Tévedsz ... érdekel a Falco is,de az igaz hogy a Haladás sokkal jobban,ezt soha nem is tagadtam.
Tudom,hogy a kor nem érdem hanem állapot ... éppen ezért az úgymond idősebb szurkolókkal általában jól eltudok beszélgetni,de az a halálom,ha tizenéves kis buzigyerekek próbálják az észt osztani.
Majd ha felannyit letettek az asztalra amit én akkor esetleg meghallgatom őket,addig viszont nagyon nem.
Ha ez hiba akkor hibázok,dehát én is csak ember vagyok.
1. Tudod hány Falco szurkoló jár Körmend meccsre? Én tudom mert rengeteggel találkozom.
Sokan szurkolnak mind a 2 csapatnak ... igaz én csak a Falcónak ... nem zavar ha ezt Te megkérdőjelezed :)
2. Nem a b-középben állok a meccseiken,főként nem sárga pólóban,ugyanis egy árva sárga pólóm sincs.
3. Nem lesz semmiféle Falco B-közép-Körmend Ultras "párharc".
Viszont ha ne adja Isten lenne,akkor természetesen a barátaim mellé állnék ... akikről Neked fogalmad sincs hogy az ezesetben melyik táborhoz tartoznak :)
4. Legalább itt hagyjuk békén egymást ... tudtam volna 100x írni hogy ne égesd a Falcósokat mert láttam hogy itt is kikezdtek már ... joggal.
Nem tettem,mert én Veled már eleget csatáztam a "hazai" fórumon.
Tudom hol talállak meg és mikor,ha nagyon ráérek úgyis odamegyek egyet beszélgetni.
Tudjuk milyen a hangulat Körmenden, ezért nem adom azt amit mondasz. Legalábbis ellenünk meg sem közelíti a régebbi hangulatot. Elég nagy lett volna a csend a "szentélyben", ha nem vagyunk ott a meccsen. :) Mindenhol szarabb hangulat van mint pár évvel ezelőtt, de ez van. Számokba nem mennék bele, mert te is tudod hogy nem fedi a valóságot. A két pontos, meg úgy általában hátránynál nálunk nincs csend, ez nem a nyugat!
Az még hagyján, hogy Körmend-szurkoló csajok a körmendi B-középben vannak, de vajon te Falco-szurkolóként(?) mit keresel ott? Lehet, hogy legutóbb te voltál ott sárga mezben?
Ha lenne mondjuk egy Falco B-közép - körmendi Ultras "párharc", akkor kinek az oldalára állnál?
Gondolom ebbe az "egy tucat hasonló vagy nálunk erősebb csapattal mérkőznünk" minket is beleszámoltál,mert ugye az idei bajnokságban egymás elleniben jobbak vagyunk és a tabellát is mi vezetjük ... tehát jobbak vagyunk :) Én nem voltam elragadtatva tőletek megmondom őszintén ... azt meg hogy Ti lennétek itthon is a legjobbak hááááát ööööööö szerintem meg nem.
Nem ... nem azt mondom hogy mi jobbak vagyunk ... generációváltás van ami nem zökkenőmentes,de nem panaszkodok,én elégedett vagyok ezzel is tudva azt,hogy nem érhetjük el soha a Ti szinteteket :)
Viszont a körmendi ultrasos barátaimnak is köszönhetően sokszor megfordulok körmendi meccseken ... én ott nagyobb hangulatot vélek felfedezni mint nálatok.
Az hasonló,hogy amikor meg kell őrülni akkor mindenki megőrül,az egész csarnok.
De a Ti "B-közepetekben" van vagy 50 ember (fele csaj), körmenden meg ezt a számot olyan 200-250-re becsülöm (fele itt is csaj).
A csajok miatt írtam idézőjelet,mert úgy vélem hogy nekik nem szabadna ott lenniük.
Na ebbe nem mennék bele, de az kétségtelen tény, hogy az elmúlt 2 évben volt szerencsénk több, mint egy tucat hasonló vagy nálunk erősebb csapattal mérkőznünk, több illetve kevesebb szerencsével. Az is közismert, hogy valamennyien úgy nyilatkoztak, hogy az atmoszféra irigylésre méltó. Magyarul: a lelátón éppen úgy mi voltunk a legjobbak, mint azt idehaza megszoktuk...:)
Tudom, hogy nektek is vannak nemzetközi szinten sikerélményeitek, legutóbb pl az Oberwart ellen szurkoltátok le 6an az osztrákokat egy edzőmeccsen, de hidd el, hogy felesleges ezt ragoznunk.
Viszont ha bármi gáz lenne a sokat emlegetett cerkáddal, úgy ne nézegess számodra nehezen érthető nemzetközi kosárlabda mérkőzéseket, javallom inkább, hogy mutasd meg Kálmán doktornak... Igaz lassan nyugdíjba vonul, de szaktekintély...:)
Azért az büszkeséggel tölt el,hogy már a győzelmi mámorotokban is a Falco jár az eszetekben :D
Nem tudom,biztosan az értékrendünk más,de én egy győzelem után,legyen az bármilyen bárki ellen ... ünneplem a Csapatom,aztán azon jár az agyam hogy hol és mennyi sört vágjak be,majd azon hogy otthon a csajomat (ha nincs akkor egy szakadék lepattanót) milyen pózban hányszor.
Ti szolnokiak max másnap jutnátok először az eszembe amikor egy átmulatott éjszaka után megnézegetem a fórumokat :)
Te meg aztán pont csendben maradhatnál, pláne ha külföldi szemüvegen nézed a hazai dolgokat...(talán Te vagy a Neyerges-Simicska holding svájci ügyvezetője?)
Én, zalaegerszegi kollágámmal ellentétben, pont szurkolok, hogy essetek ki minden fronton a közpénzből összevásárolt zsoldosaitokkal és a kalocsai fejpántos Obadiah Nelson Trotterrel együtt...
Mit emlegetsz itt becsületesen végig küzdött szezont a JB részéről? Mi sem az utolsó két meccsre hoztuk a légiósokat, ahogy azt több helyütt is előszeretettel említik...arról, hogy a verseny kiírás meg olyan, amilyen mi tehetünk a legkevésbé!
Az is elégtétellel tölt el, hogy jöhettek át Ti akárhányan Szolnokról Jászberénybe, nincs az országunknak akkora csarnoka, ahol elférnének azok, akik benneteket gyűlölnek...
Az a kártyavár, amely nálunk összedőlt két éve, benneteket is ugyanúgy fenyeget, csak most még a hirtelen jött sikertől senki nem lát az orr(b)á(n)nál tovább!
Az is megnyugtató, hogy a három szurker, aki tiszteletét tette nálunk nem a meccs miatt érkezett. Nem hinném, hogy emlékeztek a meccs közbeni történésekre másnap...
Bár, néha én is feledném...:)
Szóval, miközben példaként hozod fel a két évvel ezelőtti szezont, és szóvá teszed az akkori "nagyarcúságot", Magad is ugyan olyanná váltál idén, mint akikről megemlékezel!
További szolnoki (ja, hogy nincs szolnoki a csapatban...oops) sportsikerekben gazdag esztendőt kívánok!
Akkor miert is a falco szurkoloival peldalozol?? Ha mar belinkelted ide az olaj szurkoloit, te mint zete-szurker..hogy jon ide a falco ?
Hidd el a piszkalodasod eppen engem nem erint, mert en kulfoldon vagyok , csak ilyenkor nem kapizsgal neked bent valami? Hogy 10-15 evig rakosgathattuk volna ide be a tokures vendegszektort, mikor sehol sem voltatok..??!! Sem idegenben, sem otthon nem voltatok sehol sem...
Erdekes a 3 emberes Olaj-tabor is...lekicsinyloen betetted ide oket...erdekes az elokepes kozvetites nagy reszeben oket lehetett hallani..ez nem ciki? Ha meg kotozkodni akarsz, akkor elobb ezt kellene merlegelned, hogy hallhatoan is 3 ember a meccs nagy reszeben leszurkolt titeket...Hmmmm.
Ha pedig a falco szurkoloit veszed elo peldanak...nem egy kalap...ahogy te irtad :alma-korte.
Vedd elo kerlek mennyi meccse volt iden a falconak idegenben, es mennyi nekunk...sokan a kulfoldi turakra tartalekolnak, nekik pl. ugy kell egy zalai edzomeccs a penztarcajuknak, mint szar a zsebbe.Hidd el van hova tartalekolni a szolnoki szurkoloknak az idegenbeli fellepesekre, elnezest kerunk hogy nem tiszteltunk meg benneteket tobben.
Hogy te nem szurkolnal az Olaj ellen...ezt keszseggel elhiszem.
De ezt meg eppen magatoknak koszonhetitek, hogy forditva nem igaz.
Cc. 15 evig nem is voltatok a terkepen sem,ugy eltuntetek, majd elojottok egy bravuros szezonnal (az eredmenyhez gratula, a mikentjehez nem tudok gratulalni). Es akkor nem kis arccal osztottatok mindenkit(tisztelet a kivetelnek), majd csufosan elbuktok anyagilag, es ti vagytok a martirok, mindenkinek sajnalni kellene titeket, mert nagy multu klub, stb... Hat, bocsi, de en nem tudom sajnalni a klubotokat. Totalis felelotlenseg volt.
Es itt jon a Jaszbereny peldaja. En azt hiszem veluk fogtok majd jatszani a bentmaradasert, legalabbis nagyon ugy nez ki. A Jb. becsulettel vegignyomta az evet, nem sporolt a legiosokon, ezaltal ok is (es meg masik 4 klub is) HATSZOR !!!! annyi meccset nyertek iden eddig, mint ti. Es jon a rajatszas majd, ahol ti majd a tahos penzbol bevasarolt 3 legiossal akartok majd bent maradni. Elnezest ha ettol kifordul a gyomrom, es adott esetben nem nektek, sot, barkivel is jatszanatok, kifejezetten ellenetek fogok szurkolni.
Például pár nap múlva lesz Jászberény-Falco, hasonló erőviszonyok, hasonló távolság. Nem tudom, hogy három vendégszurkoló lesz-e, majd kiderül.
Egyébként amennyire emlékszem, úgy 10-15 éve nem érdekel senkit a zete elleni meccs. Pedig korántsem szokott ez a párosítás edzőmeccs lenni, sőt - minden gyengélkedésünk ellenére - szerintem (érzésre) pozitív lehet a hazai mérlegünk az Olaj ellen ebben még ebben az időszakban is.
Egyébként én biztosan nem szurkolnék az Olaj kieséséért.
(Milyen jó lesz majd mondjuk egy Győr-Nyíregyháza bajnoki elődöntő pár év múlva. Mondjuk kevesebb néző előtt, mint amennyi tegnap volt Egerszegen 1-20 után.)