Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Mondjuk a Hajdú Volános időktől még messze vagyunk, amikor a végén már kb nem volt két egyforma busz a városban :)
Az ostravai fényezés nekem már "új" korában se nagyon tetszett, elég régies hatású már, javítani is bonyolultabb, szóval aktuális volt a csere, de azért az új dizájnon (már ha ezt annak lehet nevezni) még agyalhattak volna...
Üdvözlet! Fel tudja tárni nekem valaki azt az összefüggést, hogy a mostanában forgalomba álló metálszürke kecskeméti Conectók mit kereshettek rendszám nélkül, egy halomban felsorakozva a reptér előtti placcon március végén?
A telephelyen. Azok a buszok amik éjszakai is dolgoznak (szolgálati járat+éjszakai járat, illetve Reptéri járat), azok szoktak az állomásokon pihenni (talán az egyik a Sámsoni úton)
Ráadásul szombaton itthon játszik a Loki is: utolsó hazai meccs, amelynek a a tétje a nemzetközi szereplés lehetősége! Nem lesz telt ház, de jó pár ezer ember menne villamossal...
Módosították a villamospótlás tervét. Csak a Városházáig fog menni az 1-2, mert Kossuth téren rendezvény lesz. Vagyis aki kettessel akar majd menni, az a Városházától sétálhat majd a Kölcseyig. De nem volt annyi esszük, hogy a Nagyállomásról induljon a 2-es pótló.
Ez a mondat különösen tetszik: "A Kossuth tér megállóhelytől a Kölcsey Központ villamospótló autóbusz-megállóhelyet legegyszerűbben gyalog közelíthetik meg."
Ok, nem olyan nagy a távolság, meg kevesebb az utas, de azért nem kéne szivatni őket, igazán járhatna a 2-es villamospótló a Nagyállomástól. Hétvégen talán lehetne még találni 1-2 szabad csuklóst.
Ma, 18:40 körül felszálltam a Tócóskert téren egy 19-esre a Jégcsarnok felé, és meglepetésemre a régi bemondóhang ment a buszon, valamint kisebbel írta a betűket is a kijelző. Ez most szerintetek csak véletlen volt?
Októberben állt munkába az "új" busz: RCJ-630 piros 2003-s Setra S315 NF (WKK62740113001903) Főnix Csarnok - Gáspár György Kert A Transit 2000 kft. busza.
1. Ne higgy az újságoknak, mert azok csak a hozzá nem értő politikai megrendelést próbálják közvetíteni a valóságtól sokszor ferdítve!
2. Az RFM-500 teszt jelleggel került olyan fordára, melyben főként halápi járatok vannak, de aki figyelt, az láthatta, hogy már új forda eszköze lett, Haláp nincs is benne már egyáltalán.
3. Mivel nincs újabb szerződéskötés, pályázat stb. 2021-nél hamarabb elvileg nem is fog több új REFORM busz érkezni Debrecen helyibe, esetleg további tesztek alkalmával.
Ne haragudj, de engem úgy idegesít mikor így írod, hogy 3(43) lehet, hogy 1000 éve 3-as volt de már nem, akkor annyi erővel irhatnánk 9,49(30) vagy 2(5)