Keresés

Részletes keresés

feketepanda Creative Commons License 2010.08.16 0 0 3285

Úgy döntöttem, hogy ezt a csöpp falat tankermamát viszem szombaton.  Nagyon jól kezeli az eszetlen, szexcentrikus suhancokat:))

Találkozó Délegyházán!!!!

feketepanda Creative Commons License 2010.08.16 0 0 3284
E-mail ment!
Előzmény: g50 (3282)
g50 Creative Commons License 2010.08.16 0 0 3283

Nincs 20 kiló. :-( Abszolut nem eszik már semmit. Naponta talán 1x hány nyálas váladékot, és az orrából, ami száraz, váladék ürül. Ötletek, segitség, bármi???

Köszönöm előre is!

Előzmény: Zsófi11 (3279)
g50 Creative Commons License 2010.08.16 0 0 3282

Lány kutya, féreghajtva kb 5 hónapja volt. Küld el, ahova te vinnéd e-mail cimem: g45@freemail.hu

Köszi előre is!

Előzmény: feketepanda (3278)
Zsófi11 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3281

:)

Köszi a gyors tanácsot!

Utána néztem, legfincsibbnek tűnik az Acana bárány-alma, árban viszont a Trainer tűnik barátibbnak, az Orijen is kiváló.

Holnaptól újabb nyomozás, járni fogom a boltokat, ki tart ilyen tápokat.

Minden jót!

Előzmény: feketepanda (3280)
feketepanda Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3280

Szia:)

Csirkementes pl. az Acana bárány-alma tápja! Úgy emlékszem a Trainer tápok között is van, és tuti még az Orjijen. Orijent éppen most kezdek adni a babáimnak, imádják! És nagyon kevés kell belőle. Sajna full csirkementes kevés van...

pussza:)

Előzmény: Zsófi11 (3279)
Zsófi11 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3279

Szia! Az egyik fundim a 13. évét tapossa. Ő is 10 évesen kezdett el fogyni, most meg még vékonyabb, mivel ledobta szőrének jórészét.

Hány kiló most? Milyen gyakran hány? Írj többet róla.

Nálunk is előfordult ez a habos hányás, egy hétig adtam neki gyomorsavcsökkentőt,és napközben bevallom kekszeztetem. Nagyon fontos a vitamin, télen kalcium. Proplan lazacos táppal etetem:)

Feketepanda! Gyönyörűek a kisbocik:) Tudod, ezek a gyengéim! De még adok egy évet magamnak, hátha nálam is születnek újból fehér-feketék. Tegnap voltam a nagykerben, kicsit kiborulva jöttem el, mert az mondták, hogy megszűnik a Fides Sensitiv:(((((( Már egy szem sem volt nekik. Tudnál segíteni, még melyik az a táp, amelyik O% baromfilisztet tartalmaz?

Előzmény: g50 (3276)
feketepanda Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3278

Szia:)

Gondolom az ultrahanggal átnézték belülről, a röntgennel kizárták az idegen tárgyakat és a vérkép kiterjedt vérkémiára és babesiosisra is. Pajzsmirigy, májfunkció...stb.

Idős kutyák sokszor a fogproblémájuk miatt nem esznek és lehet vitamin vagy ásványi anyag hiánya is, makacs enterovírus vagy baktérium...stb.

Nem írtad, hogy mit kap/ott enni, féreghajtás kiterjedt-e mindenre, és mondjuk B-komplex injekció volt-e a kezelései között. Egyáltalán kezelték-e ezekre? Mire és mivel kezelték?

Hiánybetegség okozhat idegrendszeri tüneteket, depressziót, letargiát, étvágytalanságot, lelkibeteg is lehet...

Egy makacs galandféregfertőzés azt teszi a kutyával, amit leírsz...

Szuka vagy kan? Hormonális gondja is lehet...stb.

Ha ennyit vizsgálták és mégis passzoltak az orvosai, én keresnék egy tuti szakembert hozzá. Írj mailt, írom hova vinném.

üdv.

Előzmény: g50 (3276)
Pista0612 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3277
Sziasztok.Véleményeteket kérném hogy egy 11 hónapos fundinak melyik tápot adjam az acanától.Most bárányos almást kap,de nem vagyok hanyat dobva tőle most szemezgetek a grasslanddal.
g50 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 3276

Sziasztok!

Segitségeteket kérem:

Fundim 10 éves Kb.február óta folyamatosan fogy, ma már csont és bőr .A legjobb falatokat is  undorral utasitja el,2x volt vérvizsgálaton1xultrahangon,továbbá röntgenen minden lelete jó korához képest csak ő beteg...További tünetei:habos fehér hányás ,görnyedt tartás.

Aki tud segitsen...köszi

feketepanda Creative Commons License 2010.08.14 0 0 3275

...na végül egy fekete klikk. Fekete kicsimanó a fekete nagymanóval:)...csak, hogy legyen forgalom:)))

pussza:)

Előzmény: kutyimaci (3271)
feketepanda Creative Commons License 2010.08.14 0 0 3274
Klikk...Hepy bocifia Indi bocijaival:) A parány a képen 2 napos, a Zodiákus tesók 16. Hatalmasat alszanak együtt mai napig:)
feketepanda Creative Commons License 2010.08.14 0 0 3273
Na és itt van relaxpasi relaxhugija is:))
feketepanda Creative Commons License 2010.08.14 0 0 3272
Ezek 1-2 hete készültek. Sorcesses éppen tanulmányozza kit is ismerhet a Facbookos ismerőseim közül, Máguska pedig kimerítő gyakorlatozást folytat a hovatudokmégpisilniahovanemszabadna témakörben:))
kutyimaci Creative Commons License 2010.08.14 0 0 3271
Halihó!

Semmi forgalom ma.
Akkor bedobok egy képet:
Ez a kedvenc alvós póz:
kornél88 Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3270

Feketepanda:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszod , tolmácsolom...Lehet akkor inkább kell szólni az állatorvosnak azt az lecsípi neki vagy egy kozmetikus...:)

szép estét!

Kornél

Előzmény: feketepanda (3265)
Big black Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3269

Halihó!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!!!

macipofa Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3268

Sziasztok!

Mi Daddal Hovát használtunk úgy, ahogy Fekete Panda írta. Nekünk bejött. Most má a viharokat nyugodtan vészeli át. Bár szerintem a tüzijátékot bentről hallja majd.

Még az elektromos szunyogriasztot sem használjuk , mert akkorákat csattan, hogy a kutya mindig összerezzen:-)))

kutyimaci Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3267
Közben eszembe jutott egy gyógyszer nélküli megoldás is:
Kutyás könyvben olvastam, ott az ebek a tüzijátéktól féltek, a gazdi egyszerűen kiállt velük a kertbe,(mennydörgésben szárazabb helyen) hogy a kutyák lássák nincs mitől tartani, de nem szabad hozzájuk beszélni, simogatni, mert azzal megerősíted a félelmét. Meg ez akkor működik, ha tudja a kutty, hogy ki a góré.
Neki használt.
E.
Előzmény: Big black (3263)
feketepanda Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3266

Bigblack:)

Egyedi az adagolása, viszont sokszor adható. Érdemes letesztelni a blökit. Nekem volt kanom, aki első fedezése után annyira felhúzta magát, hogy az 5. szem állította alaphelyzetbe. Őrjöngött, hogy elvitték a nőjét... Óránként kapott egy újabbat.

Addig viszont tuti elvonul a vihar:)

Ha nem érzékeny rá, szerintem 2-3 szem lenyugtatja annyira, hogy nem dilizik. Egyszerre érdemes beadni. Ha alapvetően fél a vihartól, dörgéstől, amíg érzi-hallja, addig műsorozni is fog, nyugtató  ide vagy oda. És minden egyes viharnál teljesen lenyugtatózni nem lehet, 2-3 szem maximum segít neki elviselni. Ehhez nem szokik hozzá. Ha gyorsan jön a vihar a HOVA elkésett, fél óra után hat igazán.

Vannak nyugtató spray-k, azok gyorsabban hatnak, hiszen nyálkahártyáról azonnal felszívódnak.  

Pelbát doki vagy Janka tuti tud segíteni a klinikán ebben a témában!

feketepanda Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3265

Kornél:)

Nehezen:) Nagyon kemény a körmük. Ráadásul van élő része, azaz, ha rövidebbre sikeredik simán vérzik és baromian fáj neki. Van karomvágó és jó a manikürkészletek fogószerű körömcsípője is. Ollókkal nem érdemes kísérletezni. Csípővel (olyan mint egy fogó) oldalról, két széléről hegyezve érdemes lecsípni, így elkerülhető, hogy az elevenébe vágjatok. Soha ne vágjátok egyenesen keresztbe. Ha profilból nézed a tappancsát, akkor a lábujjvég vonala utáni rész csíphető le. Azaz minimum a lábujja végéig érjen a körme.

Előzmény: kornél88 (3262)
kutyimaci Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3264
Szia.

Hát nem sok tapasztalatom van, csak 1.
Én anno foxteriernek adtam, amikor be kellett zárnom a kennelbe. (ezek az apró kutyák őrjöngésig tudnak visítani, és 10 kilónál nem nyomott többet)
Elkövettem azt a hibát, hogy akkor kapott amikor már jól felspanolta magát, így a harmadik!!!! tabletta sem használt. Ezért gondolom, hogy az sem mindegy mikor milyen állapotában eszi meg a paciens:) Azt olvastam, hogy növényi alapú nyugtató.
A készítmény hatóanyaga: szárított komló és macskagyökér kivonat. (betegtájékoztató szerint)
E.
Big black Creative Commons License 2010.08.13 0 0 3263

Sziasztok!

Azok segítségét szeretném kérni,akik a HOVA tabletta területén otthon vannak...Úgy döntöttük,hogy veszünk,mert  az "óriás" nagyon fél a dörgéstől és a rossz időtől.Mennyit kell majd neki adni,ha vihar lesz?Írjátok meg légyszi,hogy ilyenkor milyenek a kutyák stb...Válaszotokat előre is köszönöm!

kornél88 Creative Commons License 2010.08.12 0 0 3262

Sziasztok!

Keresztszüleim kutyusának nagy a körme és le szeretnék otthon vágni neki...hogyan lehet házilag levágni? Mivel? Mekkorát szabad belőle vágni? stb:)

üdv

kornél

feketepanda Creative Commons License 2010.08.09 0 0 3261

A mai menü:

Démon alszik

Máguska bömbizik

Priest inkognitóban szunyál

Sorcesses cipőt próbál

feketepanda Creative Commons License 2010.08.09 0 0 3260
Imádom ezt a két pasit!!! Tandemben figyelnek, tandemben relaxálnak. Szerintem Armani simán mentene vízből, ha kivinnéd a tóra:)) Mindig csodálattal figyelem a fajok közti kapcsolatokat, komunikációt...sokat lehet tőlük tanulni.
Előzmény: macipofa (3259)
macipofa Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3259

Néhány kép: Örzi a nyáját....:-))))

Macko21 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3258
Köszönöma válaszokat.
macipofa Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3257
Ilyen buli nálunk is van naponta:-)))
Előzmény: kornél88 (3256)
kornél88 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 3256

Kutyimaci:)

Nem volt nálunk semmilyen buli sem, de mikor a szunyoghálós ajtó elött ül és néz befele olyan édesen nem lehet neki nemet mondani...Hát beengedtem:)

Bírkóztam vele a földön egy jót majd kiterült:) És ez lett csak megörökítve:)

üdv

Kornél

Előzmény: kutyimaci (3255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!