Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Vagy én? A rák tudja. A videóval van egy kis bibi. Kellene valami jó program amivel fel tudnám rakni a gépre. nem tudsz ajánlani valamit Sony D8-as hoz?
Fogdán voltál, a lopott kamov gyújtógyertyák miatt? :D Fegyejjémáide! Videjóztá börgöndiába. Az a videjó az mikó lesz publikus? Ja a két helikopáter :D (NEM SAJÁTKÉP! NETRŐL VAN!)
Sziasztok üdv. mindenkinek. Visszatértem a csapatba. Csáó Bandita hiányoztam mi? Mi ez a nagy pangás sehol egy MI-2-es sehol egy KA-26-os mi van veled?
az ajtótörés az megvan, de nem a nemjófej megbüntetésének szándékával történt emlékeim szerint, hanem éppen ellenkezőleg, a népvagyon védelmében. Az volt a helyzet, hogy a tűzoltóautón volt egy hatalmas fejsze, amit mindenki "ajtóbontó fejszének" hívott, de sohasem használtuk. Na most amikor világossá vált, hogy be kell jutnunk a bezárt lakásba, mert bent van a tűz, vagy legalább ami maradt belőle, a méltán népszerű Szilvási kollégának felcsillant a szeme, "végre, ajtóbontó fejsze!" kiáltotta és már futott is érte. Mivel azonban ez az ajtó egy szimpla furnér lakótelepi nyílászáró volt, felmerült bennem, hogy kisebb rombolással is kinyitható (szüleim hasonló ajtaját sokszor egy csavarhúzóval nyitottuk ki), és a kilincs alá rúgva oldottam meg a problémát, fájdalmas és általam azóta is sajnált csalódást okozva szegény Péternek, aki közben hozta a szerszámot... Ő mondjuk azzal a falon keresztül ment volna be, szerintem.
Sziasztok, személyemben megérkezett Bakay Tibi régóta reklamált (ahogy a fórumot végigolvastam) szakasztársa - egy évet húztunk le együtt a tűzoltóknál, én eggyel utána vonultam be. Mindenkit üdvözöl: Szabó Balázs (1988-89).