Nalam 1-2 hetig mas az isten, visszaterve mindig a tradicionalis spillerekhez, Tchavolohoz, Angelohoz foleg. Stochelo annyi hangot pasziroz minden kore, sok neha, Bireli..neha hideg.
Én a másik linkelt blogról beszéltem, de a fórum is nagyon ütős, forgatom már egy ideje.
Már csak gyakorolni kellene időt szakítani. :-)
Egyébként akartam írni régebben, hogy egy egész emberölő alatt, ha csak a Bireli Lagrene-t próbálja leszedni valaki, az már akár elég is. Vagy valami ilyesmi.
Tenger info van fent, kottak, hangszerek, a site owner nagyon megbizhato ha veszel dolgokat, tisztes arai vannak, sok jo zenesz irkal oda, Nolan, Stochelo, Denis Chang..etc.
Vizsgálja a Vatikán...:P Ez jó! :P Egy Manouche Guitart vettem, szintén bigtone hangszedővel, és két gitárra nincs szükségem. Arra gondoltam, hogy tokkal vonóval kérek érte 250 pénzt. Amúgy a Django fej nem az én művem, és nem az eladást hivatott elősegíteni :) még akkor került rá, amikor nem tudtam, hogy el fogom adni. Erre Isten a tanúm :) ...na meg a zenésztársaim.
Eladó egy Gitane Dg255 Django gitár, kemény tokkal! Extrák: Dupont híd és Dupont bigtone beépítve a húrlábba, keménytok, Django Reinhardt arckép a testen, védőfólia. Az egyik legjobb Selmer kópia a piacon, különösen jó hanggal. A gitárt 2008-ban vettem. A Swing Manouche Project zenekarban játszottam vele, videó a gitárról: http://www.youtube.com/watch?v=_OqLLPa8YiU Részletes leírás a gyártó honlapján: http://www.sagamusic.com/catalog/details.asp?ProductID=DG-255
Érdeklődni az info@jazzmanouche.hu e-mail címen, vagy a 0630 4442617-es telefonszámon lehet.
De, a Forte Acoustic a Johnsonokat, a Stageshopban vannak Furch-ok (az nem ez az árfekvés), meg néha használtak, ennyi. Utóbbiakat a helyszínen, a Johnsont meg nálam tudod meghallgatni, ha eljössz valamelyik bulinkra.
Nem tudom, nálunk van még egy pár. Djangobooks-on is volt, most Dell'Arte Asian Made néven fut, lehet, hogy a Johnson leállt vele. Az enyém mindenesetre szuper. Favino stílusú, annyi a hibája, hogy nem ében a fogólap, de kibírom. (Az említetteknek is csak ebonized wood, ami még kophat is.)