8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Abszolút egyetértek. Én is nagyon jónak tartom a svédeket és a tegnapi meccs után nagyon kell nekik a pont (persze az ellenfeleiknek se kevésbé). 2 óra múlva okosabbak leszünk (pláne 6 óra múlva). Kezdődik is a közvetítés: mms://80.160.76.117/tv2sputnik2 (spa-swe)
Na ez meg a másik. Ha Tomi odaüt, akkor a svéd még mindig a pályán fetrengene. Ehhez képest nem is nagyon tiltakozott, amikor kiállították. (a felrúgásért és lökésért teljesen jogosan)
Szerintem meg nem piros, mert nem szándékos visszaütés volt (mert ideges lett, vagy ilyesmi), hanem egy fájdalmat megszünetető ösztönös reakció. Piros akkor járt volna, ha mondjuk nem rá, hanem melléesik a svéd és úgy nyúl oda.
Mi minősül visszütésnek? Egy lökés? Nem tudom mit néztél te, ha ezt ütésnek minősíted. Én ma is visszanéztem, nagy semmi volt. Szerinted nem szimulált volna az ellenfél ha egyáltalán felvetődik annak a lehetősége hogy bármi is történt?
Nekem az x jobban tetszene a spanyol-svéden.De kicsi az esélye.
Annak ellenér ehogy fantrasztikus meccs volt, fáj picit az 1 pont.Habár teljesne reális és igazságos.
Csak ugye akkor az izland elleni győzelem akár elődöntőt is érhetne, de olimp.kvalt mindenképpen.Így meg vagy megverjük a franciákat is(...), vagy drukkolunk vmi irdatlan körbeveréses-döntelenes variációnak.
Mint írtam lentebb, a reakcióját megértem. Ennek ellenére visszaütésnek minősül, és piros járt volna érte. Örülök, hogy nem kapott. Csak azért írtam, amit írtam, mert itt egyesek szerint ellenünk fújtak a bírók. Ha annyira ellenünk fújnak, akkor ez simán piros (el sem kell érnie az ellenfelet, elég a nyilvánvaló szándék).
A szerda délelőtti edzés után értük utol Nagy Lászlót, a válogatott jobbátlövőjét, hogy a svédek elleni döntetlenről, a mutatott játékról, saját teljesítményéről és Németh András távozásáról kérdezzük a sorsdöntő Magyarország-Izland összecsapás előtt.
Iváncsikot felrúgták, lökték, majd ketten ráestek. Normális emberi reakció volt, hogy megpróbálta lelökni magáról. Minden ember ugyanezt teszi, márcsak a fájdalom miatt is.
Tudod mit gondolj amit akarsz!! Ha te attól a tudattól nyugodtabban alszol,h a bírók nem adtak meg egy szted jogos piroslapot akkor tessék.Nem fosztalak meg ettől a tudattól!
valszeg leterheltségtől függ... a magyar meccs kristály tiszta volt
és mégegy szer mondom tegnap is sokan irták. media playerrel a stream real one-al a rádió-t hozzá lehet igazitani a képhez és akkor kész az összkomfort.
De esetleg próbáld meg itt: mms://80.160.76.117/tv2sputnik3
A legvégén lévő számokat esetleg nem árt cserélgetni, 1-9-ig. Hátha valamelyikkel szerencséd lesz.
Egyébként az adott hely nem tudom, mitől függően szaggat vagy nem, nekem néha olyan, mint a tévé, néha meg mint egy diavetítés (néha meg elmegy a kép, és csak 10-15 perccel később lehet visszavarázsolni). Pedig ugyanarról a gépről nézem. Lehet, hogy a dinamikus IP-címkiosztás miatt olykor fizikailag rosszabb csatornára rak a szolgáltatóm szervere?
Na visszanéztem mindent. Még jobbak voltunk mint tegnap :) . Ha valaki emlegeti azt a rossz, mínusz hetes periódust, akkor ne feledje el hogy levédekeztük őket az utolsó tíz percben. Iváncsik meglökte egy picit az előtte ráeső ellenfelet, ütéshez köze sem volt az esetnek! Ha jól értem azt sem ismered el, hogy a svédet okkal állították ki?
Hát hogyne... Sőt, az is csak optikai csalódás volt, hogy felemelte a kezét. (Azt meg, hogy ki hány kiló, kézilabdában nem számít. Nem súlycsoportos sportág, hogy elő lenne írva, hogy ha egy 105 kilós esik egy 60 kilósra, az kiállítás, fordítva meg semmi.)
Vagyis, Norvegia, Szlovenia, Montenegro, Svedorszag, Izland: ezen csapatok kozul csak egy elozhet meg minket a VB-n es akkor ott vagyunk a kvalifikacios tornan, ha jol veszem le.
Hát igen, alapból egy francia-német párharcban, sportágfüggetlenül, egyértelmű német-drukker vagyok, de ez a helyzet most kivételes magatartásra kényszerít :-)