Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Abban egyetértek, hogy a kesma fiuk genetikailag alkalmatlanok az olyasfajta undormany manipulációra, ami a független objektív újságírás cimereseinek könnyed reggeli ujjgyakorlat.
Az viszont más kérdés, hogy ezt a gennyedzo kelést mikor érdemes felfakasztani. Amondó vagyok, az esetet jól félre lehet tenni azokra az időkre, amikor megkezdődik majd az éles fejhangu visitas a fidesz választási csalasarol.
És akkor majd jön a dugába doles, mint ZajosMarki szervezett szava szállításával. Ugye emlékszel még?
Úgy tűnik, nem érvényes szavazatokról van szó, az azonosító adatok hiányosak. Feltételezhetően postaládákból kiszedett levélcsomagokat töltöttek ki, majd semmisítettek meg, üres, kidobott borítékokat gyűjtöttek össze, az egészet a sajtó számára rendezték meg.
Szerintem ez a gane választási csalási kísérlet meg ebben a sivatagos időkben is megér egy önálló topikot. Nyitottam is, de másodpercek alatt hidegre tették.
Még zajlik a nyomozás az erdélyi, Marosvásárhely melletti Jedd település határában található illegális szeméttelepen kidobott, részben megégetett levélszavazatok ügyében, de a Maros megyei ügyészség feltételezése szerinta sajtó számára megrendezett színjátékról van szó – írja a Krónika.ro kolozsvári magyar hírportál a baloldali Népszavára és a román ügyészségre hivatkozva.