Üdvözlünk itt!! Örülünk, hogy ránk találtál! Ismételten leírom, hogy bárkit szívesen látunk velünk gurulni, márkától típustól függetlenül!:-)) És még messze sem lax!:-)) No meg Eger elég jó hely, körbekalauzol6nál majd minket a környéken, vagy tart6nánk egy összeröffenést pl. a strandon is! Remélem gyakran benézel majd!
Amúgy Eger környéke nekem is nagy szerelmem, szal fogunk mi még arrafele együtt gurulni. Persze most inkább csak álmodik a nyomor (péntekre már havazást ígértek), de ami késik nem múlik.
sziasztok! hát egyedül biztos nem!:) mint ahogy azt a Bandit forumban olvashattad..ök csak bandittal vannak! de szerintem nemszámit "milyen a mocid" hanem a csapatmunka a lényeg:)
Bevallom, nagyon jól esett, hogy nem csak mondtad, hanem tényleg láthatóan foglalkoztál a témával!:-) Köszönöm! Annál is inkább, mert, hogy nme is DL-ed van, még több köszönet illet! Menetközben én is rájöttem, hogy kicsit talán túl van cifrázva, ezért épp egy újon dolgozok, de ha meglátod, biztos, hogy jobban be fog jönni mint ez! Szóval majd felteszem, remélem még ma.
Na akkor itt lesz az alkalom ha az első gurulásunkat összehozzuk a tavasszal! Már írtam, hogy nem igazán számít, hogy ki milyen vassal motorozik, hisz mindegyik egyformán jó!!:-))) Mellesleg van egy edelényi ismerősöm, akinek szintén Banditja van, és remélem, hogy ő is velünk tart majd, és akkor legalább nem leszel egyedül a te típusoddal! Továbbra is szívesn látjuk írásaidat ebben a topicban is!
hát a témához nemnagyon tudok szolni:) de van motorom egy 400-as Bandita:) bár még személyessen senkivel sem találkoztam sem innen sem a Bandit forumrol:)
Ha belegárgyulok sem tudok rájönni, hogy hol is vagy az indexen kívül, ahol én is vagyok, és az sem segít, hogy szereted a lángost!:-( Segítesz még egy kicsit??
az OK, hogy az MBK-n megtaláltál, de az indexen kívül, hol vagyok, ahol te is vagy??? Háá-háá-háá :-))))))))) elárulom, hogy a lángost nagyon szeretem.
Na mit szóltok? Várom a véleményeteket, vagy jobb ötleteiteket. Egy kitűzőre, vagy pl. pólóra gongoltam a "Stromosok emblémáját" rátenni. Színvariáció végtelen, kinek mi tetszik! Szóval várom a fikázást, és jobb ötleteket erre a variácoóra!:-)))
Jól tetted, hogy benéztél! Biztos, hogy folyamatosan lesz szükségünk extra cuccokra, kiegészítőkre, jegyeztük a számodat!!:-))) A kipuffancs baró!!!:-))
ui: az sem lenne baj, ha bővülő készletedet mindíg képekkel szemléltetnéd!
Jól tetted, de ha már itt voltál, miért nem írtál valamit a témához??:-)) Pl. van-e mocod, és ha igen, milyen, veszel-e nagyobbat, stb... Remélem jössz még!
Örülök, hogy jöttél!!!!!!!!!!! Köszi, hogy betettél kedvencnek!:-)) Nem vagyok önző, és semmi akadálya, hogy benézzek hozzátok, sőt, ha befogadtok egy DL-es kis csapatot a túráitokra, szívesen megyünk! De remélem ez kölcsönös lesz, és ti is elkíséritek a DL-es csapatot!
Örülök, hogy örülsz!!:-))) Annak meg főképp, hogy ilyen közel laktok!! Nyíregy itt van egy köpésre, cirka 100 km, ami szerintem motorral semmi!!:-)) Főleg egy DL-lel!!:-)) Köszi a képet, majd én is viszonzom, ha hazahoztam a gépet a szalonból!:-) Egyébként majdnem Nyíregyen vettem (az előző moccomat a Kawa ER-5-öt ott vettem) Csak nem volt csak kék, meg piros, és meg feketét vagy ezüstöt akartam, ezért kellett Debrecenben vennnem!! Elárulom, olyan mint a tiéd!! Ezüst!!:-)) Kb 2 hét, míg el tudom hozni, addigra jönnek meg hozzá az exrák!:-) Ha aza bizonyos idő eltelik, amíg nem jösztök errfelé, remélem Tokaj, Miskolc, Szerencs környékén összefut6unk! Vagy Nyíregyen Sóstón!:-)) Az sem lehet rossz, még sosoem voltam! Remélem barátaid is benéznek, és jó kis csapatot foguk alkotni így az északkeleti régióban!:-))
Köszi, hogy te is beköszöntél! Remélem tudod, hogy a Kawasaki KLE1000, és a V-Strom 1000 közös Suzuki Kawasaki kooprodukció!!:-)) Csak a külcsín más, a blokk ugyan az!!:-) Egyébként előző motororm egy Kawasaki ER-5 volt! Nagyon meg voltam vele elégedve, csak sajnos túrázáshoz kicsi volt a termete!:-) Minden jót neketek is! És ha erre gurultok, szívesen látunk benneteket! Végül is nem az a leglényegesebb, hogy milyen motor, hanem az, hogy MOTOR!!!:-))