Letöltöttem azt a szar gyűjteményt és mostanában csak olyankat írok be, amire nem jelzett találatot.:(
Kedves doktor, nehogy már le légy törve!
Az a lényeg, hogy neked is eszedbe jutott, és tök jókat írsz. Nem olyan nagy baj, ha mástól is láttuk már...
Például annak is mennyire örülhettek anyudék, mikor elöször sikerült a bilibe, pedig hát elötted már elöadták páran ezt a produkciót :-)
danczer: Na ezért az utolsóért megérte eddig virrasztani!:)
CSABEE: Várj egy kicsit, keresek egy kalapot ... megvan! Na most pedig megemelem! 15 x ! (minusz a Gr0-tól lopottak:)
Gr0: A jövőben inkább csak azokat írd be, amik nem tőled vannak!:))
(Letöltöttem azt a szar gyűjteményt és mostanában csak olyankat írok be, amire nem jelzett találatot.:(
Pedig nagyon jó!!! :-)))
És az enyém is :-)))
Szerintem kár volna ezeket mellözni holmi íratlan szabályok miatt. Arról nem beszélve, hogy nem mindegy ám, melyik az a két szó...
Na, tőlem kapsz! :-) Az a bajom az ilyenekkel, hogy ugyanaz a két szó van benne, csak a rím egyik felében az egyik kapja a ragot/képzőt/toldalékot, a másikban a másik. És én erre eddig aszontam: hát így könnyű... De lehet, hogy igazad van. Mindenesetre pölö ezért nem írtam be eddig ezt:
Megszökött a nyulam, míg anyu új kebelcsodáját bámultam Csodálkoztam, mi ez anyu, szilikon?
s míg nem figyeltem, kibújt a nyuszi likon.
Bocs, tudom, nem az igazi a vége, de nem tudtam jobbat összehozni az eredetiböl, ami nagyon tetszik, de HIBÁS:
Farkaskölyök panasza:
Ha megszólalok, anyu kiteszed szüröm,
pedig mikor a nyuszit eszed, türöm.
Mi van itt ma??????? :-)))
Gr0 lehengerlö vagy, doki, veled meg már kezd tele lenni a hócipöm. 7-kor várlak a lecseszösben :-))))
(a mustáros a kedvencem :-)
Pillangó (Made in China) Szárnyain nem találom a hímport,
vajon van rá garancia ha import?
Fekete Laci küldetése Le kéne már számolni a bacilussal,
tegnap ezért találkozott Laci Bush-sal.
Doki!
Ezt most nem értetted mi? Kifelejtettem az én vakbeles rímemet, pedig létezik. Ezek után elég fura ha beírom de, hogy tudd miről beszéltem:
Találkozás egy kecskével Jól elbánt e bak velem,
kitaposta vakbelem.
Egyetlen férj sem kerülheti el sorsát Józsira nő
Rózsija. Nő...
Fázik a marokkói orvos Ezért műt ő fezben
és testét fűtő mezben.
Elegem van az almaszedésből! A kezem is fás mára:
másszon most más fára!
Kemény kiképzőtiszt a női szakaszban Megbosszulnom illő valakin,
hogy ma sem volt Villő alakin!!!
Férfi sakkozónk szerepelt jobban az egyéni tornán Hiába indult Ili vérmes
reményekkel: Vili érmes!
Egykori pártmufti a buddhista főiskolán tanulna, de már a filozófiai alapismeretek kurzuson kimarad Túl magas Kant a Pujának:
búcsút mond a Tan Kapujának.