World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Höh Freya+3 10 fősben elég durva, de van remény :D Snaplashert ki hogy kezeli? Mi megpróbáltuk arccal levenni de nem tűnt jó ötletnek :D Valami kite megoldás kéne ide.
Szoptunk már egy ideje Thorimmal, most 24 emberrel elég simán meglett pár pull alatt. 6 fős tunnel csapat volt, mert a kinti dps elég fos volt :) Aztán Vezax második pullra megfeküdt, előtte volt 3 pull ami nem ér, mert nem tudtak szakítani az okosok :D Most bemegyün Yoggihoz, wipeolunk egyet és hazamegyünk :)
már egy ideje reaktiváltam az accountot. csak nincs mit írni. nem csinálok semmi említésre méltót. van némi szabadidőm munka és iskola között, gondoltam lehet ahzgatni addig meg ilyesmi.
Armsnak se BiS, van 1 vagy 2 jobb cucc, de azok asszem hard mode dropok, mindenesetre ez kurvajó armsra. Meglep hogy csak furytok van, brutális gear kell hozzá, hogy jól muzsikáljon.
Arms warrior? Az mi? :P Nálunk a warrior az prot! (meg fury)
Egyébként pedig 850 dkp-m bánta, miközben egy farmboss pontosan 5 dkp-t ér. Általában egyébként van prio melee-nek melee fegyverre (és hunternek rangedre), de mivel 500 dkp-val túldobtam mindenkit és ez BiS a huntardnak (is, meg a kittynek is meg az armsnak is), ezért az enyém lehetett. DK-nak, retnek nem BiS ez a cucc AFAIK.
Ez volt az első, ami esett a guildnek, de mostantól gondolom hetente fog potyogni, meg a kard is Councilból. (XT-bot - 0 drop/12 try)
Azért a fiendet kiküldtem p4 elején biztonság kedvéért + kétszer előjött a sapphire owl. Igazából p2 végére lemegy az ember manája a felére, de p3 alatt kb mind visszajön, pedig mindseareltem meg smiteoltam nagyon :D
Haste-re öltöztetett holy priestnek még a nerf előtt akadtak gondjai, talán életemben először hazsnáltam a hymnet 2. és 3. fázis között :-) Tegnap már csak a dps-nek adtam kis manát vele, pedig nem is a legerősebb setuppal rongáltuk le szegényt.
Mimiron ennyire nerfelve lett? 10esben vért izzadtunk vele anno, most meg majdnem első pullra meglett 25ösben. Végül harmadikra lement. Thorim viszont szopatja a népet rendesen :(
Titansteel Shanker-re tettem a Mongoose-t, és jónak tűnik. Viszont most vettem egy Namlak's Supernumerary Sticker féláron. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha arra is tennék? nagy számok törvénye alapján gyakrabban mutatkozna? <a href="http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Saurfang&n=Arghai" target="_blank">Arghai</a>
Általában valami felvillan a karakter fölött/körül. Ha a wowheaden rákeresel a képek közt tuti találni fogsz egy shootot hogy milyen a procc, illetve a commentek közt biztos irják hogy milyen a procc rate. Másik, nézed a buffokat ott is megjelenik. Esetleg a powerauras classic addont tudom ajánlani a különböző proccolós dolgok követésére.
Általában valami felvillan a karakter fölött/körül. Ha a wowheaden rákeresel a képek közt tuti találni fogsz egy shootot hogy milyen a procc. Másik, nézed a buffokat ott is megjelenik. Esetleg a powerauras classic addont tudom ajánlani a különböző proccolós dolgok követésére.