Na, Halpapi, nehari! :-))
Leteszteltem este a biztonság kedvéért, ehetö! Legközelebb KÉT vödörrel kapsz. Csak elötte legalább egy nappal szóljál!
Jönnek szülök villámlátogatni. Az azért nem baj, ha nem alszanak itt, akkora cirkusz az mindig.
Anyukám, mint gömbvillám, jajj. Viszont jól föz. :-)
Itt nyár van, virágillat, madárcsicsergés, lóügetés és kutyafuttatás. Szerintem ez már a giccs határa, de igen, a LAndwirtschafstausstellung még ennél is sokkal giccsesebb! :-)
Hahó!
Kedves Kis Döby Család az isten éltessen Benneteket egészségben, boldogságban jó sokáig!
Gratulálok a kis Góliáthoz, igen aranyos! Hogy s mint volt a nagy esemény? MAjd eccer léccii ... :-))) Most következik egypár kemény hét (de lehet, hogy mázlitok lesz) és aztán azon gondolkodtok, hogy melyik testrészénél kezdjétek a felfalást. :-)
Halci, most készülödünk a fagyizóba éppen, de ha mingyá ideérsz, akkor megvárunk!
Voltam reggel nödokinál, minden okés, aztán felugrottam Pockához is, olyan szépségesek a kölkek, istenbíz, kár, hogy rohannom kellett haza Picit etetni, Embert leváltani.
Tegnap minden rendben volt hálistennek a pisijével, csak ugye a gyogyó miatt most nem hízott annyit, mint kellett volna. Most 4 kiló 75 deka. És szép. :-))
Bobuskám, a feneke is rendben van, naná, hogy bekentem neki, bár dokinéni leszidott érte, de nem az ö feneke, nem neki kellemetlen. Mondjuk tegnap elég rendes volt, vett töle vért, megnézte a vasat, most persze azt is kell szednie, de tudom, ez normális. Szegénykém annyira sírt, nézett rám, nekem meg összefacsarodott a szívem... :-( Még szopizás közben is "panaszkodott", felnézett rám, abbahagyta a szopit és mondta, hogy leee. Így sír ugyanis. Nem oáoá, hanem leeee, leeee.
Sziasztok!
No, ez is "le van tudva" :-))
A papírforma borult egy kicsit, nem csütörtök, hanem szerda lett.
Dávid megjött, 2500 gr, 50 cm-es "óriás"
Mindketten egészségesek, boldogok vagyunk!
Itt az eredmény:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Boha, remelem, tudtal pisit gyujteni, de tenyleg kellett volna tenyeszetet csinalni...a kis feneke szerintem is inkabb a szajpenesztol lehetett piros, arra meg pont nem jo az antiboci (ellenben nagyon jo ra a glicerines borax, vagy a boraxos popsikrem...gyogyszertarban lehet kapni, es az elobbi a szajara is szuper). Remelem, mar nem piros neki!!
Cico, Neked mar majdnem vege az elso trimeszternek?? Alig hallani Rolad, miota atkoltozott a felkeszulos mashova...:-(((
Halacska, sajna nem keresek annyit, hogy hobbibol otthon legyen a parom, ez most amolyan kenyszeru munkanelkuliseg...:-( (de a kenyeztetes mehetne nalatok munka mellett is, nem??:-)))
Eccsi..babarol meg nem tudok nyilatkozni..egyenlore nincs kirol (vagy legalabbis nem tudok meg rola:-).
megeszem, megzabálom!:)) ezek tetszettek a legjobban: takarítónő, vigyorgás a gyerekkocsiban, és az, amelyiken az ágyon fekszik Vero halványrózsaszín ruhácskában, egyik keze a szájában, reklámfotónak is beillene! a trapéznadrág istenien áll neki!:)
Döbyke, megy a megadrukk a szüléshez! nemsokára találkoztok porontyoddal, tök jó!:))
Bóhamama, olyan jó rólatok hallani, édes lehet a bébike. mér' nem láttam még róla képet?! asszem, egy ideig sokat utazgattok majd...;)
velünk semmi extra, hála a jósorsnak. ma töltöm a 11. hetet, rohan az idő, ugyi?:)
szerintem is édesek a kislánybabák rózsaszínben - hogy megváltoztam!:) pl. mindig kidobós voltam, nincs egy darab szakadt, régi ruhám sem, ami nem kellett, kidobtam (vagy a húgomnak adtam, ami még jó volt, csak kihíztam). most meg... már szóltam a tesómnak, hogy adja vissza, ha majd nem hordja a mangós ruháimat, mert azok jók, és lehet, hogy a gyerekem... majd hasznát veszi egy 90-es évek nosztalgia bulijában.:)
Igazság az, hogy lassacskán kb 800 ezer kilométert autóztam már életemben, és a nejem a belvárosban lakott(mielött az lett). Így muszáj volt megtanulnom rutinozni. A másik, meg hogy az első autó amit vezettem, az egy kisteher volt (ford transit), így tényleg megszoktam a nagyautókat....
Ágresszívkedünk bákter???? Na gyere ki a hóra, lejáccuk :-)))))
Tenyésztés nélkül kitalálta, hogy milyen baci van a babában, és még ráadásul azt is, hogy melyik antibiotikum gyilkolja le? Hmmmmmm, ez valamit tud....
Mielött a lányomnak antibiotikumot adtunk, elösször elvittük szépen a laborba, ahol is orrváladékot vettek, majd táptalajon kitenyésztették, majd, megnézték, melyik fajta antibiotikumra pusztul ki, és azt adtuk neki.
Létezik sokféle széles spektrumu antibiotikum is, de az meg tök nem jó, hogy piciknek ilyet adnak. nekik még a penicilin való, ha nagyon muszáj.
Viszont az antibiotikum, tökre jól elberheli a bélflóráját, meg gombásodást is okozhat, szóval csak a végső esetben....
Na, ezt nem bírtam szó nélkül hagyni, de már rohanok is, viszem leányzót gyerekdokihoz. A múltkor ugyanis szerinte "kórokozó" volt a vizeletében, amiért antibiotikumot kellett vele etetnem tíz napig (tök mérges voltam), ezt abból találta ki, hogy kicsit ki volt csípve a feneke. Szerintem a szájpenész miatt volt neki olyan, na mindegy, hosszú történet. Most kell(ene) vinnem vizeletet, de bogárka már a 3. zacsiba kakkantott bele :-)))
bobuska, bar tenyleg angyal mostanaban az en kis Fo:bo:tke'm, azert hetvegen besegitett a parom is annyival, hogy lekototte KisMacko figyelmet. Le is faradt estere - a parom. ;) (Sosem kerdojelezte meg, hogy napkozben nekem sem konnyu, de most legalabb tapasztalta is. ;))
Halci, orultem, hogy beugrottal, kar, hogy rohannod kellett, de megertem az okat, hiszen nekem is van mar egy "olyanom". ;)))) Meg meg akartalak dicsertni, hogy egy ekkora autoval milyen precizen parkoltal ! Tudom, Neked ez mar semmiseg, de le a kalappal ! :) A konyvet mar tovabb is adtam, megis kellett. Pusza kicsiknek es nagyoknak ! :)
__mano
Olvastam Parod beirasait az Szt-ben, jo hogy megirta, mi van Veled! Orulok, hogy jobban vagy!!:-)))
(ugye maj beirja a babat is???!!!:-))
Annyira fura, hogy azt irod, elmeletileg csutortokon szulunk, hiszen az mar holnaputan lesz!!! Persze akar ma is megszulethet, most volt valaki az Szt-n (elfelejtettem hogy ki), aki este 8-kor meg csak pici fajasokkal azon gondolkodott, hogy bemenjen-e a korhazba, aztan alig valamivel ejfel utan meg is volt a baba...
Most mar barmi lehet, drukk-drukk!!!!
Szep szulest, egeszseges babot:-))!!
(Hal, igen, igen, kenyeztetes...probald ki Te is a zasszonyon, hatasos!:-)))
Köszönöm az aggódást, jól esett! Egy hét kórház után ma engedtek ki.. Holnap megvizsgálnak, hogy tágultam-e múlt hét óta és aztán várunk a jelekre.. Papírforma szerint csütörtökön szülünk. :-))