Csináltam tervet a front mount intercooler-emhez, ami 2004 egyik projektje lesz.
Ennek a tervnek az a nagy előnye, hogya gyári front bumper-ből elméletileg simán ki lehetne vágni... És nem is néz ki szarul sztem :))
Van egy különös kérdésem. Szociológiából projektet kell írnom, és az utcai gyorsulásrl szeretnék írni.
Félreértés elkerülése végett nem vagyok rendőr (tsúnya lenne), én is látogatója vagyok a streetracing club összejöveteleinek. Szal aki tud segítsen plz! Lenne egy jó pár kérdésem!
Elérhetőségek:
mail: taz@7110.hu
msn: farkas_tamas@mailbox.hu email-lel találtok meg.
Igerem szolok ha progress van. A listadat is processzalom, csak egy kicsit most en is el vagyok havazva.
Yasec,
Igen megkaptam, holnap megy ra valasz, meg ha erdemi nem is nagyon lesz...
Ave,
Istvan korabbi meresenel joval melegebb volt en meg valtoztattam a multkori meres ota. Egyebkent a lejtesben/emelkedesben ahogy mondtam nem hiszek, viszont a korabbi helyszinen jobbat lehet indulni a jobb talaj/kevesebb kavics miatt...
Rég irtam, szar a netem..utálom..most talán sikerül!
Yasec!
Most beszéltem a Tschang-nal, hallom megkaptad a csomagot. Remélem nem gond, hogy nem személyesen vittem, de meghalni sincs időm, neki meg annyi van mint a tenger:)
Nem tudom mennyire egyértelmű a rajz, foto, miegymás, ha valami nem stimmel dobj egy emilt kérlek, mert nem biztos hogy itt észreveszem, mostanában sajnos nincs időm végig olvasni a termést:(
Köszi a lehetőséget, az idő nem szorít, már igy is több mint fél éve áll az autó szétszedve.
Csak olcsó legyen:)(fenét..jó legyen..pénz nem számit:))
Mégegyszer köszi, hogy foglalkozol vele, Tschannak is köszi a fuvart, majd Yasec szól mikor kell értemenned:))
Sz.Zsolti!
Nem felejtettem amit kértél, de nagyon el vagyok havazva, szóval nem menekülök a feladat elől!
Rugdossál csak nyugodtan ha eszedbe jut!!Hátha hirtelen beesik egy kis potya időm!
Falco!
Mikor építünk váltót? Éjjel?:) Mert csak akkor érek rá:) Szólja ha már látod az aktualitását, hogy valahogy időt csikarjak, midnenképpen szeretnék részt venni benne, saját hasznomra is.
Ave!
Kazik a Norbinál, köszi szépen!
Mikor méred meg az autóját??
Ryta!
Neked is irok, hamár:)
Semmit nem haladtam az autóval:)
Ja, azóta is fáj az összes hátam :))) Mit akarsz, már szinte behuppanok, meg kirepülök, annyira megy :)))) Egyébként köszi a nem mindennapi autós élményért! :) Király a forgalmat onnan szemlélni. Lazán át lehet látni az autók alatt :)))