"Remélem az új politikai erő tesz az ilyen anomáliák megszüntetése érdekében." Ahhoz előbb hatalomra kellene jutnia. Az meg reménytelen, mert forradalom van, és nemzeti ügyek vannak, a helyi érdekek meg le vannak szarva legfelsőbb szinten (amíg Caligula talicskás tehene rendesen tejel).
Értetlenül állok az útépítés-útfelújítás "logikája" felett. Naponta járok a Csurgói út - Selmeci út vonalán és mindíg elgondolkodom azon, hogy milyen erők, lobbyk jártak közben a Csurgói utca kitűnő aszfaltossá építése ügyében. A Csurgói út zsákutca, abból nyílik a Selmeci utca. Aki a Bajcsy-Zs útról halad a Bajcsy és Lőcsei által határolt lakóövezetbe, az a Selmeci-Csobánci utca-Mecseki-Cserhalmi utat használja.A Selmeci út minősége kritikán aluli,(főként a Csurgói kereszteződésében) tengelytörő, esőben sártenger. A Csurgói út a Selmecitől kezdődően zsákutca pár lakossal és kitűnő aszfaltos uttal. Nem sajnálom tőlük, de érthetetlen ez a megoldás, főleg akkor ha megnézzük a befizetett súlyadó mennyiségét a területről. Remélem az új politikai erő tesz az ilyen anomáliák megszüntetése érdekében.
"Itt ugyan a gyalogátkelő látható volt, nem úgy, mint a Lőcsei úton most elkészülté, ugyanis az 2 nap alatt lekopott, de azóta sem lett újra festve!!!"
Pontossan melyikre is gondolsz? Minden nap arra járok és ma direkt messziről néztem hogy látszodik-e, én látom öket, legalábbis 3-mat a felujított szakaszon. Volt ot egy negyedik is??
Ezek a piros-fehér csíkok most nagy divatot teremtenek ... az uszodára még vérszegényen kerültek fel, az úttestre már keményednek a vonalak :) Albínó zebra :)
(Na jó, csak vicceltem, tényleg jó ... egyszer talán a Kalotaszegi útra is jut egy bármilyen zebra is)
Inkább a pár száz méterre lévő, balesetveszélyes aszfalt süllyedését tették volna rendbe. Vagy abban nincs nagy pénz?
Itt ugyan a gyalogátkelő látható volt, nem úgy, mint a Lőcsei úton most elkészülté, ugyanis az 2 nap alatt lekopott, de azóta sem lett újra festve!!! Vajon ebből is kispórolták a festéket?
Ami még kérdés: az összes gyalogátkelőt így átfestik? Vagy olyan rendezetlenek lesznek azok is, mint pl. az utcanév táblák?! Hol ilyen- hol olyan.....
Ne panaszkodj! Neked jutott homokzsák! A mi telkünk az utóbbi jópár esőzés alkalmával közterületi csapadékvíz-szikkasztóként működik. Mondjuk a talaj mifelénk bírja, a házat meg ahhoz terveztem, hogy ez ne okozzon kárt, de azért a behordott kőport és murvát egyszer valaki a városházáról kihordhatná a telkünkről :)
(Remélem nem kapnak kedvet hozzá, hogy a vízdíjjal együtt ezt a vizet is kiszámlázzák :) )
A zsákok a gödörbe lettek rakva, ebből a szögből nem látszik de igy lett sikba az ut a hiddal. Csak egy éjszaka volt igy azota már jelentös javulás történt lásd 2 vel lejebb
Ma megint volt egy kis eksön az uttal: mart aszfaltot kaptunk a viz által kimosott gödrökbe. Tengap tettek egy halvány megjegyzést hogy a zsák ideglenes, gondoltam marad tavaszig, de NEM. Ma jöttek és megcsinálták.
Ime az Emil utcai sztráda:
Remélem most már jó lesz egy ideig, imádkozom hogy egy-két napig ne legyen eső.
(Mielőtt valaki megszolná a sztrádát: Kicsit keskeny, kicsit rövid, kiicsit hepehupás, de a mienk XD)
Az utak állapotárol nekem is van egy kis tapasztalatom, Postástelep Emil utca eső után:
A kert:
Kb 5-8 cm-es vizzel
Igy nem csoda hogy kimosta az utat az autóbejáró előtt. 1 hete kértük a köztereseket hogyvégre csináljanak valamit mert a behajtás már igen necces.
A mai eső feltette az íre a pontot.
Látkép 2010 aug 16 made by Emil u:
Félre értés ne essék nem panaszkodom, csak közlőm a tényt: Májusi esők ota rendszeressen csákányozom az utcát probálom rendezni a bejáratot, előszőr sk probáltam valamit tenni, mostanában minden eső után kérjük az illetékeseket hogy valamit csináljanak, végre ma meglett az eredmény 20 db homokzsák személyében
"Nem is merek arra gondolni vannak megbizott bértollnokok akik feladata a párbeszéd,az együttmüködés megakadályozása." Pedig ezért tartják. Nézz csak rá erre a fórumra! Amint valami értelmes párbeszéd indulna, azonnal belép 4 nickkel, és elkezdi teleszarni a topikot, csak hogy a lényeg eltűnjon a látható részről.
Világos! Ha valaki szól, hogy járhatatlan az út, akkor az népellenség. Vagyis a nép jóakarója az, aki hagyja, hogy az utak mind járhatatlanná váljanak. Legalább megismerhettük a gazdád választási programjának eme fontos részét! Legalább megtudhattuk, miért fontos az nektek, hogy egy út se legyen rendesen megcsinálva a városban. Gondolom a Budai út is ennek a programnak a részeként lett felmartan hagyva. Ti így váltjátokmeg a világot.
Nem is értem miért nem az a hozzáállása a helyi jelenlegi hatalomnak meg kell oldani a problémákat.Ha valóban az elvégzett munka nem megfelelő akkor körmére kell nézni annak aki azt elvégezte.
De valamiért,és ezt nem nagyon értem az illetékes valahol lapit.Helyette olyanok próbálnak okos dolgokat mondani,lehurrogni azokat akiknek naponta okoz problémát.(közük?)
Talán nem jó a szereposztás.Nem is merek arra gondolni vannak megbizott bértollnokok akik feladata a párbeszéd,az együttmüködés megakadályozása.
Ha az apparátus venné a fáradtságot és leszállna a paciról máshogy mennének a dolgok ugy hiszem.
A fölényes nyegleség az amikor süketfajd módjára csücsülnek jól megfizetett székeiken és úgy gondolják a világ értük van és nem megforditva!
A legutóbbi esőzés, ismét odab...tt az úthálózatnak!!! Csak így tovább városvezetés...HAJRÁ!!! Mocskos,koszos, kátyús utak...itt közlekedés? Megoldhatatlan probléma ez! Amit javítanak, rövid időn belül visszaáll a régi állapotába. Nevetséges, de egyben szánalmas amit látni lehet. Hová süllyed még ez a város?
Nem semmi, van értelme. Én nem fotóztam, de a Riminyáki úton, ahol most árkot készítenek, kitettek két 30as táblát a földre. Az egyik 30 centire van a kereszteződés előtt, a másik 50 centire. :D
Igen. Sajnos a Dunaújvárosi híd megépítésével az M8 lekerült a napirendről ... logikus, nem? Megépítik az autópálya hídját, majd nem építik meg a rávezető utat ...