A magyar válogatottban magyar ill. Magyarországon született játekosoknak kell alapvetően játszani, aki nem is magyar, nem is ide született, attól nem várhatjuk el, hogy a magyar címeres mezért küzdjön.
Pozitív koronavírustesztet adott szombaton Győri Mátyás, a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott tagja – olvasható a sportági szövetség (MKSZ) sajtóközleményében.
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a hollandok elleni mérkőzésre nem nevezett irányító tünetei enyhék, azonnali izolációja megtörtént. A magyar csapat többi játékosa, illetve a stábtagok negatív mintát adtak, a mieink készülnek tovább a Portugália elleni vasárnapi meccsre.
Asszem a 19-es vb-n volt, hogy egyszerre három játékosunk felesége is gyereket várt.
Ekkor volt, hogy Lékai legalább 2x hazarepült majd vissza MENET KÖZBEN. Mondjuk ő előre elmondta, h ha gyereke születik, akkor hazaugrik. Aztán visszamenet, majd újra hazaugrott.
Nem tudom, ez más csapatoknál hogy megy, de nekem fura volt.
nekem nem, a facsen terjed errol a temarol egy jo video (tan kosaredzo), biztos lattad mar.
Asszem a 19-es vb-n volt, hogy egyszerre három játékosunk felesége is gyereket várt.
Ekkor volt, hogy Lékai legalább 2x hazarepült majd vissza MENET KÖZBEN. Mondjuk ő előre elmondta, h ha gyereke születik, akkor hazaugrik. Aztán visszamenet, majd újra hazaugrott.
Nem tudom, ez más csapatoknál hogy megy, de nekem fura volt.
Az utolsó gondolatoddal nagyon egyetértek. Kicsit bennem is az az érzés kezd kialakulni, hogy itt aztán mindenkinek nagyon fontos volt ez az EB - a saját szemszögéből, és az, hogy a csapatnak mi lenne a jó, némileg sokadrangúvá sorvadt.
Én már most is leírom. Minek engedték haza a fiúkat? Ha már ilyen célokat tűztek ki maguk elé az a két nap nem nagyon számított volna. Ezt annak ellenére írom, hogy bárhol bárkitől elkaphatták, egyáltalán nem biztos hogy otthon, sőt.
Egyre inkább úgy érzem, hogy azért van némi amatőrség itt a válogatott körül Elég ha arra gondolunk, hogy egyet sem edzettünk az új arénában, pedig lett volna rá mód.
Montenegró-Macedónia meccsen most volt egy érdekes szituáció. Kapus indításra kijött. Hosszú vikt Vujovicnak egy kicsit a labda, de a kapus sem tudta birtokba venni. Próbált elhúzódni a montenegroi játékis elől de összeértek és a támadó elesett. Videózás után az ítélet kifelé szabaddobás volt ugyanis a kapussal történő ütközés előtt a kapusról lepattanó labdához a támadó lábbal vétlenül hozzáért.
Ja és közben ápolásra behívták a személyzetet Vujovichoz így hetes és a kapus piros lapja helyett neki kellett három támadásra a padra ülnie...
Legfeljebb fél óra alatt bármely lebegö részecske (por, aeroszol, prüszkölési melléktermék etc.) eljuthat a csarnok teszöleges pontjáról a csarnok bármely más teszöleges pontjára.
A fertőzés nagyban függ a kapott vírus mennyiségétől. Játékosok: távolságtartás. Nem a közönség között játszanak. Nem vagyok szakértő, de elég sok szakértő véleményét olvasom.
"Csak nem tudom, miért kell egy ennyire nyilvánvaló, látványos, és könnyen ellenőrizhető kérdésben ekkorát hazudni, hogy Pozsonyban mindenki hord maszkot. Nem, nem hord mindenki. "
Mert küldetése van annak a bizonyos khm. "sajtóterméknek", ami a nálunk minden rosszabb címszóval foglalható össze.
@Veszpremi "Egy ilyen csarnokban kb mindenki megfertőződik."
Ezzel azt is állítod, hogy minden játékos megfertőződik, hiszen nem tűnt fel, hogy ffp2-es maszkban játszanának. Én nem vagyok ekkora (semekkora) virusszakértő, de legalább remélem, hogy nincs így.