Keresés

Részletes keresés

zsoofika Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1887

Köszönöm, mennyivel jövök?

Közgyűl. után beszéljünk!

Indul valaki a házból?

Nincs kedvem egyedül menni:))

Kedvenc lakóm vállalja a felrakást? (Hamano drága, nem is tudtad, mit vállalsz, amikor megismerkedtünk:))

Előzmény: Fineszedző (1866)
zsoofika Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1886

Hello!

Megjöttem!!!

A számom: 06304466393

Hívjatok!

Közgyűlés napirendi pontjaira vonatkozó javaslatok

-garázs takarítása

- kerti padok
- szórólapok a postaládában

- lakók szavazzanak arról, hogy kötelezik-e az OC-t a táblák levéltelére és a ház eredeti állapotának helyreállítására.

- ház kijáratok kikövezése az elé eső fűsávon

- garázsbejáró mágnesének erősítése

Előzmény: AndreW77 (1885)
AndreW77 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1885
Halihó!

Nekünk aszem most csak az Otthon Centrumos tábla van, meg hogy miért nincs felújítási alap (ha tényleg nincs). Meg hogy miért kellett a társasháznak 102500Ft-ot fizetnie a Vízműnek tervellenőrzés címén. Mikről is beszéltünk eddig?
Előzmény: Fineszedző (1883)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1884
Na, minden készülék összejött mindegyikkel. A digitv elég gyakran fagy ahhoz, hogy ne lehessen felvenni filmet. Ma legalábbis szerencse kellett volna.
Előzmény: Fineszedző (1881)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1883
Aki tudja a számát, hívja fel Zsófit, hogy áll a listával.
Előzmény: Modrooka1 (1882)
Modrooka1 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1882

Srácok!

Most komolyan! Tényleg össze kéne írnunk holnapra, hogy milyen pontokat szeretnénk a rendkívüli lakógyűlésen megbeszélni.

Zsófi, kedves, mi van a listánkon jelenleg?

Fineszedző Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1881

Nem akarok a szavatokba vágni.

Ma megjött a T-Com, teljes analóg lista + HBO digitálisan. Szép a képe, dehát most már 4 távirányító van (TV, DVD, erősítő, set-top: GlobalTeq GCR 300CX), és kezd kilátástalanná válni a helyzet. A Kaméleon 6 - bár drága - lehet, hogy megoldaná a problémát.

Van valakinek tapsztalat a digitv-vel, a set-top boxszal és a Kaméleon távirányítókkal? (Vagy van egyéb problémátok is, mint a tv-csatornák :-)

Fineszedző Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1880

Hogy állunk a javaslatokkkal?

Úgy tűnik, nincs más megoldás, mint a rendkívüli közgyűlés.

Ha a rendes közgyűlésig írásba foglaljuk a napirendi pontokat, akkor ott helyben megegyezünk az időpontban és alá ís írhatjuk a felhívást.

Véső Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1879
Sajnos, nem tudok elmenni a lakógyűlésre. De szívesen felajánlom valakinek a meghatalmazásom, aki részt vesz a gyűlésen, hátha minden szavazat számít.
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.16 0 0 1878

Zsófi, 1 klamni megérkezett.

Szólj, mikor tudod állományba venni. :-)

Előzmény: zsoofika (1865)
hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1877
Akkor azt a címet törlöm ...
Előzmény: Modrooka1 (1876)
Modrooka1 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1876

Igen.

A prímposta megszívatott, nem fogadja a küldött leveleket. Így kénytelen voltam klónozni magam:-)))

Előzmény: hamanokaito (1874)
AndreW77 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1875
Igen, igen, megkaptam a mailt, köszönöm (Modrookanak is). Át is fogom nézni, ahogy lesz egy kis időm. A lakógyűlésen meg tuti ott leszünk.
Előzmény: hamanokaito (1873)
hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1874
Az 1 nélküli Modrooka is Te vagy ?
Előzmény: Modrooka1 (1869)
hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1873

Szia !

Az építkezés okozta szűkület miatti kihelyezés még korrekt is lett volna, ha ott az x méter kiegészítő tábla és nem a sarokig érvényes. Annak tényleg nagy a valószínüsége, hogy az AL tüntette el ( szabálytalanul ), amíg őket is zavarta. Aztán meg szépen visszatették ... Buli az ilyen mozgatható tábla. Valaki felkapja és oda teszi, ahova éppen eszébe jut ...

A címedet felvettem a Fórumos levelező címcsoportomba, még szükség lehet rá, az állományt - úgy látom - Modrooka már elküldte.

Hamano 

Előzmény: AndreW77 (1870)
hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1872

Mi, Isten kegyelméből I. Hamano Kaito, az Ikonház megfelelő tulajdonrészének teljhatalmú uralkodója, előadott kérését kegyesen fogadjuk és a másolást valamint terjesztést engedélyezzük.

:-))

Hamano

Előzmény: Modrooka1 (1869)
Modrooka1 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1871
Küldöm.
Előzmény: AndreW77 (1870)
AndreW77 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1870
Sziasztok!

Ma reggel összefutottam az 1534-es jelvényszámú közterületfelügyelővel személyesen. Nem, ne rohanjatok Story magazinért, hogy ő kicsoda... Ő szignózta a bünti-cetlimet. Azt mondta, hogy ő már hónapok óta dolgozik a környéken, így bizton állíthatja, hogy a megállni tilos tábla is már hónapok óta kint van (egyébként az építéshez kérték). Ergó:
-az a néhány tucat autótulaj, aki már parkolt ott tök hülye a közúti közlekedéshez (hisz egy böszme nagy táblát se képes meglátni hónapok alatt egyszer se), ill.
-ugyanez a néhány tucat autótulaj érezze magát rendkívül szerencsésnek, hogy büntit az eltelt 5hónapból csak az utóbbi 2hétben kapott.
Egyébként el tudom hinni, hogy mindkettőnknek igaza van: eddig az AL-től sokszor jött ki főmufti az építkezéshez (akiket ugyanúgy megbüntizhettek volna), ezért berakatták a táblát a palánk mögé. Most meg már nem járnak oda, visszatetették. Fogalmam nincs, hogy lehetne bizonyítani, hogy a tábla - fizikailag - nem volt ott eddig (ha egyszer a Hivatal azt kihelyeztette hónapokkal ezelőtt).
Másrészről elbeszélgetnék azzal az IQBetyár hivatalnokkal, aki egy 150lakásos ház előtt lezárat egy teljes utcát 20méter építkezésért. Pláne, hogy a teremgarázs négyzetmétere meg szinte drágább, mint a lakásé...
Más: Hamano (vagy Modrooka)! Megkaphatnám én is a mailt (zack77@freemail.hu)? Köszönöm!
Modrooka1 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1869

Szia Hamano!

Sokszorosíthatom ezt a tervezetet és bedobálhatom a tőbbiek postaládájába is?

Előzmény: hamanokaito (1868)
hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1868

Küldtem levelet csatolmánnyal ( 2006 évi közös költség tervezet ) , azoknak a fórumozóknak, akiknek elő tudtam szedni az emailcímét a Fórumon ( Fineszedző, Modrooka, Kisdinnye, Modrooka_1, Szürkeszamár, Zsoofika )  . Érdemes ránézni ...

Hamano

hamanokaito Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1867

Sziasztok !

Majd megnézem, hogy mit tudok ártani a dolognak ... 

Hamano

Előzmény: Fineszedző (1866)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.13 0 0 1866

Az én vagyok te kis butus, hát nem ismersz meg?! :-)

A feltevést nem vállalom (végül is nem kell fúrni, csak jó erős kézzel be kell hajtani a csavarokat), azt kedvenc lakódra bízom, ő egyedül felrakott egy több méteres karnist.

Előzmény: zsoofika (1865)
zsoofika Creative Commons License 2006.03.13 0 0 1865

Jajjdejóóóóóó. igen. De valamit fúrni is kell. konzultáltál Tuskeboki társával??

azthiszem ő mondta, h már felrakta...

Előzmény: Fineszedző (1864)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.13 0 0 1864

Héten az ablakoshoz, mert szerintem nem jól tették be (folyton hidegebb van a kisszobában, és mintha hallani/érezni lehetne, hogy befúj a szél), de a garanciális iroda le akar szerelni. Fel kell készülnöm az ablakból. Zsófi, hozzak klamnit?

Szürkeszamár Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1863

Nem szándékozod kitenni a telefonszámod a hirdetőtáblára? Mindenki nagyon örül, hogy egy ilyen megbízható hobby-vízvezetékszerelő van az épületben :)

Előzmény: Fineszedző (1862)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1862

Na, azért nem olyan ördögi ez. Sima csavaros műanyag kupak gumitömítéssel. Még szerencse, hogy amikor az albérletből elköltöztem volt egy csaptörés, és így van nálam pár végelezáró elem.

Amikor már alig volt pár cucc a lakásban és szereltem le a mosógépet, a kiállás (gazdaságos) csapja felmondta a szolgálatot. Csak Niagara vagy Rába állásba lehetett fordítani. Tiszta szerencse, hogy két felmosóvödör még volt ott, és azokat 5 percenként cserélve megakadályoztam, hogy akvárium legyen a lakásból. Még nagyobb szerencse, hogy még nem volt 18 óra és tudtam vetetni végelzáró elemeket. Mindegyikből kértem egyet, mert nem tudtam melyik kell (visszamenni meg nem lett volna már idő), és most már a másodikat is tudtam hasznosítani.

Így indul egy szép nap! :-)

Előzmény: Fineszedző (1861)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1861

Reményteljes reggel. Éjjel csak elzártam a csapokat, és most látom, hogy a mosdó hidegvizes kiállásában levő dugasz tömítése engedett el.

Ha valaki tudja, ez hogy működik (csavaros, kócos, gumis stb), az írja be, és akkor a vízvezetékszerelő otthon ebédelhet, köszi.

Fineszedző Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1860

Van-e jobb, mint egy péntek éjjeli csőtörés?!

Hát az, ha időben észreveszem. Éppen egy utolsó italra mentem ki a nappaliba, mikor furcsa spriccelő zajra lettem figyelmes, ami eltért a hűtő csöpögésétől és a vízfogyasztásmérő kerregésétől is. Kukk. Tiszta szerencse, hogy az első csap és az óra között ereszt a hidegvíz vezetéke. Mert ha előtte, akkor ugye el sem tudom zárni.

Pedig ma még a Trió Ajtó is visszahívott, hogy jövő héten aztán tényleg jönnek. Óh, különleges ez a nap! - gondoltam. Eddig.

Viszont a RAVAK Cleaner vízkőoldót nagyon tudom ajánlani a zuhanykabinokra, mert az ecettel ellentétben jó az illata és a Showerpower-rel ellentétben hat is.

hamanokaito Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1859

Köszi !

Előbb megpróbáltam "házilagosan" megoldani ...

Előzmény: Fineszedző (1858)
Fineszedző Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1858

Engedelmeddel, már szóltam az érdekedben, postázzák, ha máshonnan nem jutnál hozzá.

Előzmény: hamanokaito (1855)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!