Sziasztok lenne egy kérdésem a szerdai edzés után nem találkozott valaki egy fogvédővel az öltözöben mert nincs meg :S:S elöre is köszönöm segitséget!!!
azt szeretném kérdezni h vki aki linebackert jáccik eltudná-e cserélni a rácsát egy falember rácsra mer nekem már csak az jutott és recevier vok és ha lehet akk még egy vki tudna cserélni mer haveromnak is csak falember rács jutot!?
A fotózással kapcsolatban annyi, hogy nem tudunk leigazolni, ha nem készült eddig rólad kép, vagy nem töltötted ki és adtad le eddig a szükséges dokumentumokat. Gyere ma edzésre, ez az utolsó lehetőség!
Peti nekem egy olyan kérdésem van, hogy meglévő felszerelés cseréléseben tudtok-e segíteni, ill. a fotózással és a mezekkel kapcsolatban kérnék még némi infót. Köszönöm
Ma megérkezik a felszerelések nagy része, szám szerint 80 db. Ezeket az edzés végén fogjuk kiosztani. (Sisak, rács, vállvédő, protektor, szíj, foggumi). A mezeket várhatóan pénteken edzés előtt kapjátok meg a vállvédőitek méretének megfelelően A nadrágokat Cowboys színekben varrják, azok is rövidesen érkeznek. Jelen pillanatban még 3 embernek van lehetősége liznig konstrukcióban felszerelést vásárolni. A további embereknek csak használt felszerelésekben tudunk kis segítséget biztosítani.
Kérek Mindenkit, hogy aki felszerelést vásárolt szerződéses konstrukcióban, az szánjon rá időt, hogy a felszereléseit felvegye edzés végén.
Kérek továbbá Mindenkit, hogy aki nem fizette be a tagdíját, haladéktalanul fizesse be. Ezt az öltözőben Bánfi Misinél, illetve Csucsinál tehetitek meg edzés előtt!
A mai nap az utolsó, hogy a leigazoláshoz szükséges amatőr sportolói szerződéseket, szülői engedélyeket (18 év alatt), adatlapokat leadjátok, illetve lefényképeztessétek magatokat. Ezeket edzés előtt az öltözőnél az illetékes embernél tudjátok megtenni. Aki ma nem adja le, az le fog maradni az esetlegesen nevezettek listájáról a Magyar 2. Diviziós csapatban. Nincs további határidő!
Tehát felszerelés átadás edzés után, tagdíj befizetés, papírok leadása MA!
Előre is bocs mindenkitől de meg van kötve a kezem a munka miatt, és nemtudok jelen lenni az elméleti oktatáson. Valakitől majd be tudom szerezni az ott elmondottakat, vagy lesz egy nagyon rendesen jegyzetelő ember akitől eltom majd kérni? :D
Előre is köszi, holnapi edzésen már leszek, akkor ott!
Bocs srácok, a mait is kihagytam, de még egy hét kell míg befejezem a szakdogámat és aztán már lesz időm és energiám eljutni edzésre is. Addig is intézem a szerződésem a kutyákkal... Holnap elméleten találkozunk! Addig is pápá!
Sztem hülyeség 2x átszállnia a metróról. Inkább Moszkváról menj el a Stadionokig a 2es metróval onnan 1-es villamos a Lurdy előtt tesz le. Vagy 4,6 villamossal elmész Mester utcáig ott átszállsz egy másik villamosra (sajna a számát nemtudom, mert most változtatták meg azt is) és elmész vele a Lurdy-ig.
Nekem az lenne a problémám, hogy a sportorvoshoz márc. 27-re kaptam időpontot, és a kardiológiára sem kaptam márc. 23-nál előbb időpontot. Az nem lesz késő?
A sportorvosi témakört annyiban egészíteném ki, hogy aki a sportkorházban szeretné egyszerre intéztetni, az minél előbb jelentkezzen be, azaz kérjen időpontot magának. Bejelentkezés telefonon! http://www.sportkorhaz.hu/2006/elerhetosegek.htm