Szia Csacskamacska! Azt nem tudom hogy hívják! Olvastam valahol ,hogy a kapcsoló- óra érintkezőjét ki kell vezetni, és ehhez kell kapcsolni egy mobiltelefon megfelelő érintkezőjét. Ha felhívom a számot a fűtés beindul.........?
Nos ha van gyári megoldás az jó lenne! Előre is köszönöm!
Az, hogy nem indul nemjelent semmit. A volvosok direktbe eltudják inditani (elvileg), nekem az omegába se tudtuk elindítani (pedig Fanó Zoli minden érzékelőt lefagyasztott) az eberspechert +30 fokban
Szia Állósasos-klinker! Tudnál adni tel. számot? Felhívnálak, mert esetleg érdekelhet valamelyik fűtés. Telefonon jobban meg tudnánk beszélni, hogy megfelel-e nekem. Elmondanám nekem mire kell, te meg elmondanád, hogy mire jó. Előre is köszi.
Szia! Köszönöm a válaszod. A kérdésem elsősorban arra akart vonatkozni, hogy esetleg van-e vkinek eladója olcsóbban mint amit az idézett expresszen láttam. Én a rakteret szeretném fűteni. Még 1 kérdés: mire kell oda figyelni ilyen vásárlásánál? Bocs ha már ilyen elhangzott a fórumon, de az egész vissza olvasásához nincs nagyon türelmem.
Sziasztok. Szükségem lenne egy levegős állófűtésre (használt) lehetőleg földi áron. Nem ragaszkodom semmihez, minden megoldás érdekel, csak levegős legyen mindenképp, ja és 12v-os. Ha jelenleg nincs senkinek, akkor is írjatok már valamit, hogy kb milyen áron lehet hozzájutni. Előre is köszi. Richie
Üdv. mindenkinek szerintetek ez milyen? Webasto Thermo Top C Diesel http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/haszonalkatresz/egyeb/showAdvert10980983.html felfűt ez egy 3,5 t-ás zárt tehert (1 légtér)? menyibe kerül a lángőr csere? Vagy lehet olcsobban is venni használhatót, ami nem megy tönkre kölföldön?
Természetesen nem közúton használom a járművet, hanem erdészeti munkagépben. A barátom autószerelő, ő a műhelyét fűti használt motorolajjal. Olyan olajkazánnal, ami kereskedelemben kapható, és fel van tűntetve rajta, hogy használt motorolaj égetésre alkalmas. Na, már most: az ő kazánjában nagyon hasonló égőfej van, mint a Webastoban (gondolok itt arra, hogy egyik sem nagynyomású) ezért tettem fel a kérdést.
A nagynyomáson elégetett (adagoló által befecskendezett) gázolaj emissziós értékei nagyságrenddel kisebbek, mint a Webasto által gyártott kályháknak. Ez azért van, mert a beporlasztott gázolaj sokkal kisebb cseppmérettel rendelkezik, mint a kályha által elpárologtatott, így sokkal több oxigénmolekula veszi körbe. Ezáltal tökéletesebb az égés.
Ha a kereskedelemben kapható használtolaj-kályha minősítéssel, akkor arra gondoltam, ennél tökéletesebben elporlasztott motorolaj sem okozhat gondot. Természetesen nem serkentek senkit arra, hogy kövesse a példámat és használjanak motorolajat üzemanyag helyett. :(