Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8360

scavi

a nol azert elegge megbizhato hirforras. a papa meg biztosan mindent cafolni fog, hiszen eddig is ezt tette. peldaul csak egy kepet toroltem de kezemben sem jart a szamitogep.

mivel mi lesz ha tipusu erveles, ez csak velemenynek felelhet meg. nem tudom igazan mi fog tortenni mielott bloki nekem esne es szetvesezne!

Előzmény: Scavolas (8356)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8359

fred

szamomra az a lenyeg hogyha igaz az informacio akkor konfliktus volt a csaladon belul. ophelie maradni akart es a mai inseges idokben VISSZAMONDOTT egy allast.

es pont erre az allasra tortent hivatkozas hogy mennyire rendben volt lelkileg ophelie.

ez egy teny. aminek lehet relevanciaja es a papa vagy kornyezete mintha az elejen hazudott volna benne, legalabbis ezt a tenyt, hogy VISSZAMONDOTT egy allast, nem hozta tudomasunkra.

ha ez igaz.

nem ez donti el a dolgokat de van magyarazo ereje, jelentosege.

nem erzed hogy konfliktusos a helyzet???? ja es bebiszitter akart lenni budapesten. egy majdnem egyetemet vegzett lany. perfekt francia/angol tudassal. hibatlan pedigrevel. meeg jo hogy nem koldulni akart vagy utcat seperni.! mennyit fizetnek egy magyar bebiszitternek?

Előzmény: fred30 (8354)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8358

scavi

ezt mondjuk elfogadom (el kell fogadnom) de akkor miert is mondtak hogy a lanchid/batthyany ter nem volt neki jo utirany??? miert volt ez a nyugati dolog??? a moszkva ter tobb iranybol megkozelitheto cca egyenlo esellyel.

Előzmény: Scavolas (8353)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8357

isotope

feltetelezeseim nekem is lehetnenek de azt kegyeletsertonek es hulyesegnek, hulyeskedesnek minositettetek.

esetleg ha az elmeleteket plauzabilis bizonyitekok is alatamasztanak?

az ongyilkossag az valahogyan (az en fejemben) gond nelkul megall. es a felbukkano tenyek nem nagyon gyengitik.

ongyilkossag/baleset (nem tudom hogy miert nem hiszed el hogy balesetet is el tudok fogadni) nekem akkor is elmeletem volt amikor meg nem volt kulso behatasnelkuli holttest. most van. akkor gyenguljon ez az elkepzelesem? pont azert mert nincs idegenkezusegre nyom?

vagy tegyem le a voksot hogy ket altalam ismeretlen olasz buzzancs volt es etyepetyezni ment le a partra? amikor a taskat allitolag a pillernel talaltak meg ahonnan kivalo lehetoseg van a dunaba ugrani. akar a kokorlatrol egy szep hosszut es nagyot. ujjlenyomat sincs a kokorlaton.

es meg ki fog derulni hogy a lanchidi dunaszakaszon fulladt meg es december elejere lehet datalni.

nem kellene a gyilkossagokhoz esetleg egy gyilkos is? valami zuzodas a testen, a nyakon? valami fejbeveres? ezek neked nem hianyoznak?

hat lehet hogy bennem nem veszett el jokai.

a lany menesebol, jarasabol, utvonalabol ki tud arra kovetkeztetni hogy percre szamolta (7+7 utan) a buszok erkezeseit? inkabb ugy megy mint akinek valami belso elszantsaga van. es cellal!

a papa azt allitja hogy boldog volt a lanya es egy franciaorszagi elso allast kezdett volna. erre jon a 'kiszivarogtatas' hogy az allast visszamondta. esetleg az orosz kgb befenyegette hogy mondja vissza az allast?

(de) lehet agyalni, viszont bizonyitek is kellene az agyalashoz. eloszor kellene a bizonyitek es arra kellene agyalni. mondjuk deritsd ki hogy adott idopontban 30-an tartozkodtak a lanchidon. hidd el abban a pillanatban nagyobb hitelt fogok adni arra hogy valaki belelokte.!

Előzmény: Isotope (8352)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8356
Na ez az, ha a papa konzekvens az elején általa elmondottakhoz, akkor erre fel kell szólaljon és cáfolnia kell. Ha nem cáfolja, akkor az öngyilkosságot kizáró egyik körülmény kiesésével ráadásul egy másik, ugyancsak kiszivárogtatott mozzanat (veszekedtek a családon belül) új erőre kap. Ilyenkor érdemes azt is figyelni, hogy esetleg átveszik-e más portálok vagy sajtóorgánumok a nol.hu hírét. Eddig semmit nem találtam.
Előzmény: alfredoo (8351)
Isotope Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8355
És a 2:59:45-ös pozíciójáig még 600m onnan.... 285 mp, 600 m ...számológép......vagy egy adat hibádzik, vagy más.
Előzmény: Scavolas (8348)
fred30 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8354

Alf

Korábban még bécsi munkáról volt szó...ez is megváltozott? Én is olvastam, hogy a francia allást mondta vissza. De most akkor melyik a helyes? Mondjuk mindegy eszempontból.  Nem akart menni, maradni akart , független akart talán lenni mindenkitől. DE ezért miért ölné meg magát? Biztos okoska volt, jó beszélőkével, megbeszélhette volna a szülökkel, nem? Ha már egész K.-Európát bejárta, ideengedték stb, nem hiszem, hogy olyan antidemokratikus lett volna a családi környezet.

Meg 22 évesen azt csinál amit akar, nem? Nem kell neki semmilyen engedély.....csak elmélkedek...

Előzmény: alfredoo (8345)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8353
Visszakerestem a topikban, és az MH fórumon is emlékszem, hogy írták, a 931-es gyakorlatilag a ház előtt rakta (volna) le. Elnézve a 931-es útvonalát a Mechwart ligettől felfelé irányban, a Moszkva tér közelebb van mint a Battyány.
Előzmény: alfredoo (8350)
Isotope Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8352
Scavolas
Túltárgyalva még nincs.
Ja, a legtutibb busz elment már a Deákról, 50 percet kellett volna várni rá. A többit jól mondtad, viszont lett volna egy járata két percre múlva a Nyugatihoz. De nem nézte meg a menetrendet, ment tovább.
Szóval: ha baleset történt, akkor szerintem szeszégetés céljából járni akart egy nagyot, látványosat, azért is húzott bele, mert még messze volt a haza. (Saját tapasztalat...8 km erőltetett menet: tiszta fej)

A Kir. saroktól a Bazilika vonaláig 320m, addig 1,3m/s-mal lépdelt, tehát a Kir. u.-tól bő 4 perc az út (ha egyenletesen ment). Az annyi mint 2h55m.

Alf
Nálad azt vettem észre, hogy ami nem passzol az öngyilkosság elméletbe, az úgy pattan le rólad, mint golyó egy T72-esről. Kicsit azért te is monomániás vagy, már ne haragudj! (ld.: Tudjuk ki)

Előzmény: Scavolas (8346)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8351

scavi

ez egy konkretum. mi ertelme lenne kiszivarogtatni? altalaban a kiszivarogtatas igaz tenyekre alapszik. ez meg egy teny.!

ha hazugsag akkor majd a papa cafolja hogy nem is lemondta az allast hanem elfogadta.

Előzmény: Scavolas (8347)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8350

scavi

nekem olyan (meg)erzesem van hogy a rozsadombnak a margithidhoz kozel eso reszen lakott. tehat a moszkva terre nem kellett mennie.

azt sem tudom hogy ejjel 3 orakor ki van vilagitva e a varos 'csodalatosra'?

ha ongyilkos akart lenni akkor siman mehetett ezen az utvonalon a lanchidra. ha nem SZOKOTT arra jarni, akkor a ket teny/elkepzeles erositi egymast.

peldaul nem volt rajta kulserelmi nyom.

O2_ Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8349
Asszem 2:55-öt (Bazilika) tüntettek fel egy francia lapon, ott az útvonal megvolt.
Előzmény: Scavolas (8348)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8348
Azt meg tudnátok tippelni, mikor járhatott a Bazilika mellett a Bajcsin?
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8347
Én második olvasatra azt írtam rá, hogy kiszivárogtatás-szaga van, és esetleg tartalmaz dezinfót is. A franc(ia) tudja.
Előzmény: alfredoo (8345)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8346
Tudom, hogy az éjszakai buszjáratokat már kimerítően kitárgyaltátok, de azért valaki összefoglalhatná, mi a feltételezés, melyikkel szokott O. menni és melyiket akarta esetleg igénybe venni azon a végzetes éjjelen?
A Nyugatinál elcsíphető a negyedóránként járó 906-os, ez a Moszkva térig viszi csak ugyan, de ez elég sűrű járat (2h51 nagyon neccesen és 3h06 inkább a szóbajövő). Ha jól értem, az "igazi" neki való járat a 931-es volt, de ez ritkán jár, a Nyugatinál 02h45-kor lehetett volna elcsípni, de az már nem lehetett meg. 3h06-kor a Clark Ádám téren el lehet kapni a 990-est, ami a Moszkva térig jó. Nem lehet, hogy úgy gondolkodott, hogy ha a 3h06-kor induló 990-est el tudja kapni ott, az még mindig kb. ugyanakkora van a Moszkván, mintha a 906-tal ment volna, és ha már úgyis gyalogol, legalább láthatja a csodásan kivilágított Dunát és Parlamentet (illetve nem kell a Nyugati hírhedt éjszakai közönségét csodálnia, míg a 3h06-os 906-osra vár)?

Ez ***esetleg*** megmagyarázhatná, miért fodult be a Bazilikánál balra és ment (szaladt?) a R. tér felé. Hirtelen jövő ötlet, és a sietség is rendbenlévő. Ne haragudjatok, ha ez már régi okoskodás és túl van tárgyalva. Egyébként pontos volt O. órája?
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8345

fred

mit szolsz hogy VISSZAMONDTA franciaorszagi allasat????

Előzmény: fred30 (8340)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8344

scavi

ujabb biztos(nak tuno) az eddigiekkel ellentmondo informacio.

ophelie visszamondott egy franciaorszagi allast. nem huzta a dolgot, nem haladekot kert, hanem visszamondta azt az allast ami ugy jelent meg annak idejen mint BIZONYITEK hogy nem lehetett ongyilkos hiszen keszult (fontos) franciaorszagi kezdo (eletenek elso, nagy) allasara.

tehat itt ugy van leirva hogy konkretan visszamondta. ez nem eleg egy komoly csaladi konfliktushoz? nem akar dolgozni, hanem a szorszalakat akarja szamolni es a csalad penzet akarja kolteni. errol beszelt reszletesen a papa a rendorsegnek? mint esetleges motivumrol? vagy hallgatott? torolte mint a soros kepet?

vagy nem mondta vissza az allast? a rendorseg talalta ki?

Előzmény: Scavolas (8338)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8343

scavi

semmi bajom az otleteiddel. de peldaul ha szallasado orvos lennek akkor ejjel 3 orakor aludnek. megha ra is lennek gerjedve opheliere valamiert. mondjuk a papa penzeert. kisgyereke van a szallasado orvosnak. ha volt kozottuk valami, ha volt valami szerelemfele, es mondjuk ophelie miatta akart volna maradni, akkor EZT elmondta volna a rendoroknek. miert lenne ez akkora nagy titok egy eltunesi esetben.

de akkor nem nagyon indokolt a rendetlen, mocskos szoba. akkor ophelie szegyellte volna magat.

mit magyaraz meg a talalkozo? attol miert kellett volna meghalnia? viszont ongyilkossagtol meg szokott halni az ember.

a papanak is valami magyarazatot kellene adni hogy miert zarja ki az ongyilkossagot. miket beszeltek es mennyire ismerte a lanyat. miert szegyellte hogy sokat iszik? miert ivott sokat?

Előzmény: Scavolas (8337)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8342

fred

ejjel haromra? ha ott megbeszelt valamit az illetot mi tartotta vissza hogy a portsideba menjen? ahol eppen mulatott ophelie?

Előzmény: fred30 (8335)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8341
Nem pesti lévén, ez az útvonal számomra ismerős két objektum mellett visz el, amelyik mindkettő lehet találkozási célpont a Lánchíd előtt (a Zrínyi utcában is van kamerafelvétel?): Bazilika illetve Közép-Európai Egyetem főbejárat. Utóbbit egy itt-tanuló Erasmus-os Corvinus-os is ismerhette szerintem.
Előzmény: Isotope (8325)
fred30 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8340

véleményem szerint nagy valószínűséggel nem azért pattant fel, és hagyta ott a bulit, mert felhúzta volna magát vagy depis lett volna. Hiszen ha annyira közel állt hozzá az olasz fiú, tudtak volna még találkozni Bp.-en utána bőven december során.

meg szerintem ahhoz, hogy öngyilkos legyen valaki, ahhoz elég mélyponton kell lenni,  meg talán pszichés zavar is betársul, illetve egy depresszió az általában hosszabb idő, (hónapok) nem?

Illetve az olasz itt  mondja, hogy nem volt vita, meg hogy nem ismeri a táskamegtalálókat.

(Így jobb a fordítás, ha franciául angolra csinálja kevesebb benne a hiba szerintem)

"The days that preceded his disappearance, you did she appear strange, did she have an unusual behavior?  "Not at all, she was as usual.  One often took out with of others studying, she always was very smiling, very cheerful, nothing unusual…" Were You present to the "Portside of Gauged" evenings of his disappearance?  And is it exact, as asserted it the Hungarian police, that you had tonight there a "lively discussion" with her?   .... When I arrived, she already was there.  One effectively discussed together some minutes, but this was not absolutely a dispute.  We never had of "animated discussion", or there, or elsewhere.  I left the can around four o'clock in the morning."  Some assert that you knew the two Italian students that found his bag around three o'clock in the morning?  "Again bullshits!  I did not know these students" (l'union)

Előzmény: Scavolas (8337)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8339
A "közölték rendőrségi források" tipikus fordulata a kiszivárogtatott értesüléseknek.
Előzmény: Scavolas (8338)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8338
Hmmm. még egy gyöngyszem a megannyi sajtóhír közül. Az zavar leginkább, hogy olyan határozottan állít dolgokat, mintha minimum BRFK hivatalos közleményből idézné.
Kiszivárogtatás megspékelve egy kis dezinfóval?
A fene tudja.
Előzmény: *ridonli* (8336)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8337
De jó, hogy mindig én kapom a lexásokat... Többen azt pedzették, hogy valami találkozóra "siethetett". Én megpróbáltam néhány találkozó célt kitalálni, ami olyan fontos lehet egy 22 éves, közepesen jó kinézésű, de eszes és jólszituált egyetemista számára, hogy egy buliból, amin a 200 kilométeres sugarú körben fellelhető összes haverja jelen van és már ő maga is belelendült a buliba(?), valamennyi(?) alkohol elfogyasztása után, egyszer csak lelépjen és sietős léptekkel odamenjen. Nem ér rá holnap, de nem is jön helybe a buliba, haza/ágyba sem vihető(?). Elnézést, én 3 hülyeséget agyaltam ki. A szállásadó orvossal találka?
Előzmény: alfredoo (8333)
*ridonli* Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8336
fred30 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8335

Alf

Volt a Portsde előtt egy másik helyen is. Ott nem beszélhetett meg valakivel valamit?

Előzmény: alfredoo (8334)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8334

isotope

peldaul tudjuk hogy mas is elment ebben az idoben a portsidebol?

hogy 3 ora volt/lett? ez most tenyleg olyan lenyeges korulmeny? talalkozott maskor, barmikor ophelie 3 orakor valakivel? mert szerintem nem.

ha talalkozo akkor portside. hiszen ott van. oda mehet a valaki, akarki. de elmehet a lakasara is.

Előzmény: Isotope (8313)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8333

scavi

nem ertem ezt az ertelmetlennek tuno szembenallasotokat.

1., lehet hogy kiderul hogy ott es akkor kerult a vizbe.

2., egy kabszeres temat illetoen (szerintem semmi tudasunk nincs hogy kabitoszeres lett volna, foleg hogy komoly kabitoszeres) a leheto legjobb helyszin a portside lett volna. a sotet, hideg, kihalt lanchid nem annyira. de a lakasan is at tudott volna venni anyagot.

de nem hiszem hogy az erasmus a kemkedesrol es/vagy a kabitoszerrol szolna.

Előzmény: Scavolas (8311)
fred30 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8332

Halkergető

Nem tudom, én biztos nem ugranék egyik oldalról sem. Valahol írták, hogy foolyásiránnyal ellentétesen az öngyilkosok sem szoktak ugrani. Ezen persze lehet vitatkozni, csak idevonatkozó info-ként, és az ugrás lehetőségét némileg csökkentő megállapításként citáltam ide.

Azt, hogy a Mikulás-buli után, télen Dunába ugorjon valaki, azt O2-nek válaszoltam, hogy mennyivel életszerűbb esemény egyik a másiknál.

De pl dec.-4-én éjjel 3-kor még senkibe nem kötöttek bele, nem akarták elrabolni, vagy bántalmazni? azért írtam, mert ennyi erővel ez is lehet ugyanolyan élteszerű, akár a Dunába ugrás.

(mondjuk számomra egyik se túl életszerű, hiszen egyiket se választanám, támadók fejével meg még nem gondolkodtam soha)

Előzmény: halkergető (8278)
fred30 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 8331

Alf

szöszi haj, hosszú, kockás kabát és valami szoknya van rajta a video szerint, de nem hosszú.

Mondtam én is, hogy lehet, hogy épp alhatott vagy pihenhetett a taxis, de ha nyitva van a szemem, én magamból kiindulva utánanéztem volna biztosan.

Viszont a drogos felvetésedre reagálva: A toxikológus azt nyilatkozta, hogy O. biztosan semmilyen drog befolyása alatt nem állt, mivel a járása határozott.

Előzmény: alfredoo (8275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!