Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 404

Szerintem kicsi koruk óta a lúzerek sajnálnak valakit a saját kárukra.

Előzmény: Elvin_Atombender (399)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 403

(bocsi, elfelejtettem, hogy beszélek idegen nyelveket. dehát a magyar olyan mély és különleges)

Előzmény: Törölt nick (402)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 402

szerintem nem. és egyáltalán nem jellemző istenre az, hogy egy hülyegyerek számára is kiszámítható. pusztán külsőségek alapján egy hülye paraszt is megölhet valakit a bibliára hivatkozva. szerintem a bűn ez. és sátánra inkább jellemző, mint istenre. 

én a nagy okos fejemmel csak most vettem észre, hogy a sátán és isten ugyanazokból a mássalhangzókból áll. még a sorrend sem változik.  

STN

találd ki mire gondoltam. 

Előzmény: Elvin_Atombender (400)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 401

Én megértem azon ateistákat kiket ez irritál, de attól még ez a szitu

Előzmény: Elvin_Atombender (400)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 400

Mindegy mit és min vitatkozunk, ha a Biblia értelmében a lombik tiltott.

Előzmény: Törölt nick (397)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 399

Tippelj.

A. Sajnáltam

B. Lúzer vagyok kicsi korom óta.

Előzmény: Törölt nick (398)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 398

elhiszem neked, mert már mindenfajta hülyeséget el tudok képzelni az emberekről. mondjuk azt nem értem miért nem hagytad ott a 'csába.

Előzmény: Elvin_Atombender (396)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 397

most erre nem tudok mit mondani. annyiféle szar kapcsolat van. mindegy hogyan születik belőle gyerek. nyilván jobb a gyereknek, ha a szülők szeretik egymást. dehát a házasság is szinte szükségszerűen elromlik. én nem látok ebben törvényszerűséget, de lehet csak nem látom teljes egészében az egészet. de a tapasztalataim szerint szinte soha semmi látszatból nem lehet véleményt formálni szerencsére. mert akkor egyértelműen lehetne cselekedni, és istenre egyáltalán nem jellemző a külsőségek alapján való kiszámíthatóság. ezért szerintem a sátán mindig az olyan kijelentésekben van, amik a külsőségekből vonnak le megbélyegző következtetést. 

Előzmény: Elvin_Atombender (395)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 396

Soha? oh ha tudnád milyen sokan vannak........... az exnejem is inkább szarakodott lombikkal mint hogy hozzám érjen,.

Előzmény: Törölt nick (392)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 395

Érdekből......... mer a nőnek nincs munkája és a férfi gazdag, de fél, ha a nőnek lesz munkája dobni fogja.

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 394

A fórumon sfi ilyen

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 393

passz. majd elmondja.

Előzmény: Elvin_Atombender (391)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 392

még soha nem hallottam olyat, hogy valaki azért fizet egy rakás pénzt lombikprogramra, mert nem hajlandó 1x 2x szexelni. 

mondjuk ha azt mondják nekik, hogy próbálkozzanak, egyszer majd összejön, és ezt nem akarják, akkor igazad lehet. de mennyi ilyen van? ha ffi nő között nincs szex, akkor minek vannak együtt, barátságból? 

Előzmény: Elvin_Atombender (390)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 391

észrevetted? Paleo mér nem veszi észre?

Előzmény: Törölt nick (389)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 390

Ha valakinek nem jön a gyerek, miközben b@sztak, akkor az a Biblia fényében ÁTOK. Aki ennek ellenére művi módon csinál az Istennel karatézik az én vallásom szerint. 

Amúgy ateistáknak se szerencsés szerintem lombikolni. Megkerülni a kúrás gyönyöreit......

Előzmény: Törölt nick (388)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 389

ugyanakkor a tanultság sok szempontból jobb, mint a műveletlenség. a tanult ember kevésbé árt szándékosan másoknak. mert szerintem nem szabad keverni a megvásárolt diplomával rendelkezőket a valódi nemesekkel (nem születési alapon, hanem tényleges érdemek alapján)

Előzmény: Elvin_Atombender (385)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 388

szerinted meg a lombik sátán. az mennyivel jobb?

Előzmény: Elvin_Atombender (386)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.07 0 0 387

"nem kell lenézni a segédmunkásokat, a szakikat, a kevésbé iskolázottakat, ettől ők még műveltebbek lehetnek az úgymond skollasztikus elméknél, mert szélesebb látókörben tudnak mozogni..."

szélesebb látókörben tudnak mozogni a segédmunkások? viccelsz, ugye. most azon vitatkozunk a hülyeség melyik formája jobb?

hát egyik sem természetesen. a hülyeség mindig kellemetlen, csak máshogy kell bánni a különböző formákkal. én magam is jobban szeretem az egyszerűbb embert, de amint konfliktusok vannak, megmutatkoznak a nehézségek. az egyszerűbb embert max nem lehet annyira gyűlölni, mint a tanult bűnözőt, mert azok aljasabbak,  nagyobb a szándékosság a tetteikben. legalábbis úgy érezzük. 

Előzmény: Paleokrites (383)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 386

Amit én látok: az iszlám vallás zárkózik el leginkább a világi tudományoktól, ismerettől. És ez megláccik a hívein.

De a kerek is elzárkóznak.

Mondok példát. Az adventisták szerint a maszturbálás sátán. Nem nézik pszichológiai, személyiségfejlődés, anatómiai oldalról:

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9246607

Előzmény: Elvin_Atombender (385)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 385

Sze'ntem ez is rossz válasz. Sztem egyik világvallás sem kötelez arra, hogy bárki hülye legyen. Mégis akit ismerek muszlimot az is hülye.

Előzmény: Paleokrites (382)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.07 0 0 384

szépszép de nem válasz erre: A buddhisták mér hajtanak diplomára?

Amúgy nagyon kapufa volt, mer a buddhisták képesek komplexebben, összetettebben gondolkodni, a keresztények meg van hogy az 1x1-en is eltaknyolnak - hasonlat. Úgy is mondhatnám a buddhisták igényesen gondolkodnak, a keresztények igénytelenül. Utóbbiak között élek onnan tom. én evangélikus vok de má montam

Előzmény: Paleokrites (383)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.07 0 0 383

mert az intelligenciát nem a papír, a diploma, a doktoriság adja...., nem kell lenézni a segédmunkásokat, a szakikat, a kevésbé iskolázottakat, ettől ők még műveltebbek lehetnek az úgymond skollasztikus elméknél, mert szélesebb látókörben tudnak mozogni...., így van ez a vallással is, azt gondolják, na a buddhizmus nem vallás, tudomány, közben a bnagy fenét, átverés ez is..., ja hogy ezt nem látják be, vagy nem érzékelik? Igen, a megszokott szemüvegig látás.... :)

Előzmény: Elvin_Atombender (381)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.07 0 0 382

dehogynem...., csak gondold át, átvertek átverése, aki a múlt örökségébe lép bele, az elfogadja, felvállalja azok bűneit, hazugságait, tetteit...

Ha egy maffia tagjaként ma eljátsza valaki az ártatlan bárányka tragikom,édiáit, ettől nem lesz szeplőtelen fogantatású újjászületett báránka!

Előzmény: Elvin_Atombender (377)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 381

A buddhisták kikkel dumáltam, műveltebbek, iskolázottabbak etc a kereszténységbe sok a szakmunkás, 8 általános. A buddhisták mér hajtanak diplomára?

Előzmény: Elvin_Atombender (380)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 380

De mér nagyrészt a kereszténységbe? A buddhistáknál kevesebb a hülye százalékba, mér?

Előzmény: Mustkeatly (379)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.06 0 0 379

Bevonzás???

:-O:-P

Előzmény: Elvin_Atombender (377)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.06 0 1 378

Nem, nem!

Az a dagadt dadus volt;-)

Előzmény: Elvin_Atombender (373)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 377

Ha a keresztények túlnyomó többsége hülye, az nem a kereszténység hibája szvsz

Előzmény: Paleokrites (376)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.06 0 0 376

jaja, idevezett a kereszténység súlyos hazudozásai...

Előzmény: Elvin_Atombender (375)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 375
Előzmény: Paleokrites (370)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!