Amúgy én az idők sorná már tuti többtíz ilyen kétcseréset csináltam, azokat nem "találtad meg", szal akkor mondjuk azt, hogy ezentúl eza "gr0-típusú kecske", OK? :)
Íme pár még mutatóba hirtelen:
A rongyosra hirdetett turisztikai célpont kevéssé felkapott felén nem friss a levegő, és még egy jó ehgyi túrást sem lehe tenni rajta! A nagy reklámban részesülő Badacsony
Északi része büdös, alacsony
Szórjunk ópiumalapanyagot a vízbe? Kedves kis tréfa, mondhatom... Mákos bólya?
Bájos móka...
Higiéniai felmérésed során az amerikai vallási kisebbségek körében is kutatsz - adekvát módszrekkel Megkérdezel egy Amisht csőpostán,
Hogy valljon: vajon ő most csipás tán?
Bizony, eltört a mécses, mikor megtudtam, hogy a vén kuruzsló beadta a kulcsot... Érkezett a hír: "Holt a sarlatán!"
Hát, én sírtam egy sort a hallatán...
Vuru, mintha arról szólna a topik, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok. Vagy akkor msot fikázzam én is az összes, atopikban tett "altenatív" szárnypróbálgatásaidat? :))))
Amúgy thx - mindenkinek. Aszittem jóval több lopásom lesz :)
Csabee, mikor jön a 14 rím? :)
Milliomoson kísérleteznek ki egy kéj-eszközt Ezek itt az ürgén félvezetők, és
bekapcsolva fürgén élvez e tőkés!
GZ kenterbe veri az eddigi felhozatalt, Bréma, taknyolás, Vili, emésztés, baklik nagyon ott van, Túr-Istvánd szép, de a Torgyán nem szabályos, mert kétcserés...
GroundZero (482)
Artista intése gondatlan társának, nehogy véletlenül a vágófegyvert használja a trükknél Tudom, hogy trehány vagy, szeleburdi, de
Nehogy e tőrt mellembe beleszúrd ide!
CSABEE (952)
Nem értem, mit eszik Xantus művésznőben a neves rendező… Barbara oly szeleburdi
Hogy eshetett bele Szurdi?
Szurdi nem volt több, úgyhogy eleddig nem történt újrafelfedezés.
Na, most, hogy 10 perc alatt gyakorlatilag mindenkivel megutáltattam magam itt a topikban :))), ideje gentelmanusz módjára lehetőséget kínálnia revánsra:
Mester, kész lesz holnapra az üres és a rükverc a kocsimban? Meg több más dolog sem műxik rendesen... A váltó? Az max félkészen,
Kész csupán a fék lészen.
Táróomlás pokla Portengert hagy a bánya hátra,
Futa gyáva, hány a bátra.
Új vicc tartja lázban a hanzaváros körterét Az a legnépszerűbb téma Bréma köröndjén,
Hogy a szőke nőnek miért van krém a bőröndjén.
Az egykori tudós manapság gázüzletéből él - nem is rosszul! Másodvirágzását éli Humboldt,
Nagyon jól tejel a hélium-bolt.
A Nemzeti új direktora A legnagyobb kisgazda kedvenc koncerttermében ütött nyélbe egy szerződtetést Hallgatni maga Torgyán jár dalt
Oda, hol most Jordán tárgyalt.
Kuss, inkább gyönyörködj a kilátásban! Nem kell a szájat tépni,
Inkább nézd a tájat! Szép, ni!
A transzplantációnak hála, a Valami Amerika főszereplője megmenekült, és ismét kertészkedhet Sikerült a szervátültetés:
Felépült a Szervét: ültet, ás...
Műkori edző egy apró mozdulat fontosságát ecseteli az ugárs gyakorlásakor Ha nincs az a nyaktolás,
Lesz jó nagy taknyolás!
Szokatlan módon kenésre használja fel az ételt a zsugás Elkél itt a tokaszalonna,
Mert csikorogni szok a talon, na!
Mázli, hogy ilyen jó vastag ruhában kell cipekednem A pulóver, égnek hála, bordás,
Így sokkal könnyebb a bálahordás!
Tökéletes feleségem van, csak ez a fránya ütős játék ne vonná el annyira a figyelmét... Az asszonynak csak a krikett a baja,
Ezért lett ma is brikett a kaja...
Az új, alvás közbeni digesztív gyógyszer szlogenje Lehunyja a szemét, és
Indul is az emésztés!
Rssz hír a patancsonknak ostromkor Hát, sajnos, a vár, az ég,
Leomlott faváza rég :(
Elhiszem, hogy nem telik neki többre az erejéből, de akkor sem valami nagy móka, amit csinál Az lehet, hogy fáradékony Vili,
De fölmászni egy fára vékony dili...
tán mégsem kellett volna Oszamának beszólni... Hat az arab átok:
Fogynak a barátok!
Nem éri meg foglalkozni veled az edzőnek - túl reménytelen eset vagy Veled, biz, van baj, sok, noha
Nem leszel te bajnok soha!
nem biztos, hogy jó ötlet volt a vizimalmáról híres faluba vámpír-kastélyt építeni látványosságnak, ha a falut mindig elönti a szennyvíz... Sokat nem keres turistán Drakula-várad,
Ha mindeközben Túr-Istvándra kula árad
Vén pásztor okítja az utánpótlást A szerszám tuti kibicsaklik,
Ha a célpont ez a kicsi baklik!
Doki,
asszem, topiktörténelmet írtál! Ha yol csal az emlékezetem ,te vagy az első, aki sorban hármat fedezett fel újra (az első három)! Ritka bravúr ez a mesterhármas, márcsak statisztikailag is! :)
pontosan a rossz háttérfílingje miatt nem is használtuk eredetileg a "lopás" kifejezést, hanem a sokkal szofisztikáltabb "újrafelfedezés" néven említettük a már használt rímek rímék-kísérleteit, melyek midnen esetben a véletlen művei - nyilván nem vesz kölcsön senki rímet direkt :) a "büntírímeket" híjjuk lopósnak, lévén azoknak valamilyen formában a lopásról kell szólnia.
A fentiek értelmében jelzem, hogy a vincseszter nagyon/nincs Eszter vagyon-t sikerült újrafelf-ned, de ne szomorodj el nagyon, egy klasszikustól, vagyis.. .hmmm... tőlem :)))
Sajnos mostanában ki-ki hagyok, s mikor idevetődök, csak kapkokodom a fejemet. Félelmetes sebességgel zajlanak itt az események. Csak úgy ontjátok a jobbnál jobb sziporkákat.
Akkor én is egyet:
Naná, hogy más nem lehet a főnök! Nálam mindig van DAB, ezér'
Én vagyok a bandavezér!