Jót nevettem rajta...:))) De amúgy igen mindenki tele küldte a naciját mikor megtudta a nagyvilág, hogy az Editors harmadik albuma más lesz mint az eddigiek... Nem lesz más, ugyanolyan sötét lesz mint az elődei, csak másképp ennyi.
Szegényeket mindig hasonlítgatják: én úgy olvastam, hogy Interpol utánzatok... Abba is kb annyi igazság van mint a Coldplay-be, aki nagyon akarja belemagyarázhatja.
Bricks and mortar Lights The racing Rats Bullets Eat raw meat=blood drool Munich When Anger shows Camera Bones An End has a Start The Big Exit Smokers outside the hospital Fall Encore: You are fading Fingers in the factories Papillon
Én nem olvastam ilyen kritikát, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem írtak ilyet... Szerintem köze nincs a Coldplayhez az Editorsnak... Akkor szerintem Neked csalódás lesz a harmadik lemez, mert méginkább eltávolodnak a The Back Room hangzásától, ha jól olvastam sokkal több elektronikát visznek bele a dolgokba, a The Back Room pedig egyértelműen egy csúcsrajáratott hibátlan gitár lemez volt.. Kíváncsi leszek a szigetes fellépésükre, addig az új lemez nem jelenik meg, asszem szpetember 21 a hivatalos release date... Gondolom fele az új lesz a fele meg az előző két lemez anyagából pár szám, mint a Munich, Bones, Bullets, Racing Rats... Bár én talán leginkább a You Are Fadinget várom, az kegyetlen élőben....
szerintem pedig nagyon is hasonlít .De nem csak nekem jutott eszembe ez a hasonlítás, ha jól emlékszem jópár kritika leírta ugyanezt anno... amúgy a coldplay-el sincs bajom, de szerintem az editors-nak sokkal jobban állt a The Back Room stílusa. Megnéztem 1-2 koncertvideót a youtube-on és szerintem még az énekes mozgása is hajaz Chris Martin színpadi mozgására:)
Ez érdekes... Te Coldplayt véltél felfedezni az An End Has A Start hangzásvilágában? Szerintem még nyomaiban sem hasonlít a Coldplayre... Editorsék teljesen más irányból közelítik meg a dolgokat lásd Joy Division... Az, hogy a második lemez zeneileg érettebb lett és sok olyan dolgot mutattak rajta amit az elsőn nem, nem csoda. Végigturnézték az elsővel a világot közben tanultak fejlődtek, sokan a második lemezt tartjátk tőlük a legjobbnak ami tény színesebb lett zenei téren mint az első. De szerintem még mint a The Back Room a legjobb lemezük, annyira félelmetesen magában hordozza azt a jéghideg sötét kilátástalan képet amint anno a Joy Division mutatott, hogy az lenyügöző.
setlist pretty much the same as always. 15 songs (5+5+4n+fading) Bricks and Mortar The Racing Rats Lights Bullets #OLD# Eat Meat Raw=Blood Drool Munich When Anger Show Camera Bones #OLD# An End Has A Start The Big Exit Smokers ---------------- You Are Fading #INTRO# (means that first Tom starts playing just by himself on the keyboard, and it's pretty cool, and then they start playing it all together like usual with the guitars, etc.) Fingers Papillon
Arról már korábban értesülhettetek, hogy Nagy-Britannia kedvenc post-new wave romantikusai új lemezzel érkeznek idén augusztusban a Szigetre. Tom Smithék most jelentették be a várhatóan nyár végén megjelenő harmadik Editors stúdióalbum címét.
2009 januárjában az Editors tizennyolc friss szerzeménnyel vágott neki a The Back Room-ot és az An End Has A Start-ot követő új album elkészítésének. A többszörös platinalemezes együttes április 8-án kezdte meg a harmadik nagylemez stúdiómunkáit a korábban a Sigur Rós-szal, a Depeche Mode-dal, a The Killers-szel, a Nine Inch Nails-szel és Nick Cave-vel is együtt dolgozó, a U2 How To Dismantle An Atomic Bomb című lemezének produceri munkálataiért Grammy-díjat nyerő Mark "Flood" Ellis társaságában.
A stúdiómunkák során kiszivárgott hírek szerint a legújabb Editors album jóval több elektronikus zenei elemből nyeri majd energiáit, mint elődei, amely főleg annak tudható be, hogy a birminghami zenekar a Terminátor című film kultikus főcímdalát jelölték ki hangigazodási pontként a lemez készítése során. Az Editors legújabb szintetikus himnuszait tartalmazó lemeze a sziget.hu legfrissebb értesülései szerint az In This Light and on This Evening címet viseli.
off, budapesti indie banda keres 18-25 év közötti billentyűst (lehetőleg lány, aki esetleg vokálozni is tud), semmi virtuózkodás, kool kiállás, Liszt Ferenc műveit nem kötelező ismerni, amit viszont nem árt: Ladytron, White Rose Movement, The Sounds, She Wants Revenge, MGMT, CSS, New Young Pony Club, Klaxons, értitek.. a (lehetőleg) fényképes jelentkezéseket ide várjuk: kosvar1@gmail.com