Én sem,pedig jó játékos de nekem Radivojevic 2 Egy fiatal tehetségnek en is jobban örülnék. Viszont kiforrott klasszis. Eleg kemeny keretunk lesz 2 even belul. Gasinak meddig van syerzodese? Egy klasszis ballovo es iranyito kell meg es megvagyunk
őszinte leszek én neki annyira nem örülök jobban örültem volna egy fiatal szélsőnek .Aki az izlandi mellett tudna nevelkedni és hosszú időre megoldaná a pozíciót (mint pl Marguc)igy lesz két 30 + játékos .Igaz a szélső poszton mostanság akár 40 éves korig is el lehet játszani magas szinten.
mert azért voltak idén a gáz bukók Ukrajnában meg Bukarestben, amikor csak azért maradtunk életben az utolsó percekig, mert ott volt Petar, a többiek meg úgy be voltak f....va, hogy kapu fele nem mertek nézni...
volt amikor ő volt A támadójátékunk.
szerintem az arány Petarnál 10-ből 7-8 nagyon jó meccs, és 2-3 rossz.
Én úgy emlékszem, amikor Ligetvári támadott, akadozott a játék, és a Veszprémnek nem a fiatal magyar játékosok építgetése a profilja. Nagyon nem.
Még egy Lékait sem becsülnek meg, de mondhatnám Miklert is. Mert ugye Mikler nem parádézott a FF-okban, nem úgy, mint öööö...
A bronzmeccs nem mérvadó, de én úgy látom, hogy Lékaival jobb a csapatjáték. Nenadic vagy egyedül nyer meccset, vagy buktatja az egész csapatot, és ez a gyakoribb.
Mahé hullámzó és könnyelmű. Lékai nem lő sok gólt, nem ad sok gólpasszt, de lehetőséget ad a többieknek a jó teljesítményre, amikor jó ütemű passzokat ad, és a kis előnyszerzések után továbbteszi a labdákat. Igazi irányító, nem úgy vezér, mint Sagosen vagy Mikkel Hansen, hanem úgy hogy FELELŐSEN és jól irányít.
Remek összegzés. Akárhonnan is osztjuk-szorozzuk, a klubvezetéshez lyukadunk ki a végén. Momo jól teljesített, nem az ő kerete, ráadásul kényszermegoldás volt. Mert nem kezdtek időben keresni és nem rakták ki Davist a decemberi FF után. Momo egy tapasztaltabb edző mellett rengeteget tanulhatott volna, most önerőből kell megoldania. Nagy tisztelet jár neki ezért. Ez a keret erre képes, ez kijött a hétvégén is. A védekezésen és a kapusokon múlott.
Ortegának innen is nagy gratula, csak látni kellett az örömöt az arcán a lefújás után. Ő örült neki talán a legjobban. Sokat várt rá, pedig már 15-ben is közel volt és 16-ban odaértünk volna vele.
Jövőre erősödünk, de bizonyos posztokon sokan leszünk, ez újabb probléma.
Majd legközelebb jobb lesz minden. Ilicsnek is van mit tanulnia még és szerintem mint az idény során mint a bajnoki döntő során mint a final 4 mérkőzésein rengeteget tapasztalatot szerzett volt ,h hibázott volt hogy voltak jó meglátásai is neki ahogy a csapatnak is idén egy tanuló év volt .De ezen a szinten főleg Veszprémben nincs idő több tanuló évre-évekre jövőre egy szintet lépnünk kell....!Kérdés ezt a lépést meg e tudja lépni Ilics majd a következő évi játékoskerettel .Gondolok itt pl a játékra . pl 7-6 os játékot fejleszteni kell lesz egy + beállónk aki alkalmas ennek fejlesztésében .+szélre jobban ki kell majd tolódnunk mert nagyon jó szélsőink lesznek kivétel nélkül akiket hiba lenne nem foglalkoztatni . Szóval ezt is fejleszteni kell .El-Derának nagyon sajátos játéka van (személy szerint nekem nagyon tetszik)aki képes a nagy löketekre és a betörő játékra is nála viszont egy hibát érzek amit a másik egyiptominál is ,hogy önbizalom hiányos és vannak meccsek ezáltal sajnos olyan is amikor észre se lehet venni nem vállalkozik csak van a pályán pedig benne van az extra . Kis önbizalmat kérhetnének Petártól :)Viszont én abban is reménykedek ,hogy Yahia most kap egy honfitársat akit ismer már rég és megtudja magát értetni pályán vagy azon kívül is és húzzák majd egymást felfele. A csapat húzó emberei lehetnek de ebben sok szerepe van és lesz Ilicnek is mint "pedagógus"hogy ki tudja-e hozni belőlük azt amire valóban képesek .Mert képesek !Sokan mondják Sandellt ,hogy érkezik de szerintem ha jön ő 23 tól csak arra az egy évre szerintem hiba volt nem hozni valakit vagy nem megtartani Makit és annak fényében ,ha érkezik Sandell nem is értem Ilic miért marad mert ha 23 ban jön a svéd neki nem lesz maradása és hát az az egy év amíg itt lesz valjuk be nem fogja tudni megváltani a világot. Bal átlövő poszt szintén egy sarkalatos pont lesz jövőre mindenképp ,utána meg főleg mert Lauge ugye megy és a többiekkel se tudni aki ezen a poszton van ,hogy mi lesz .Kb az írányitó poszt is hiány poszt lesz 23 ra..Számomra érthetetlen Ligetvári mellőzése jó nem egy Kules vagy Sagosen(még) de nem is egy kutyaütő ezen a poszton és szerintem amikor játszott akkor hozott egy elég jó szintet .Szerintem benne van lehetőség egy próbát megérne mire képes mert idén talán ez a poszt volt a leghiányosabb .Fontos időszak lesz a következő időszak ha igazak a hirek az igazolásokról akkor meg lesz rá a lehetőség ,hogy újra ott legyünk majd ahol 2016 ban voltunk én ezt 2025 re teszem talán 24 re .És ha ott leszünk és 9 góllal vezetünk Ilic tapasztalatból majd lehozza a meccset :D
Nálam a mérce mindig az, hogy mit teljesít abból amit elérhetett volna. (amire a képességei, a belső tüze, az esze, stb. predesztinálják)
Legyen az személy, vagy csapat. Kihozta-e a maximumot /az edző/ (elsősorban játékban, fejlődésben) a csapatból. Ez a kérdés.
(pl. képes-e elérni, hogy félidő után az öltözőből "vicsorgó", 100 %-on pörgő sikeréhes játékosok "rohanjanak" elő.)
Ily' módon az edző megítélésén nem az utolsó mp változtat.
Átlövő: egy pillanatra felejtsük el a valóságot, pörgessük vissza az időt, és adjunk Ligetnek a szezon folyamán annyi esélyt és türelmet, mint amit Omar kapott. (ennek a pontos leírása: végtelen)
Borsos Attila szerint ha így történt volna, a védőjátéka valamennyire visszaesik. (fogadjuk el, bár nincs 2 egyforma játékos)
Nyerünk egy új elemet támadásban (ad abszurdum a beállós és a másik lövő pozíció is nagyobb helyen ficánkolhat), viszont védekezésben kevesebbet vagy gyengébb minőségben használható Patrik.
Nyitva hagyom, mindenki képzelje úgy, ahogy neki tetszik :)
De ezt meg szeretném kérdezni, hogy ha nincs az utolsó másodperces szegedi gól, illetve ha előtte elől nem bénázza el a csapat, akkor Ilic szezonját jobbnak látnátok?