A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó 3db régi gépváz gyűjteményből. Kettő van belőlük így eladom őket. Gyáriszámot csak zenitnél találtam. Szép állapotúak. Működésükről nem tudok semmit, így hibásként árulom őket.
Egy Certo Super 35 típusú fényképezőgép milyen értéket képvisel manapság?
Eredeti bőrtok, szép, megkímélt állapot, a harmonikán egy 10 mm-es csikíban van egy fekete szalag ragasztva, gondolom ott beereszthette a fényt. Működőképesnek tűnik, de én nem fotóztam vele. És mivel nem is tervezek, szeretném eladni. De tényleg nem tudom, mit érhet.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat.A gyűjteménynek valóban érzelmi értéke van eddig többek között ezért nem lett eladva és igen több éve már,hogy használatlanul eltéve várják a jobb sorsukat.Esetleg ha valaki aki ért hozzá felmérné az árukat és értéküket itt egymás között elmenne pár dolog belőle ahogyan látom.Szentendrén van,amint írtam,akit érdekel küldjön e-mailt és elküldöm a telefonszámot amin egyeztetni lehet a tulajjal.Rőth Sándortól elnézést kérek mivel még minden megvan lehet csemegézni.Nick+gmail címen várom a levelét amennyiben még érdeklődik.Képeket email-ben tudok küldeni.
Egyetértek. Ennek a cájgnak nyilván magas az érzelmi értéke valaki számára, de ez pénzben kifejezve nagyon eltérhet a realitásoktól, főleg, hogy semmi extra, vagy kiemelkedő tárgy nincs közte. Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy egységes, vagy tematikus gyűjtemény, kicsit olyan mint a koldusszar, mindenből van benne egy kicsi, így egyben szinte lehetetlen eladni. Ezek a dolgok valakinek a személyes érdeklődését, vonzalmát tükrözik, nyilván ragaszkodott hozzájuk, kedvelte őket, de az ő volt. Talán legegyszerűbb lenne egyben betenni egy dobozba, és kegyelettel megőrizni a garázsban, vagy a padláson.
Ezzel egyet ertek en is. 150e-ert nem kezd el dobogni a szivem gyorsabban. Valoszinuleg a penesz megtalalta sz utjat a cuccok belsejebe. Sokszor belefutottam nagy "guujtrmenyekbe" amik aztan teljesen hasznalhatatlanok voltak a flora miatt. Sokszor szomorkodtam is emiatt.
De lehet, hogy kihagytak valamit, vagy elirtak valamit. Nem latok kepeket.