per pillanat igen, 2004-ben számüztem magamat otthonról................. amugy itt valóban sok a BA fan, maskerdes, hogy sehol sem tudnak évente 50 jevroert garantaltan 5 - 10 telthazas koncertet tartani, csak itt nemetoban.........
nem a gonoszsag szol belölem, csupan a realitas............ Amugy a tavalyi würzburgi koncert kellemes este volt, de a lejtö miatt vegtelenül szerencsetlen volt a helyszin.......kisse bizarr is........de a künselsaui viszont egy sik minimezön volt, ket normalis kivetitövel es hibatlan hanggal.............!!
Magam mar nem nagyon akartam menni, de a GM-t epp lemondtak Nürnbergben, igy vegül ezzel vigasztalodtam............
Amugy elismeres a Bryan teamnek, mivel ugyanazt a koncertet ketszer egymast követö evben meg itt sem tudjak lenyomni, ergo valamin mindig csavarni kell........vagy latvanyban vagy hatterben. Künzelsauban a 2. raadas utan majd +20 perces tüzijatekot küldött a helyi herceg bacsi, igy a zarast sikerült szo szerint az egekbe löni........!!!
Würzburg viszont Budapest utan egy kellemesen elhetö varos.............nagyszerü épiteszettel es életminöseggel !!!
2000-2001ben Würzburgban voltam egyetemen, így jutottam el 2001ben Aschaffenburgba életem első BA koncertjére. Nagy élmény volt, mert lenyújotta a mikrofont a Cuts Like a Knife refrénjénél. Én olyan boldogan nánáztam:))))
Aztán elkönyveltem, hogy biztos több esélyem nem lesz BA koncertre, ugyanis Romániában élek.
Közben tavaly meggyőztem a férjem, hogy menjünk el Würzburgba a koncertre, legyen egy ilyen koncerttel egybekötött szabadságolás.Így sikerült elmennem.
Németország különben nagy BA koncert paradicsom.:)))Sok a BA fan is. Szeptember végén megyek 3 hétre Frankfurtba, néztem a koncertdátumokat, de sajnos abban az időben Amerikában van.:::(((Úgyhogy ezzel a budapesti koncerttel nekem talán befejeződött a koncertezés.:(((((
A Cd és DVd eladásból tuti ő kapja a legtöbbet, és az eladásokat is növeli. De manapság a sok másolás és a letöltés miatt az eladások csak egyre csökkennek...
Jó az ilyen póló ügyben én sem költök ilyenekre. Volt hogy Bon Jovi koncerten egy felső annyiba került, mint maga a koncertjegy..
Ezt tutira nem ő kezeli személyesen, legfeljebb néha benéz ide...
Van neki sajátja, és azt sokkal inkább ő maga kezeli, és nem fogad el mindenkit, aki bejelöli... Én is probáltam már... egyszer... aztán nem erőltettem... :) Persze ez még a ringsted-i koncert előtt volt, azóta már lehet hogy felismerne... :)))
Segítség!!!Befűtöttem magamnak. Írtam Keithnek a myspace-n, s megígértem, hogy elküldök neki egy képet. S visszaválaszolt. A baj az, hogy nem tudom, hogy kell egy képet html formátumba tenni s úgy küldeni el neki.
Tudtok ebben segíteni nekem?
you could send the pic by converting to html and pasting it a new message. Ezt írta többek közt.
Nem gondoltam, hogy tényleg válaszol. Írtam neki, hogy csak akkor válaszoljon, ha tényleg ő. Bryan például nem ír.:(((((Bryan-nél valaki más vezeti a myspace-t.
Nekem csak az ír koncert van meg tőle DVD-n, eredetiben és itthon vettem, nem is volt olyan drága, lehet jó akciókat kifogni. CD-ből is ami nagyon kellett, azt is eredetiben veszem meg tőle, hiszen megdolgozott érte. Most 1999Ftért vettem az Ébresszük fel a szomszédokat CD-n.
Szóval nálam ami Bryan és Bon Jovi azt csak eredetiben veszem meg, igaz akkor, amikor olcsón látom valahol.-)
Sok kedvencem van.Nekem se telik mindig az eredetire,de Bryan Adams CD,DVD,LP,stb...csak eredeti van.Madonna,Keane,Deff Leppard,Travis mind másoltak,de parfümből és Bryan Adams-böl csak eredeti kell.
Nem vagyok gazdag,de nem jelenik meg sajna tőle olyan sűrűn friss anyag,hogy a megélhetésem forogna kockán.