A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Annak egyébként volt bármilyen előzménye, hogy Gergely Robi (nem is szerepben, hanem saját magát "alakítva") elmegy Budapestről Makkosszállásra, csak azért, hogy egy helyi kifőzdében randevúzzon egy 60+-os piaci kofával?
Ez honnan jött? Már a sztori szerint, a "Barbi nagyasszony szerint jó poénnak tűnt" válasz nem ér...:)
Bár ennek a baromságnak még a sztori szerint sem volt semmi értelme.
Szóval a japán étterem is Frici báé... Miért is ne? Viszont akkor nagyon kíváncsi leszek, mit keres nála Pálinkás, annál is inkább, mert ismerniük kell egymást, legalábbis Sótonyinak az ex tanácsenököt, hiszen ő vitette el, és kérvényezte, hogy soha ne engedjék szabadon.. Amúgy meg tök úgy néz ki, mint Sukorov, akivel az ezredes napi kapcsolatban van...
Addig pedig végképp nem jutott el észjárásuk, hogy ha több női jelölt van, az csak az egyetlen férfi jelölt győzelmének biztos következménye lenne. De nem, ők hüledeztek, hogy Krisztácska is polgi akar lenni, sőt Petra is, ez már a végítélet közeledte, jaj mi lesz így velünk. Inkább szerveznének be még egy-két hölgy lakost.
Az is egy vicc, hogy Gergely Robi egy idősebb falusi kofával randevúzik, akármennyire adja is Elzuka a visszafogott úrinőt (mondjuk hitelesebb, mint Ludmilla).. Max. mint a rajongójával találkozna, de akkor ott kéne lenni a többi makkosi asszonynak is, egyért tuti le se jönne.. Amúgy Zsiga megérdemli a fricskát a "rendőrnap" miatt.. :P
A kangyűlést Zozó "előválasztásnak" nevezte, ha nem az RTL-en menne a sorozat, azt hinném, hogy ez a közelmúltban zajlott ellenzéki előválasztás kifigurázása akart lenni.
Így valószínűleg csak véletlen egybeesés lehetett, hogy Makkosszálláson is előválasztás volt.
Mindenesetre ötletesebb, mint tűzoltóautó tartályában csempészni a vodkát, kamu tűzriasztásra hivatkozva. :) Bár itt a víz is jól jött a csővezeték elrejtéséhez, a KA-ban nincs vízfolyás a határon.
Jót röhögtem a kangyűlésen, ezek úgy gondolják, hogy ők négyen (Hubával nem számoltak), fogják eldönteni ki legyen a polgármester, ha csak a szereplőket nézzük is, jóval többen vannak, mi van Lajosékkal, vagy a rendőrökkel? Damilra amúgy Baboson kívül senki nem szavazna, gőze nincs a hivatali dolgokról, az általa bulinak tartott fogadásokról meg vastagon kilógna a külseje és a modora miatt, amiről nem biztos, hogy le tudna mondani.. Timikét két oldalról is zsarolják, most kinek a javára mondjon le?
Szegény ártatlan Huba jól beleesett Mirellába... Kíváncsi leszek a kiscsaj sorsára, már arra is tuti kényszeríteni kell, hogy Róza mamával beszéljen...
Móni A Hyppolit a lakáj mai filmváltozatában is jó volt, ő volt a dögös maca, aki elcsábította Schneider urat.... Árpa Attila meg Terka fiatal udvarlóját játszotta.. Jól megcsinálták az a filmet..
Tatyirol pont multkor mondtam, hogy 6-7 eves lehet csak, legalabbis a beszedje alapjan, meg regebben a fogvaltasa miatt is. Annyira abajgatjak, ajnarozzak, szinte gugyognek neki. Egy 9 eves mar egesz nagyocska.
Ő meg olyasmi lehet mint Hanna a M.A. ban,vagy meg kisebb..
Ulmann Monit a Metronom 77 fesztivalban lattam, akkor meg en is csak 9 voltam, de emlekezetes volt. Nem tudom ebben volt e a Limbo hinto, es a Homok a szelben.. Na ott lettem Koral, es rock rajongo:)
Hmmm, most látom, az Égigérő fűben még csak 6 éves volt, kicsit többnek gondoltam. Lehet, azért, mert csak pár évvel voltam több, amikor a 80-as évek elején először láttam a filmet, és így nem tűnt olyan kicsinek. :)
Ami Tatyikát illeti, szerintem az őt játszó kislány fiatalabb annál, amennyi idős a sorozatban. Valahogy a hanghordozása erre utal. Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy felnőttkorában színésznő lesz belőle.
Nekem az Égigérő fűben volt az egyik kedvencem. Felnőttként a BK-ban is játszott, bár csak az elején. Szerintem Ullmann Mónika egész jó színésznő, a KA-ban pont az tetszik, hogy (többekkel ellentétben) nem játssza túl a szerepét, inkább kissé visszafogottab, ami passzol is a karakterhez. És így 50 felé közeledve is van benne valami hamvas báj.
Én tehetségesnek látom. Kicsit utánanéztem, egyéb szerepeket is kapott már. "Harangozóné" is nagyon helyes, ügyes kislány volt anno. Boncában imádtam! :)
Azon agyalok, majd Tatyikára 30-40 év múlva is olyan nosztalgikusan lehet majd gondolni, ha netán marad a pályán és látjuk, mint A Szeleburdi család meg a Legyél te is Bonca után most Harangozónéra?! :)
Az a baj ezzel (is), hogy eddig a leghalványabb utalás sem volt arra, hogy Ildi dugna akár Bonival, akár Imivel. Más pasi meg emlékeim szerint fel sem bukkant a környékén.
Tudom, nem kell úgy mutatni, mint amikor bemutatták, hogy Zénó döngeti Timikét, de legalább annyi utalás lett volna egy testi kapcsolatra (vagy annak lehetőségére), mint Petra és Márk vagy Zozó és Laura esetében.
És Ildi karaktere sem olyan volt eddig, aki bárkit is be akana ugratni azzal, hogy gyereket vár tőle (különösen úgy, hogy eddig szende szűz Ildikének volt bemutatva, aki plátói alapon rajong Boniért, Imit pedig kizárólag a barátjának tekinti).