Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Ma is igen komolyan haladtunk az Északiban.Felkerültek a résztvevő nemzetek zászlói;igen sok kamion és teherautó érkezett már a kiállítók cuccosával.Sokan szerelik össze a modulokat,ismerkednek a légkörrel.Már igen családias a helyzet,mindenki mindent a másikon keres,de nyugodt kellemes a légkör.Igen nagy élmény ennyi "modelles őrülttel" együtt zárt térben napokat eltölteni...Én már csak fejszével járok-kelek,no meg is van a tekintélyem...H0ri a baltás......
A Nohabtól jobbra van egy íves kerítés. Azt követi az ív, és a modul sarkán csatlakozik a másik modullal. Ahjogy néztem a modul szélén van egy dupla átmenő vágány, és abból ágazik ki. űSajnos nem tudtam nagyon közel menni hozzá.
Megnéztem a balatonlellei kiállítást. Siófokon jártunk és átugrottunk megnézni. Szerintem a tatai jobb volt. Túl sokat vártak egymásra a vonatok az állomásokon kívül, a nyílt vonalon. De szépek a moduljaik, azt el kell ismerni. Pár kép:
Nem melegedett fel a víz hegesztéstől, így mivel a meleg fel felé tart, nem tudott felkúszni hozzád a csöveken. De ez azért van, mert nem irányítótál Tatára elegendő vizet. Ezt hívják úgy, hogy vissza nyalt a fagyi. :)
Tegnap este ez a Szergej vissza hozta a kék Naccos kocsikat teli zúzalékkal. Tóvároskerten pedig elkezdték az anyagolást, az anyagos szerelvény jelenleg Tatán pihen, a sínszállító a Platovval Tb-n.