Nem vetted észre ? Amit Orbán gondol az automatikusan valóra válik. Kivéve talán a választási eredményeket. Ezzel szemben Fletó gondolatai csak ezen a téren válnak valóra, minden másban az ellenkezõje történik mint amit mond.
Mielőtt nagyon elszállnál, elárulom, nem emberért mentek.
Ott van egy fasza kis atomreaktor (kísérleti), meg a CH épület, ahol bármikor levegőbe repülnek a tárolt anyagok, ha kis légköri anomália van[/i]
Ekkora faszsagot... jartal te mar a muegytemen? Tudod hol van a tanreaktor, tudod hol van a ch epulet? Arrol nem is beszelve, hogy a Kban is vannak vegyszerek.
Kisujjadbol szoptad ezt a marhasagot?
Gondolom meg csak elkepzelni sem tudod hogy nez ki a K epulet alagsora.
Ami nem szembetűnő elsőre, a belső átkötések itt-ott az első és a hátsó folyosók között. Meg a sok kisebb zug, amibe könnyen betévedhettek szegények. És ha ott épp egy lezárt csigalépcsőt találtak, semmi esélyük nem volt kijönni annyi levegővel, amennyivel beértek.
Kigyulladt a Budapesti Műszaki Egyetem pincéjében található lőtér kedden este. A balesetben meghalt három tűzoltó, heten füstmérgezést kaptak. A kimentett gyakorlatozó civilek nem légfegyverrel, hanem szabálytalanul AK-47-es gépfegyverekkel lőttek a zárt lőtéren
Nyilvánvalónak nyilvánvaló, én párszor jártam az alagsorban -- kitáblázva, megvilágítva is labirintusként emléxem vissza rá. Pedig a térképvázlat alapján -- pár lezárástól eltekintve -- szimmetrikus, a folyosórendszer tkp az épület alaprajzának "folytatása." lefelé. A lezárt folyosószakaszok nagy része sajnos pont a lőtér környékén van...
Tiszte őrölet. Egy tűzesettől mindenki megbolondult. Az előbb volt egy topiuc, amit már töröltek, mert azt sugallta, a balosok gyakorlatoznak AK-47-sel, most meg Te ezzel a baromsággal jösz. Kérem a modikat, az elmeháborodtak topicját törölje, politikai beállítottságától függetlenül!
No meg olyan az egész épülete a tanreaktornak, hogy ha körbelocsolnád benzinnel és meggyújtanád, akkor is hamarabb égne le körülötte az egész park, minthogy bent a tényleges reaktornál valami felmelegedne tőle. Maga a reaktor meg több méter vízzel van takarva felülről, hihetetlen élmény, amikor a tetején lévő üvegen megállsz, és látod a működő reaktormagot a vastag vízen keresztül.