Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

a.k. Creative Commons License 2018.01.15 0 0 1837

Váljék és remélem válni is fog! :D Nyilván annyira nincs időm mint amennyire kellene és így nem vagyok annyira autó közelben, ha odajutok akkor pánikszerűen esek neki. Ez ilyen egyszerű. A you tube meg annyira nem a barátom akármennyire is hihetetlen nem mindenkinek az... :) De természetesen eddig is megköszöntem a segítséged és eztán is meg fogom... A héten megpróbálok nekiállni mert az ajtó kárpit alatt is vannak gondok... Öregecske már és jönnek elő gondok ez ilyen néhe kisebbel néha nagyobak. Nem életbevágóak persze tisztelet a kivétlenek, de ha tehetem toldozom foltozom. Milyest lesz annyi pénzem biztosan újítani fogok. De ezt megszerettük az utobbi időben(15év) hűséges kis gép a gondolktól eltekintve. Autószerelők terén meg botrány a helyzet annyira nincs sajnos megbízható és jó is mint kellene. A szakszervizeket meg hadjuk... (volt velük nem 1 rossz esetünk aminek tanulópénz hegyek lett a vége sajnos...)

Előzmény: soryton (1836)
soryton Creative Commons License 2018.01.15 0 0 1836

...egészségedre ...  :-))  de én meg vakarom a kobakom hogy lehet az   ...ha ott van a kezedben a tükör , ennyi idő és hsz . sem volt elég hogy rájöjj magadtól hogyan működik a dolog ...  :-))  ..nem is beszélve arról hogy a youtube is teli van ilyen videókkal ...

Előzmény: a.k. (1835)
a.k. Creative Commons License 2018.01.15 0 0 1835

Na jólvan hadjuk! :D Komolyan lefordulok a székről a röhögéstől ezt el sem hiszem ilyen létezik! :D :D :D Ittfogom a kezemben atökröt már rég megvettem. Na a lényegi rész majd rájövök!!! Köszönöm! Ezzel picit előrébb lettem... :D :D :D 

Előzmény: soryton (1833)
Viragur1991 Creative Commons License 2018.01.14 0 0 1834

Szia. 

565 mm mértem, de az enyémnek nincs meg a vége... :)

Előzmény: Aramiz (1818)
soryton Creative Commons License 2018.01.14 0 0 1833
Előzmény: a.k. (1832)
a.k. Creative Commons License 2018.01.14 0 0 1832

Na neeee ez most komolyan csinálod? :D Mint írtam nem egyszer gyárilag fűtött volt majd egy barom elvittem a bontóban meg nem volt csak fűtetlen, de tükörlapot vettem hozzá nemrégen ami fűthető így ki akarom cserélni ott van benne a vezeték meg minden hisz én cseréltem le!!! :) Csak nem jövök rá hogyan patintsam ki a tükörlapot! Na de majd szépen lassan csak meglesz az... :D A kamikaze téma arra irányult volna csak simán benyúlok egy spaklival az óvatos feszítésre kipattan ez nem elsőre nem volt valami meggyőző ennyire könnyű lenne. :) DE egy teszt és elválik legfeljebb kis tanulópénz lesz az ára... :) 

Előzmény: soryton (1831)
soryton Creative Commons License 2018.01.14 0 0 1831

....ha alapból nem volt fűthető akkor nembiztos hogy ott a vezeték hozzá ... de ha mégis nagy valószínűséggel a BSI-ben be is kell kapcsolni hogy működjön ...

..elképzelhető hogy alvázszámból megmondható hogyan jött ki a gyárból ....

Előzmény: a.k. (1830)
a.k. Creative Commons License 2018.01.14 0 0 1830

Most komolyan így első olvasásra elég kamikazenak tűnik... :) 

Előzmény: soryton (1829)
soryton Creative Commons License 2018.01.13 0 0 1829

...tedd úgy....    :-)) 

Előzmény: a.k. (1828)
a.k. Creative Commons License 2018.01.13 0 0 1828

Hoppi na ez már nagyon jó árban van. Kösazönöm. Remélem megbízható a cucc és a bolt is és nem vágnak át. Amúgy csongrád megyében. 

Ja hogy úgy érted nem kell megbontani a burkolatot a cseréhez, hanem oldalról benyúlok egy spaklival azt kifeszegetem valahogy. Azt eddig nem mertem. Lehet nem ártana keresni egy videót szemlétetés gyanánt. :) Csak tükörlapot mint írtam is a fűtetlent a fűthetőre. A vezetéket meg rádugom azt remélhetőleg működik a dolog. :) 

Előzmény: soryton (1827)
soryton Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1827

https://szupermagnes.hu/Technicoll_Futoszaljavito_festek

..próbálkozhatsz mással de ha elbaszod az üveget az többe fog kerül ni ... merre laksz ..?

Előzmény: a.k. (1824)
soryton Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1826

...mit akarsz ...tükörlapot cserélni ..? mert ahhoz nem kell szétszedni az egész tükörházat ... 

Előzmény: a.k. (1824)
a.k. Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1824

Az árát fel sem fogtam elsőre de most igen... Nagyon drága és roppant kevés kell belőle. Elfekvőben ha van valakinek megvenném vagy vennék át belőle szivesen. Vagy esetleg más módszertan nincs? Szakadás vizsgálóval gondolom ki lehet mérni hol a hiba vagy volt mérővel majd ahol a hiba van ott kellene valamit kókányolni. Ha forasztóval mennék rá lehet nagyobb kárt okoznák mint volt bár fene tudja... :) 

Előzmény: a.k. (1823)
a.k. Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1824

Az árát fel sem fogtam elsőre de most igen... Nagyon drága és roppant kevés kell belőle. Elfekvőben ha van valakinek megvenném vagy vennék át belőle szivesen. Vagy esetleg más módszertan nincs? Szakadás vizsgálóval gondolom ki lehet mérni hol a hiba vagy volt mérővel majd ahol a hiba van ott kellene valamit kókányolni. Ha forasztóval mennék rá lehet nagyobb kárt okoznák mint volt bár fene tudja... :) 

Előzmény: a.k. (1823)
a.k. Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1823

Hoppi kösz ilyenről még nem hallottam nyilván ideje lenne fejleszti magam. :D Csodaszer! :D 

A spakli előtt hogyan lehet odáig eljutni? A burkolatot hogyan lehet lepattintani róla? Az egy belső füle már mikor megvettük is törött volt de a tetején és az oldalán és a külsején mi fogja egymáshoz így nem látni rajta semmit. Feszegettem de semmi eredmény eltörni meg nem akartam. Biztosan van valami trülje csak eddig nem jöttem rá... :) Sajnos az eredetijén nem tudom kimustrálni mert azt embertelen módódon összetörte a rámhúzó...

Előzmény: soryton (1821)
soryton Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1822

...ja és a tükröt egy keskeny spaklival lehet óvatosan kipattintani ... 

Előzmény: blueye (1819)
soryton Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1821

https://www.bardiauto.hu/webshop/felszerelesi-cikkek/futoszal-javito

https://szelvedos.hu/futoszal-javitas

https://www.schmiedmann.hu/hu/termek/12790-uj?termek=RLS001

...mint az utolsó , valami hasonlóval már magam is sikeresen javítottam .... valami folyékony ezüst vagy minek hívják ...már nem emlékszem ... 

Előzmény: a.k. (1817)
soryton Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1820

...kiolvastatni és az eredmény után valószínűleg az ülés alatti csatlakozókat le kell cserélni "csokira"....  

Előzmény: blueye (1819)
blueye Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1819

Van BPn vagy kornyeken olyan villamossagi szerelo ismerosotok aki mar rutinosan megtalalja az emlitett airbag villogas okat (es utana rendesen mukodik is az airbag, mert gondolom ha villog biztosan nem mukodik) - Berlingo, 1999es

Aramiz Creative Commons License 2018.01.12 0 0 1818

Szia!

Persze, nagyon jó!

Köszönöm! :)

Előzmény: Viragur1991 (1816)
a.k. Creative Commons License 2018.01.11 0 0 1817

Valaki szedte már szét a vezető felőli visszapillantót? Hogyan kell? A műanyag sem akar nagyon szétjönni. A tükröt hogyan kell okosan kipattintani belőle ne törjön el? Én csak egyszer láttam a belét mikor pár éve elvitte a ködben egy rámhúzó barom. A bontóban meg csak fűtés nélküli volt és tükörlapot akarok cserélni...

Ja igen és ha a hátsó ablakhűtéssel nem minden szál megy a hibásakkal lehet kezdeni valamit(forrosztani vagy valami)? 

Viragur1991 Creative Commons License 2018.01.11 0 0 1816

Szia

Hétvégén megmerem es lefotozom ha addig raer.  :)

Előzmény: Aramiz (1813)
homti Creative Commons License 2018.01.10 0 0 1815

Sziasztok, 1.9d 51kW-os 2003 évjáratú Lucas rendszerű Berlingóra keresek adagolót, vagy más jellegű megoldást adagoló cserére. Köszönöm

TGV duplex Creative Commons License 2018.01.09 0 0 1814

Én úgy oldottam meg, hogy az ülés alatti csatlakozónál szikével vagy tapétavágóval finoman megbontottam a drótok oldalán a szigetelést, majd vékony drótot ráforrasztva áthidaltam a csatlakozót.  Korábban számtalanszor mozgattam, pucoltam, WD40-el fújkáltam, az eredmény mindig időleges volt. Ez a megoldás kb. 3 - 4 éve hibátlan, a csatlakozó is sértetlenül megmaradt.

Előzmény: a.k. (1807)
Aramiz Creative Commons License 2018.01.09 0 0 1813

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. 1.9D (WJZ) I berlingómban  nem vagyok biztos, hogy megfelelő nívópálca van. Tudna valaki segíteni, hogy mondjuk maga a fém része milyen hosszú??  A kihúzó fogantyú letört, cserélni akartam, de nem stimmelt egy méret sem amit rendeltettem hozzá. Ha esetleg vki megmérné, és képet is feltenne, annak nagyon örülnék! :)

a.k. Creative Commons License 2018.01.07 0 0 1812

Aha ne ezzel mondasz alamit. Nekem is ha elkezdi a műsort vagy az egyik vagy a másik ülést előre kell hajtanom azt ha határozottan bátra csukom akkor egy darabig békén hagy. Volt amikor csak az ülés alatt megcibáltam a vezetéket és gyujtás rá és szuper volt egy darabig. Majd egy idő után semmit sem ért stabilan világított erre mondták a szerelők szakadás volt a vezetékben, de megoldották. Csak igen a kárpitot ameddig felszedtem toldás nyomát nem láttam. Szóval nem derül ki hol volt a gondja ezek meg nem árulták el. Igaz nem is kérdezgettem annyira azt hittem így mostár bírja megint 15+ évig, de ez nem jött össze... Na majd meglesem közelebbről. A lexia meg nemhiszem össze jön, de majd érdeklődöm. 

Előzmény: soryton (1810)
vizeslajos Creative Commons License 2018.01.07 0 0 1811

Köszi az infót!

Előzmény: a.k. (1802)
soryton Creative Commons License 2018.01.07 0 0 1810

...az előző Berli-mben ha nem is ment az agyamra de többször volt vele kontakt hibám , aztán "csokiba " raktam őket és onnantól "csönd" lett  ....  a mostaniban eddig még nem "molesztált" remélem így is marad ....   a Lexia vizsgálat azért kell mert hol a vezető , hol az utas ülés alatti csatlakozó szarakodik , valamint a kormány légzsák / átvezető szalag hibát is ugyanez a lámpa jelzi ....  

Előzmény: a.k. (1809)
a.k. Creative Commons License 2018.01.07 0 0 1809

Megvan még benne. Egyszer már valahol szakadása volt azt mondták és 5000 megcsinálták, de fél évet bírt csak ki és megint szarakodik... Kezdem unni. Na igen az itt a környékben nemhiszem van(szentes), de lehet nem lenne hülyeség... 

Előzmény: soryton (1808)
soryton Creative Commons License 2018.01.06 0 0 1808

..az ülés alatt a csatlakozó meg van még .... ?  ha igen vágd le tedd bele a vezetéket egy "csoki"-ba vagy össze kell forrasztani....  de addig nem nyúlnék hozzá amíg Lexiával nem nézettem tüzetesen  át hol is a probléma valójában ...   

Előzmény: a.k. (1807)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!