Elvégre itt arról van szó, hogy négymillióan élnek mélyszegényságben, csak nem látjuk őket, mert vagy éppen vásárolnak, vagy pedig külföldön nyaralnak.
Nekem is törölték egy hsz-emet. A Balcsis 490 forintos vizeset. Gondolom lánctörlés miatt. Én is meglepődtem, mert elvileg véglegesen tiltottak téged, és nem értettem az okát. Azért nem röpködtek nagyon durva dolgok.
Nyilván elfogult vagyok magammal szemben :)), de szvsz egy igazán lájtos off-thread volt (újra visszaolvasva a törölteket is). Nem szokásom visszaengedésért kuncsorogni (nem is tettem), de azt azért megkérdeztem, hogy ott valami szigorúbb szabályok vannak-e, már csak a miheztartást végett is... Aztán egy főbbmodi :) ránézett, és rehabilitált bennünket.
Mikor üvegzsebű, szakértő kormányunk volt, majdnem államcsőd lett, most meg kontár, hozzánemértő kormány van, akik még lopnak is, erre többletes a költségvetés. Nem értem.
Ha egy nagy társaságban vagyunk és valakivel vagy nem tudok beszélni, vagy kötözködik, vagy érdektelen számomra amit mond akkor én azt nagy ívben elkerülöm.
Én sem azt állítom, hanem azt, hogy minél gazdagabb egy ország, annál jobb a szegényeknek is (hacsak azok a szegények nem olyan irigyek, mint a mi balliberálisaink)
Nem állítom, hogy ez a megtakarítási többlet a szegény rétegek befektetéseiből jött össze, de azt igen, hogy ha a közép polgári réteg jobban él az hatással van a szegényebb emberek életszínvonalára.
Tud kertészt fogadni, tud vállalkozást bővíteni , több embert foglalkoztat, többet költ szolgáltatásokra.
" 2019 II. negyedévének végére 56 338 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona, ami 1 390 milliárd forintos növekedés az előző negyedévhez képest, éves alapon pedig 4 668 milliárd a gyarapodás. A háztartások kötelezettségeinek szintje 9 286 milliárd forint volt 232 milliárdos negyedéves növekedéssel, míg az éves változás 493 milliárd forint plusz. Így a kettő eredményeként a nettó pénzügyi vagyon 1 158 milliárdos negyedéves növekedéssel 47 051 milliárd forintra nőtt."
Ebbe a topikba nekem is szabad nagy képeket betennem, vagy csak a balliberálisoknak? Ugyanis az egyik ballib következetesen besúg engem a nagy képek miatt, holott nagyobb képet be sem tudok tenni, mint amit a fórum készítői elterveztek.