Keresés

Részletes keresés

nancy boy Creative Commons License 2009.07.24 0 0 119
Jót nevettem rajta...:))) De amúgy igen mindenki tele küldte a naciját mikor megtudta a nagyvilág, hogy az Editors harmadik albuma más lesz mint az eddigiek... Nem lesz más, ugyanolyan sötét lesz mint az elődei, csak másképp ennyi.
Előzmény: waters (118)
waters Creative Commons License 2009.07.24 0 0 118
waters Creative Commons License 2009.07.13 0 0 117
Qrva jó !!!!!!!
Előzmény: B-side (116)
B-side Creative Commons License 2009.07.13 0 0 116

1 új szám, gitárok nélkül:

http://www.youtube.com/watch?v=hIox0EE55wI
nancy boy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 115
Jaja, Interpolt meg a Joy Divisionhöz hasonlítják, amihez az Editorst is, mondjuk ebben sok igazság van.
Előzmény: johevi (114)
johevi Creative Commons License 2009.07.08 0 0 114
Szegényeket mindig hasonlítgatják: én úgy olvastam, hogy Interpol utánzatok... Abba is kb annyi igazság van mint a Coldplay-be, aki nagyon akarja belemagyarázhatja.
Előzmény: nancy boy (112)
nancy boy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 113
Június 27. Koncertjük Setlistje...

http://www.setlist.fm/setlist/editors/2009/colos-saal-43d677a3.html

Bricks and mortar
Lights
The racing Rats
Bullets
Eat raw meat=blood drool
Munich
When Anger shows
Camera
Bones
An End has a Start
The Big Exit
Smokers outside the hospital
Fall
Encore:
You are fading
Fingers in the factories
Papillon
nancy boy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 112
Én nem olvastam ilyen kritikát, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem írtak ilyet... Szerintem köze nincs a Coldplayhez az Editorsnak... Akkor szerintem Neked csalódás lesz a harmadik lemez, mert méginkább eltávolodnak a The Back Room hangzásától, ha jól olvastam sokkal több elektronikát visznek bele a dolgokba, a The Back Room pedig egyértelműen egy csúcsrajáratott hibátlan gitár lemez volt.. Kíváncsi leszek a szigetes fellépésükre, addig az új lemez nem jelenik meg, asszem szpetember 21 a hivatalos release date... Gondolom fele az új lesz a fele meg az előző két lemez anyagából pár szám, mint a Munich, Bones, Bullets, Racing Rats... Bár én talán leginkább a You Are Fadinget várom, az kegyetlen élőben....
Előzmény: B-side (111)
B-side Creative Commons License 2009.07.08 0 0 111

szerintem pedig nagyon is hasonlít .De nem csak nekem jutott eszembe ez a hasonlítás, ha jól emlékszem jópár kritika leírta ugyanezt anno... amúgy a coldplay-el sincs bajom, de szerintem az editors-nak sokkal jobban állt a The Back Room stílusa. Megnéztem 1-2 koncertvideót a youtube-on és szerintem még az énekes mozgása is hajaz Chris Martin színpadi mozgására:)

Ettől függetlenül már várom a szigetes fellépést.

Előzmény: nancy boy (110)
nancy boy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 110
Ez érdekes... Te Coldplayt véltél felfedezni az An End Has A Start hangzásvilágában? Szerintem még nyomaiban sem hasonlít a Coldplayre... Editorsék teljesen más irányból közelítik meg a dolgokat lásd Joy Division... Az, hogy a második lemez zeneileg érettebb lett és sok olyan dolgot mutattak rajta amit az elsőn nem, nem csoda. Végigturnézték az elsővel a világot közben tanultak fejlődtek, sokan a második lemezt tartjátk tőlük a legjobbnak ami tény színesebb lett zenei téren mint az első. De szerintem még mint a The Back Room a legjobb lemezük, annyira félelmetesen magában hordozza azt a jéghideg sötét kilátástalan képet amint anno a Joy Division mutatott, hogy az lenyügöző.
Előzmény: B-side (105)
nancy boy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 109
http://www.youtube.com/watch?v=x6ozn7Y_CD0
http://www.youtube.com/watch?v=0QkeTSGyrBA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JoGlZQIyLuo&feature=related

Pár új track egy görög koncertről, az első különösen nagyot üt...

It Kicks Like A Sleep Twitch..

Az egyik legjobb brit bandának tartom őket már jó ideje...
johevi Creative Commons License 2009.06.29 0 0 108
Jó nap lesz a szombat: Editors, Placebo, MSP    Várom!!!
Előzmény: waters (106)
B-side Creative Commons License 2009.06.27 0 0 107

az all sparks jó lenne még

Előzmény: waters (106)
waters Creative Commons License 2009.06.27 0 0 106

olasz setlist:

setlist pretty much the same as always. 15 songs (5+5+4n+fading)
Bricks and Mortar
The Racing Rats
Lights
Bullets #OLD#
Eat Meat Raw=Blood Drool
Munich
When Anger Show
Camera
Bones #OLD#
An End Has A Start
The Big Exit
Smokers
----------------
You Are Fading #INTRO# (means that first Tom starts playing just by himself on the keyboard, and it's pretty cool, and then they start playing it all together like usual with the guitars, etc.)
Fingers
Papillon

B-side Creative Commons License 2009.06.10 0 0 105

Ez jól hangzik! Flood az egyik kedvenc producerem.

Remélem minél inkább eltávolodnak a második lemez coldplay-es hangzásától.

Előzmény: waters (104)
waters Creative Commons License 2009.06.09 0 0 104
Editors - Szellem a gépben

Arról már korábban értesülhettetek, hogy Nagy-Britannia kedvenc post-new wave romantikusai új lemezzel érkeznek idén augusztusban a Szigetre. Tom Smithék most jelentették be a várhatóan nyár végén megjelenő harmadik Editors stúdióalbum címét.

2009 januárjában az Editors tizennyolc friss szerzeménnyel vágott neki a The Back Room-ot és az An End Has A Start-ot követő új album elkészítésének. A többszörös platinalemezes együttes április 8-án kezdte meg a harmadik nagylemez stúdiómunkáit a korábban a Sigur Rós-szal, a Depeche Mode-dal, a The Killers-szel, a Nine Inch Nails-szel és Nick Cave-vel is együtt dolgozó, a U2 How To Dismantle An Atomic Bomb című lemezének produceri munkálataiért Grammy-díjat nyerő Mark "Flood" Ellis társaságában.

A stúdiómunkák során kiszivárgott hírek szerint a legújabb Editors album jóval több elektronikus zenei elemből nyeri majd energiáit, mint elődei, amely főleg annak tudható be, hogy a birminghami zenekar a Terminátor című film kultikus főcímdalát jelölték ki hangigazodási pontként a lemez készítése során. Az Editors legújabb szintetikus himnuszait tartalmazó lemeze a sziget.hu legfrissebb értesülései szerint az In This Light and on This Evening címet viseli.

waters Creative Commons License 2009.05.07 0 0 103
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 102
Igen, és a wan2 sátorban.
Előzmény: stevebi (99)
stevebi Creative Commons License 2009.05.07 0 0 101
Előzmény: stevebi (100)
stevebi Creative Commons License 2009.05.07 0 0 100
Ha jól látom, aug. 15. (szombat) lesz Editors; korábbi idősávban, világosban. :/
Előzmény: Törölt nick (98)
stevebi Creative Commons License 2009.05.06 0 0 99
Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.29 0 0 98
Immáron offisöl.

Azért idén egy szavunk se lehet a britpop/indie invázióra, olvasva a legfrissebb fellépőket.
Előzmény: stevebi (97)
stevebi Creative Commons License 2009.04.26 0 0 97

Az lenne az igazán szép (számomra;-)), ha a White Lies-al egy napon lépnének fel.

Előzmény: Törölt nick (95)
waters Creative Commons License 2009.04.25 0 0 96
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.25 0 0 95

A sziget fészbúk oldala szerint jönnek augusztusban...

Előzmény: waters (94)
waters Creative Commons License 2009.04.10 0 0 94
Nyáron a környéken lesznek,remélem valami szervező lecsap Rájuk,ha másnem egy fesztiválra.....
terbi Creative Commons License 2008.05.28 0 0 93

...és Lengyelországba is

Ott lesz Interpol is ugyanazon a feszkón,csak rohadt messze van:-(

Előzmény: terbi (91)
keybored Creative Commons License 2008.05.02 0 0 92
off,
budapesti indie banda keres 18-25 év közötti billentyűst (lehetőleg lány, aki esetleg vokálozni is tud), semmi virtuózkodás, kool kiállás, Liszt Ferenc műveit nem kötelező ismerni, amit viszont nem árt: Ladytron, White Rose Movement, The Sounds, She Wants Revenge, MGMT, CSS, New Young Pony Club, Klaxons, értitek..
a (lehetőleg) fényképes jelentkezéseket ide várjuk:
kosvar1@gmail.com
terbi Creative Commons License 2008.04.29 0 0 91
jönnek Szlovákiába egy fesztiválra,ha esetleg valaki oda menne.....
Bianco Creative Commons License 2008.04.01 0 0 90
Bécs remek volt, köszi, Robi!

REM - Münich

http://paprika.blog.hu/2008/03/31/az_r_e_m_feldolgoz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!