most volt nálam nemrég michelin pilot superpsort, ez kb egy féle a pirelli diablo supercorsa SP-vel, vagy még a dunlop sportsmart, ha utcai sportosokban gondolkozol ezek a leginkább jobbak, tapadósak, első kettőre tudok árat mert azokat nemrég vitték, 67-68e körül vannak, szerintem a sportsmart kicsivel olcsóbb, keress meg emailben ha kell vmelyik
Szombat mindíg kiesik.Melózom délutánig.És a busa nekem más dimenzió.Nem egy súlycsoport.Amúgy jó mulatást.Lassan én is fel kell hogy vegyem a ritmust.Doki után többet tudok.
Most olvasom hogy meghalt Rosivall Ágoston (Ago Motors)!!!! Oroszországban bukott egy versenymotor tesztelés során, és már nem tudták megmenteni. A zézé motorján az ő pár körös levetett gumija van. Kár érte jó szakember volt. A Triumphokat is az ő műhelyébe hordják ha fékpadra és tuningra van szükség.
Ja és tegnap elhoztam a fincsi brembot! Ki tudtam próbálni, nagyon fog, de nagyon jól adagolható is! Az álom megvalósult:))))
Egy szépséghibája volt, mégpedig az hogy elfelejtette mondani az ember hogy ez a pályára készült változat, amin persze nincs féklámpa kapcsoló. Nade megoldottam egy kis sufni tuningal:))) A kymco robogómnak a tartalék féklámpa kapcsolóját, rá tudtam rögzíteni, úgyhogy teljes az örömöm:))))
Délután felrakom és jöhet a stopizások tömkelege:))))
Oké te tudod. Az biztoshogy a gumikba vetett hit a legfontosabb, mert ha az nincs akkor nem tud az ember rendesen haladni. Én átveszem tőled ha meg lesz az új páros.
jogos Joe,de az együtt eltöltött 3 hónap alatt valahogy 100 %-ig nem épült fel bennem a bizalom. Tudom,hogy a sz.fehérvári történtek nem a gumin múltak és ott mindegyik megcsúszott volna de ( csak rázom a fejem) nem az igazi. nem tudok rá panaszkodni egyszerűen a bizalom...
abban igazad van,hogy most idény végén és nem is kapkodok,mert tényleg télre minek álljon a történet de majd meglátjuk mit vadászok...egyébként zézé ügyes én megmondtam. pláne azzal a vassal!
irigyellek benneteket. eladtam a sisakot és most várom a másikat. ami még fontos: megálmodtam és lecserélem az angelt tapadósabb gumára. újat akarok venni ötlet? mondtad azt az r2-t vagy mit. megnéztem a neten és megtaláltam őket,de michelin supersport ár pont nem volt kiírva majd felhívom őket és meglátom. bárkinek van ötlete hol olcsóbb szívesen veszem.
Ja ja stoppiekirály:)))) Hát ezzel a kopott elsőgumival már nem próbálkozom, mert nem szeretném a törött kezemmel törölgetni a véres orromat:)))))) Majd tavasszal a faja új papucssal. Ha úgy fog mint az unokatesóm 800as Monster-én akkor tényleg szoknikell majd,(pedig az egy régi sima munkahenger) de csak rálehelsz és olyat fog mintha egy botot tennének a küllők közé:))))) De most este kiderül mert még fönt van a vason (Duki 1098as) hogy ki lehessen próbálni.