Mire valók a jó barátok? Roland és Evi pillanatok alatt kirúgták a nyilvánvalóan ártatlan Gábort. Roland tanúként elmondhatta volna, hogy Livi kikezdett vele és örömmel b@sz@tta meg magát! Norbika ezt is elfelejtette, pedig ő buktatta le őket. Evelinnek bár igaza van Peti töketlenségével kapcsolatban, de azért fél szemmel Roland felé kacsintgat.
így van! Livi színészileg nagyot alakít ezzel a szenvedős karakterével, elismerésem! Norbi még hasonló, ő jól alakította a családi drámát is anno.
Brúnókutya viszont rettentő ócska és gyenge, főleg amikor Szofival vagy Gáborral veszekszik, nagyon "mű" hangsúllyal, annyira érződik a betanult a szöveg.
Csütörtöki résznél járok. Brúúúúnó (kutya) kedvenc mantrája a "Gábor megerőszakolta Livit" lett, úgy epizódonként 5-10x mondja el ugyanazzal a hangsúllyal és hangerővel... Rettenetesen unalmas, hogy ez is csak ugyanazt a három mondatot tudja ismételgetni, szókincse az nulla... Az pedig annyira visszataszító, mikor a kamera telibe, 3 centiről mutatja azt az ocsmány, igénytelen, szakállas ábrázatát.
Nekem a kedvencem még mind a mai napig az, mikor 1-2 éve Roland és Bori kiutaztak valami külföldi országba szakmai tanfolyamra/továbbképzésre, kedd este mentek el, a csütörtöki epizódban pedig már a reggelinél azt ecsetelték a többieknek, milyen jó volt kint és mennyi mindent tanultak. :))
ez megint micsoda?Tanúk vannak,hogy a kis szarkeverő Livi elszólta magát a megerőszakolással kapcsolatban Szofi meg arra tanú,hogy csalnak bizonyitékot kreálnak összevágnak stb.Ezzel se megy előre a történet?az a hülye ügyvédnő is annyit segit,hogy valljon be mindent?Már ez a 2 dolog elégnek kéne lenni,hogy hiteltelen legyen a rendőrségen is a sztori erre jóformán bilincsbe verve megmotozva elviszik Gábort?a kis hülyegyerek Norbi meg mindig a seggébe van Livinek persze mert ezt el is türné egy barátnő főleg nem az áspiskigyó Noémi.
Sziasztok Valaki tudja mi az igazi neve Farkasnak az ÉNB ben és hogy hány éves??? Az egyik csoportban .Egy csajszi megtalálta . Direkt nem található meg . Politikus. Ha már Farkas vajon melyik pártba van?
Arról nem is beszélve, hogy elég sok idő telt el amikor bezárkóztak a lánnyal meg mire hívták a zsarukat meg mire kiértek, szóval ennyi idő alatt 50x megerőszakolhatták volna
Virággal kapcsolatban - ha már szóba hoztátok lejjebb - az is nevetséges volt, mikor a húgával elmentek abba a speckó divatüzletbe vásárolni, és megszólal Virág, hogy elviszi az összes felpróbált ruháját. Igen, a legtöbb óvodapedagógusnak olyan fasza kis bére van itt Magyarországon, hogy lazán bevásárol 80-100 ezer forintokért ruhaüzletekben...
Az is érdekes a korábban áspiskigyó folyamatosan szart keverő Noémi most Norbi csaja.Egy kapcsolatban pláne egy ilyen nő ,hogy türi,hogy a nap 24 órájából 25-öt Norbi Livi lakásán van és gyámkodik felette tutujgatja de ha úgy adódik akkor elmennek bulizni sportolni együtt.Más:ugye Farkas már többször kifejtette Vivibe ő nem szerelmes csakszórakozik vele.Akkor mit csinálna ha szeretné mert ez a mindennel elhalmozás kényeztetés szüleit meghivja ajéndékot vesz nekik pont az ellenpéldája ennek.Akit csak kihasználnak azzal nem foglalkoznak ilyen szinten,hogy boldog karácsonya legyen meg meghivni a szüleit?ez nekem ellentmondásos
- Csak mosolyogtam, Roland dumáján, hogy " Én vagyok Budapest csajozógépe. "
Az idegen nőt, aki mellett felébredt, kidobta ugyan a villából, de abban a pillanatban már szemet szúrt Evelinnek, aki azonnal froclizta is. Csak nehogy összejöjjön Roland és Evelin, mert a lány néha már-már féltékenyen figyelte a T.É.R.-ben is Roland csajozását.
- Ha nem lett volna Karolának olyan nagy arca ( az igencsak kiélt feje mellett) már az elején, akkor most nem kellene harcolni, irigykedni, balhét csinálni Mezei Farkasért. ( Idesistenem! De egy hülye név ez tényleg!)
- Vivi meg olyan amilyen, de annyival okosabb és fiatalabb, hogy minden alkalmat ki tud használni arra, hogy mikor-, mivel-, hogyan kell felbosszantani Karolát.
- Karola pedig abbahagyhatná a mérnyákolását, a "féltelek Vivi" szövegét! Hiszen a vak is látja, hogy mennyire féltékeny,
És mennyire bántja a csőrét, hogy nem ő van Farkas alatt! "Ennyike!" Ez volt a szavajárása anno Karolának. És most tényleg "ennyike" Karola, tessék tudomásul venni! És punktum!
- Miért érzem azt, hogy a következő karakter rombolás áldozata Farkas után Virág lesz?! Miért volt baj, hogy volt egy (talán az utolsó) normális szerep a sorozatban? Alig pár napja morogtam meg Farkas karakterének rombolását. És máris jön a következő?! Nem kellene! Szerintem.
Azt találtam most legutóbb "érdekesnek", hogy Rolandra milyen gátlástalanul és nyíltan nyomult minden csaj. Azt még elhiszem, hogy tetszik nekik, na de ilyen bombázó lányokra tucatjával nyomulnak mindenhol, nap mint nap produkálják magukat nekik akár Roland szintű fickók is, szóval az ingerküszöbük igencsak magasan van. Nemhogy egy öltözőben egymásnak essenek, amikor ott jönnek-mennek az emberek.
Elhiszem, hogy könnyűvérű sok nő, de ez a sorozat sokszor irtó nagy képtelenségeket ad elő.