Minden este az M2-n 23:00 után van a Zárórában. Ez arról szól hogy Alinda ül az asztal egyik oldalán, a "nagy ember" meg a másikon, és 50 percig beszélgetnek. Ez elég ijesztően hangzik, hogy semmi izgalom csak duma, de Alinda tényleg van olyan jó hogy általában nem unalmas. Kár hogy későn van, mert ha kicsit is kezd unalmas lenni akkor viszont baromi könnyű elaludni rajta.Ma 23:10-kor kezdődik és éjfélig tart de holnap pl. még később mert csak 23:40-kor fog kezdődni.
Valamit hallottam, hogy Alinda máris elért a szakma csúcsára: "nagyemberekkel" fog sorozatban beszélgetős műsorokat csinálni. Tud valaki adásidőket és csatornát megadni?
Hazajövök három hét után, végre beteszem a videóba a Miértet és mit látok? Alinda MIÉRT rugtátok ki a barátnőmet??? Ok. a múlt szombati Mátyásosat még nem tudtam megnézni, remélem abban volt a lány akinek a neve hasonlit a tiedre, mert mindig Angélának hivod... Vagy beteg??? Akkor jobbulást neki! Légyszi' ne tegyétek ezt velem pont Karácsony előtt! :(
Te Varadit, ha a csaj kora neked csak egy véletlen elszólásból derült ki akkor nem olyan ronda hogy levegyék a képernyőről, nem? Egyébként erről a csajról van szó, csak hogy mindenkinek egyértelmű legyen. A bátyám "szerelme" :) , nekem Alinda még mindig jobban tetszik! Ezen minden szombaton balhé van :)
Fogadni mernék, te jártál már ilyen felvételen, vagy te vagy az a lány. :-)
Régebben néztem pár adást, akkor még középiskolások voltak. Úgy látszik, nem voltak velük megelégedve, s lecserélték őket egyetemistákra. Mondjuk egy Kádár-témához úgy sem tudnának a mai 16-18 évesek hozzászólni. Persze a 20-23 évesek sem sokan...
Kalibannak igaza van, tényleg egyetemisták vannak ott, és ugye egyetemre, kórtól függetlenül lehet járni, csak a megfelelő iskolák kellenek hozzá... :) Amugy tényleg sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi... én is nagyon kedvelem a beszólásait, kérdéseit, és álltalában Ő a "főkérdező" :) Okos Lány... ;)
Bocs hogy megvédem azt a lányt, de Alinda az interjúiban egyetemistákról beszélt és szerintem egyetemre járni 33 évesen is lehet. Elfogult vagyok mert nekem jobban is tetszik az a csaj mint az Alinda, de ettől függetlenül sem venném a bátorságot hogy jobban tudjam kit miért tesznek oda a szerkesztők. Egyébként én is kiakadtam a korán! Én nem néztem volna ennyinek. Semmi esélyem nála! :(((
Nézte valaki szombat este a Miért? című műsort? Én nem vagyok törzsnézője, de most Kádár volt a téma, s azt megnéztem.
A témával nem is volt semmi baj, nagyjából körüljárták, amennyire ennyi idő alatt lehetett.
De eddig úgy tudtam, hogy középiskolások alkotják a kérdező közönséget, most pedig egy 33 éves csaj volt a főkérdező, akinek csak egy véletlen elszólásából derült ki a kora. Nem értem, miért volt szükség erre a "cselre"? Vagy máskor is vannak 18-19 évesnél idősebb diákok?
Itt senki sem akar téged meggyőzni a saját véleményéről kérünk te se próbálj minket meggyőzni!
Amennyire én ismerem az Index szabályzatát 202 hsz-el (amennyi neked van 2006 11 06 12:22) már lehet topikot indítani. Légy szives indítsd el a Veiszer Alinda Hate Club-ot és hívj oda mindenkit aki veled együtt fikázni akar.
Emberek! Tényleg egy okos csaj (bár annak idején vmi riporter kerestetik vetélkedőben elég visszataszító volt a stréber/nyomulós stílusa), na de hogy szép, esetleg csinos lenne??????? Ugyanmáááár!!!!! (tudom, ízlések...)
Nem is tud sok mindent. Nekem ez az első és inkább csak kíváncsiságból vettem meg és azért, hogy ha majd a másodikat veszem akkor tudjam hogy milyet keressek