Akarom mondani hova tűnt a ps CS4-ből az extract? Néztem, nem találtam. Gondoltam a google a barátom, és megkérdem, hova a szarba tűnt az extract és kiderült. Nincs benne, le kell tölteni az adobe weboldaláról.
Nem úgy van az. Társasházban lakunk, ráadásul a főutcán. Ha elnyal valaki a járdán és megsérül, akkor jön a feljelentés és a bünti. Most vettem 5 kiló sót.
Mert hogy én magam se szívesen taknyolnék el. :)
Már kezdek örülni annak is, hogy sok-sok nap után nem -10 fok alatti hőmérsékletre ébredtünk. Délutánra talán eltűnnek a mínuszok.
Nekem sem. Az a gyanúm, hogyha raw-ban (is) fényképezek, akkor tulajdonképpen csak a saját ízlésem az, ami határt szab a képnek. Még nem tudom, hogy ez jó, vagy nem jó.
450D-m van, USB-miniUSb-n keresztül a váz össze volt nyalva a sz.géppel, Copy-Paste módon átmásolva a tegnap esti adag. A HP nyomtatóm kártyaolvasója nem akarja szeretni a 8 gB-os SD kártyát, a Picture Style Editor ( asszem ezt kaptam a vázhoz) pedig szintén nem lát a file-ok között RAW-ot. ( Amit nem is csodálok, mert minden kép kiterjesztése .jpeg, ahogy láttam..) Most az van, hogy lemegyek a vázért, összedugom a géppel, és próbálom PSE-ben megnyitni.