A menetrendet, ha lehet, én is elkérhetem? Nekem egy korábbi van meg és nagyon elszomorított, hogy Debrecen felől nem lesz egyetlen vonat sem Egerig. Tudom, hogy nem éri meg felsővezeték alatt dízel, de inkább Egerbe menne az inga, mint Fehérgyarmatra, mert erre van szükségünk. Legalább napi 2 vonatot hagynának meg és az már jó lenne. Gondolkoztam esetleg egy Debrecen-Szilvásvárad és egy Budapest-Füzesabony-Szilvásvárad vonaton is. Készítettem pár menetrendtervet is, esetleg ha valakit érdekel.
Remélem a 10-est szedik ki az 1. vágány másodikra nyíló váltójáról! Hogy az újfent 60-as Maklár-Füzesabony állomásközről és az 60-asból 40-essé avanzsált abonyi kanyarról már ne is beszéljek...
Ez tetszik. :D Lelki szemeim előtt látom, hogy Egerbe tartó vasúti utamon a Gárdonyi expresszen
olvasom Gárdonyi Géza Egri csillagok című művét. :D
Hm... helybiztosítás, helyjegy stb... vajon olyanok lennének ezek az expresszek, mint a szegedi hibridícék? Lenne ugyanúgy gyorsvonati kocsikból kiállított rész helyjegy nélkül és lenne egy IC kocsis rész helyjeggyel?
A hatvani vágányzár miatt Flirt-esedett a hétvégén elég sok vonat, reggel 7 óra körül 4 egységnyi állt Füzesabonyban a hátsó vágányokon (abból egy volt az inga). Az 5500-as meg szolnoki Bhv szerelvény volt (így oldják meg, hogy 5527-re legyen sv?)...
Jól hangzanának :) De ha bevezetnék rájuk a kötelező helyjegyet, az nem lenne utasbarát megoldás. Elsősorban a káliakra/abonyiakra gondolok, megcsappanna rajtuk az utasszám, az újhelyi gyorsokon meg még többen lennének. (Hameg ráengednének helyjegy nélkül a C betűs népséget, trágyadomb lenne belőlük, mire visszaérnek Pécsre...)
Nem terelnek semmit, elsején 19:00-tól másodika 6:00-ig és másodikán 19:00-tól harmadika 6:00-ig vágányzár Fabony és Eger között az időtartamok alatt vontpótló közlekedik
finomabb hangnemben nem lehet kérni vagy közölni valamit? egyébként ha valaki nem akarja akkor nem olvassa el a bejegyzést ennyire egyszerű,lévén nem tartanak senkinek a fejéhez fegyvert
Nem kell itt osztani a hülyeséget, egyrészt OFF téma, másrészt ez legyen a Te magánügyed. Nem kell vele a fórumot telefirkálni. Megtetted ami tőled tellhető. Vagy nyiss egy "Akikkel paraszt és lekezelő módon bánt a Rendőrség" topicot, ott nyugodtan kivesézhetitek ezeket, de ez itt szerintem senkit sem érdekel!!!
Nem védeni akarom a rendőröket, de amióta megkezdődött a suli, a járőröknek is jóval több a dolguk. Buszpályaudvart, vasútállomást, forgalmas helyeket kell 'biztosítaniuk', illetve sok zebránál láttam rendőri biztosítást is. Legalább 4-5 zebránál láttam rendőrt, ami 8-10 embert jelent, legalább.
Ezen kívül, ha baleset, netán halál lett volna a vége, akkor a telefonközpontost vették volna elő, nem is kicsit.
Láttam a külivonatot M41 húzta elég jó tempóban hazafele Andornaknál,de utána illetve előtte és közben is oylat láttam amit nem hittem el a szememnek.
A távolban feltűnt egy alak. Először gólyának véltem,aztán kutyának végül kiderült mi volt..telefonáltam a rendőrségre ahol számomra meglepő választ kaptam...
Hagyjam sétálni az urat aki a Rendezőtől- Andornakon át - a jó ég tudja hova SÉTÁLT A SÍNEK KELLŐS KÖZEPÉN SÉTÁLÓ!!! AZ UTOLSÓ PILLANATBAN LEMÁSZVA AZ INGÁZÓ SEBESVONAT ÉS CSÖRGŐ ELŐL