-19-ről 5 perc alatt lett 28-24 akor kért időt Sabate. Szerintem nem várt sokáig. És az időkérés után is folytatódott a lengyel felzárkózás egészen 28-28-ig.

Majd lőttünk egy vezető gólt de a Kielce egyenlített és így alakult ki a 29-29. Aztán jött a hosszabbtás ahol felváltva vezetett a két csapat. A hetes párbaj első körében a lengyelek hibáztak, majd a második körben Marguc a negyedikben pedig Terzic, míg a lengyelek már nem hibáztak.

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 -1 0 7283

Na persze. :) 

Bembi86 Creative Commons License 2022.06.20 0 5 7282

az a 2016-os döntő a 1000000000-ből egy meccs.

sok mindent lehet mondani Sabatéra, de azt a meccset +9-ről akkor is le kellett volna hoznia annak a játékoskeretnek, ha én vagyok a kispadon, háttal...

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7281

Az is probléma volt, hogy a 46 percben még 28-19 vezettünk, aztán már az 51.ben csak 28-24....

Túl gyorsan lett lőtáv.

Meg hát a Veszprém egyetlen gólja se mindennapos 14 perc alatt.

És még így is csak csak az utolsó másodpercben mentette hosszabbításra Lijevski.

Nem volt igazi vezér akkor a pályán és a kispadon se. 

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 -2 0 7280

Dehogynem, időt sem időben kért. 

Meg amúgy is tehetetlenül állt ott, sápadt arccal. 

Előzmény: Gozo (7279)
Gozo Creative Commons License 2022.06.20 0 2 7279

Ott nem Sabate fagyott le hanem a csapat. Szerintem mindent megpróbált amit lehetett hogy kibillentse őket ebből az állapotból, de ott már korlátozottak voltak a lehetőségei. Csak úgy mint Dujsebajevnak, mert ő ott már semmit nem tudott hozzátenni (pedig mindent megpróbált) hogy minusz kilencről felálljanak. Aztán varázsütesre fordult minden. Addig a lengyeleknek nem sikerült semmit, onnantól nekünk.

Szerintem nem nagyon tud mondani senki egy zseniális húzását Talantnak amitől megfordult a meccs.

Azt gondolom, hogy 100-ból egyszer van ilyen fordítás férfi kézilabdában hasonló párosítással. A mai napig senki sem tudta megmondani hogy pontosan mitől ment ez végbe.

Előzmény: handballplanet (7269)
szabopalesz Creative Commons License 2022.06.20 -1 0 7278

És még egy dolog, leszámítva a Szeged elleni döntőt, a BL-ben a versenyképességünket nagyjából az Aréna-beli meccsek hozták, idegenben csak a Vardar elleni produkció volt F4 szintű, a PSG meccs kicsit tétnélküli, kaotikus volt (ott is 0 védekezéssel), az Aalborg meg már alig tudott épkézláb játékosokat pályára tenni a visszavágón, ha őszinte vagyok. Ez számomra azt jelenti, hogy ez a csapat már alkalmas arra, ami egy ideje hiányzott, hogy az Aréna Aréna legyen, viszont maga a játék még nincs ott, hogy a közönség által feltüzelt állapot nélkül is stabil, magas szintű teljesítményt nyújtson.

Előzmény: szabopalesz (7276)
handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7277

Remélem azért, hogy a j2 es kiszemelt játékos bejelentése se sokat késik... 

Előzmény: szabopalesz (7276)
szabopalesz Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7276

Ezzel a kerettel? Ebben a keretben nincs nagy lövő, nincsenek kiemelkedő védő játékosok (legalábbis pl. a F4 másik 3 csapatához képest). Szerintem ez a keret a F4-ban a 3. legerősebb volt, de valójában Európában az 5-6. legerősebb (szerintem a PSG előrébb van, és ha nincs a 2 sérültje, akkor a Kiel-é is). Szerintem az új érkezőkkel (Pechmalbek, Elisson, ElDera, Vajlupov) jó irányba indulunk, de a védelmet össze kell rakni. Én inkább a 2016 utáni néhány év adhoc játékospolitikájában és játékos használatában (pl. Mahé) látom a problémát, amiben viszont még olyan rátenyerelés is volt a lottó5-ösre, mint Petar, akitől én nem számítottam ilyen teljesítményre, mint ami kijött belőle itt (pl. a tegnapitól is eltekintve). 

Előzmény: Marton 55 (7274)
Marton 55 Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7275

Bl döntőt*

Előzmény: Marton 55 (7274)
Marton 55 Creative Commons License 2022.06.20 0 1 7274

én arra leszek kíváncsi ,hogy jövőre mit tűznek ki célul mert evvel a kerettel végtelenségig nem lehet türelem meg építkezés címszóval a nagy semmit elérni...,Azt várom ,hogy mint Ortégánál kijelölnek egy időszakot ami mondjuk 2025 csúcsosodhat ki addig minimum egy döntött összehozni. Mert annak sok értelme van ,hogy évről évre építkezünk kijelentés van  és jönnek mennek a játékosok és eredmény meg nincsen pénz meg a türelem meg egyre csak fogy a világ meg röhög rajtunk ,hogy ekkora költségvetéssel ,hogy nem vagyunk képesek évek óta valamit érdemlegeset  letenni már nemzetközi szinten (sajnos már hazai szinten se ).

Előzmény: rasmus82 (7273)
rasmus82 Creative Commons License 2022.06.20 0 1 7273

csak a tisztán látás végett…Laci a magyar kezilabda szent tehene.Miatta lett Aron jegelve akkor,mint ahogy Mahet sem csipi.Szóval miutan tavaly kirúgták jobb lett volna ha van benne annyi hogy tenyleg elmegy…

Előzmény: Bembi86 (7271)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.20 -3 2 7272

Ladiszlao hihetetlen nyilatkozatot tett le megint az asztalra .Legalább most lenne helyén az a gerinc .Ilyet nyilatkozni ,hogy elégedett a szezonnal miután kötelezőnek jelölte meg a bajnoki aranyat! Eskü arra várok Laci mikor tesz már egy őszinte tiszta nyilatkozatot már az életében. 

Bembi86 Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7271

amire én emlékszem Carlos utolsó időszakáról: nem indultunk jól, de ezzel semmi gond nem lett volna

viszont: minimálisan játszatta Aront. idejött a világ akkori legjobb játékosa, és 5 perceket kapott. Utólag Carlos azt mondta, hogy fokozatosan akarta beépíteni - ezzel sem akkor, sem most nem tudok egyetérteni. egy Messit nem ültetsz a padon, mert őt nem kell beépíteni sehova.

ahogyan elküldtük viszont, az a klasszikus Balkán - a mendemondák szerintem a mindent tudó producerünk nem kicsit gatteron ordított vele a plocki x után...ha ez igaz, annak is örülni kell, hogy valamire való edző egyáltalán szóba áll velünk...

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.20 -2 3 7270

szerintem Lacinak azt a kérdést tették fel ,hogy elégedett e a fizetésével az elmúlt időben mutatott tevékenysége alapján :) 

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 0 1 7269

A "mi lett volna, ha maradnak" valóban nincs sok értelme, de azért néha elgondolkodok, hogy ha ő van ott a Kielce elleni uccso 13 percben, lefagy-e mint Sabate.

De aztán gyorsan elvetem ezt is, mert egyrészt Xavi vitte be a csapatot a döntőbe, másrészt a 46 percig is Sabate volt az edző. :) 

Előzmény: Thor. (7268)
Thor. Creative Commons License 2022.06.20 0 1 7268

Nem felejtettem el. Az egy tényszerű megállapítás, hogy a politikai vonal küldte el. Ezen kívül semmi köze ahhoz, hogy értelmetlenek a mi lett volna ha marad kijelentések ezrei.

BTW a pénz most is ugyanonnan jön, morális szakadék továbbra is fent áll, és a szakmaiatlanság mértéke is csak nüansznyit csökkent.

Előzmény: handballplanet (7265)
Thor. Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7267

Idétlen banda.

Előzmény: objektív3 (7266)
objektív3 Creative Commons License 2022.06.20 -3 1 7266

Nagy László elégedett! Megértem, hiszen megvan a KUPA, Mahé és Nenadic az álomcsapatban, mi kell még? 

handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7265

Azt elfelejted, hogy ő is a politika áldozata. Ki is rúgta ki? 

Amikor a ner betette a lábát a klubba, lett pénz, de lett szakmaiatlanság és morális szakadék is.

Talán most változik a dolog, látva az igazolásokat. 

Előzmény: Thor. (7264)
Thor. Creative Commons License 2022.06.20 0 3 7264

Istenem, engedjük már el ezt a témát. Lassan 7 éve történt és még mindig ezen rugózik Ő is ( ezt talán meg tudom érteni) és néhányan itt is. Nem Ortega menesztésének a következménye, hogy szar játékospolitikát folytattunk talán az utolsó egy szezont leszámítva, hogy az azóta itt megfordult edzők mindegyike a csapat vezetésének valamilyen területén megbukott és az sem, hogy idén két vesztes mérkőzéssel jöttünk haza Kölnből. 
Lehet mondani, hogy bezzeg ha hagyják tovább dolgozni, ez meg az törént volna. Ennyi erővel legalább 5-6 edzőre mondhatnánk, hogy bezzeg, ha ő lenne az edzőnk akkor már megnyertük volna a BL-t, ez gyerekes. De persze ha annak idején Ortega nem mondja azt Sagosenre, hogy nem elég jó neki, akkor az Aalborg helyett nálunk játszott volna... Teljesen felesleges kijelentések ezek.
Hiba volt elküldeni? Igen! Van értelme még ezen sóhajtozni? Nem!

Carlosnak pedig jár a gratuláció. Bizonyította, amit lehetett róla tudni eddig is. Egy jó edző. A szezon kezdetén úgy tűnt, hogy elsőre nagy neki ez a falat, de rengeteget fejlődött az elmúlt 10 hónapban, megérdemelte a győzelmet.

Aztán majd talán egyszer nálunk is lesz még egy hasonló edző...  

Előzmény: handballplanet (7258)
jasszgeri Creative Commons License 2022.06.20 0 2 7263

"Amennyi szerencséjük volt a két meccsen a kipattanókkal"

ez volt a kedvenc részem egész hétvégén. folyamatosan jött a magyar kommentátoroktól, hogy ez leginkább csak szerencse kérdése.

szerintem bőven hozzátesz a helyezkedés, reakció idő is. plusz nyilván előnyben van ilyen szituációkban a támadó csapat, mert szemből követi az eseményeket, míg a védelem háttal áll a kapunak a döntő pillanatban.

Előzmény: Anyagos5+1 (7246)
handballplanet Creative Commons License 2022.06.20 0 0 7262

Lékait kérdezték. 

– Úgy távozik Kölnből, hogy jövőre újra ugyanitt?
– Először szeretném kiélvezni a szabadságot! Biztos vagyok benne, úgy fogunk nekivágni a következő idénynek is, hogy elsősorban szeretnénk visszahódítani a magyar bajnoki címet, megvédeni az elsőségünket a Magyar Kupában, és persze újra ott akarunk lenni a final fourban.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7261

vagyis a jövő szezonra

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7260

ha menne akkor gondolom már idén jönne a spanyol fiú

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7259

egyik platformon azt pletykálják ,hogy Lékai megy jövő szezonban már . lehet benne valami vagy csak pletyka lehet ?Szerintem nem lenne rossz döntés mert annak nincs értelme ,hogy padozzon!

handballplanet Creative Commons License 2022.06.19 0 1 7258

Ortega méltatlan eltávolítása sokba került... 

handballplanet Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7257

Mit?

Mert a Kielce ellenit talán a sorstól kapta a klub, meg a Szkopje ellenit is.

Ezeken kívül nem volt sansz. 

Előzmény: tusek80 (7248)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!