"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Nicsak.. a topik önjáró lett. Már nem csak a bulvár (nyilvánospipilés, járdánbiciglizés) lesz közönségsiker, hanem a politika és a nőhatalom határterületei is.
Szia Igor, erre (ami határos a nőhatalommal) dehogynem kérdezhetsz rá - csak ha jól olvasom akkor a 3337 -esben nem erről a témáról szólt a kérdésed.
(a befejező kijelentésed is csak részben)
Nnna.. a kérdésedre pedig a véleményem az hogy ez az arcváltás nem arculatváltás.. ő és ott nem a nőhatalmat jelenti.
A világon minden politika, még az is, hogy kitől, mikor kérdezem meg, hogy hány óra. Még a Nőnap is az, Sztalin ötlete volt, mert így a családot már ketten tartották el, fejenként fele pénzért és majd kétszeres munkával. A nőknek meg tetszik. Az helyes, hogy ha van kedvük és tehetségük akkor csinálják ami tetszik nekik, de az már nem helyes, hogy csak azért csinálhassák mert nők. De itt tiltva van a politika.
De ha nem politikai kerdes, akkor milyen, kulturalis? Es a feminaci nyomulas, illetve az arra adott ferfihangos hiszti, vagy akar ez, a nohatalmat firtato forum is az? Vagy ha megiscsak politikai kerdes az emlitett no k.e. jeloltsege, akkor ra sem kerdezhetek mar, hogy akkor ez most a nohatalom ujabb diadala, vagy csak hatalomtechnikai akcio?:)))
A fél parlamentnek hűvösön lenne a helye. Ők fogják, a völnerek megszavazni a következő közt.elnököt. Vajon sikerül-e palibácsit is alulmúlni? De fel a fejjel srácok, ha igen, egy nő lesz az:)
Szerintem szavazás útján lesz elnök, ha megszavazza a parlament. Bár valószínűleg megszavazza. Kijelöltnek csak az ellenzék mondja és csak az zavarja őket, hogy nem ők jelölték ki.
Szervusz Béla, ugyan én összetévesztettelek egy névrokonoddal de szívesen olvasom az elemzéseidet.
Te is az életed tapasztalatai alapján fogalmazol véleményt, nem csak úgy leakasztasz a netről valami jól hangzó tömegcikket.. és ez a nőhatalom témájában kell is ide.
Beismerem őszintén, hogy most a ferfihang -on próbálok csevegőst játszani.. ezért is nem vagyok itt és gyújtogatom valami jó témával az itteni hangulatot.
Az embereket foglalkoztató/megosztó hétköznapi témák elég korlátozottan megbeszélhetők, egyedül az oltatlanokat szabad gyűlölni bárhol. A politikai ellenlábasokat neeeem..
A minialnok altal kijelolt kovetkezo Koztarsasagi Elnok!
Ki is emeltem pirossal amit sérelmezel. Ezt gönc után képes vagy pirulás nélkül leírni? Akit egy alaposan meghekkelt népszavazás segítségével egy alku keretében kijelöltek KE-nek?
Vagyis szorgalmasan gyakorolja addig is az alairast, mint egyetlen lenyegi feladatat.
Lásd a fentebbi szadesz-ügyvivőt, akinek annyi feladata volt csupán, hogy felbukjon a lábában az Antall kormány és minél nagyobb balhé legyen, hogy visszajöhessenek a szutyok bolsevikok. Sikeres volt...
Áhh.. nemisúgyvolt. És még halvány köze is kimutatható a nőhatalommal szembeni változásomhoz.
Most már elég régen volt, hogy egy egészen jól sikerült könyv végén találtam egy mailcímet.. és küldem egy dícséretet. És.. kaptam rá választ is.
Érződött hogy nem szokványos a gondolatisága, de volt kedvem hozzá - és kiderült hogy egy Asperger-szindrómás elmében is tudok kíváncsiságot ébreszteni. Kiderült az is hogy Amerikából ír, kiderült hogy volt forgalmista az általam szinte mindennap jár vonalon, kiderült hogy az istenhiténél csak a nőkben való hite a nagyobb.. és még egy csomó minden. Többek között az is, hogy van egy saját internetes fóruma. Én mentem oda is endrebá -nak.
De ő ott ószövetségi isten volt, ezért hívtam segítségül azt akit a legnagyobbként szeretek az istenhit témájában itt a Zindexen - és azt akit a legnagyobbként ismerhettem (ha személyesen őt nem is) az erőből történő indexezés terén. Nnna ő volt valamikor hümér nick ... is.
És minden egészen jól ment.. amíg fel nem borult a házasságom. Utána hosszú időre kikerültem a baráti társaságaimból, köztük ebből az amerikai magyar nyelvű fórumból is.
Mire feléledtem, addígra azt már nem is találtam.
Fügicét azóta is szerethetem, azt a nemisbarátomat meg időnként megtalálom és kérek tőle ezt-azt.