Taknyom ,nyálam megint egyben van ettől a nyavajás allergiától, ezért lemondtam egy kínai bulit ma este , pedig ez jó társaság, a múltkor is hatalmat mulattunk!!!
Gésa meg én Pécsett székelünk, Oolong is a közelben lakik, de nem itt dolgoz, ezért ha hazajön összefutunk egy kis dumára. Sajna itt nincs olyan piac ahova ki lehet menni, vásár van vasárnaponként, ami felér egy komolyabb túrával, és én ott nem sok ázsiait láttam. Van bolt, sok, de ott ritkásan fordulnak elő. Tényleg nincsenek sokan, azok meg akik vannak, bujdokolnak vagy mi. Szóval így elég gáz. Ha esetleg lát valaki valamit, megy a riadólánc, de aztán lemaradunk. Még csajok sincsenek... :-)
A nézegetés meg nem bűn, jólesik, főleg ha más nincs. Egyszer lenézhetnél ide vidékre egy hétvégére is akár. Hely, közös téma van, a többit megoldjuk.
Én Koshi Inababy-t hallgatom ha ki vagyok borulva!!!! A " mou ichidou..."-val ápolom a lelkem, a Touch -ra pedig gerjedek!!!! Hogy abban a klippben milyen gyönyörű.....
Én mikor ki vagyok borulva, akkor inkább másokat ölnék, mint magam. (: De az viszont állja, hogy mikor ki vagy bukva, akkor néha mindegy hova, csak emberek között légy (najó azért nem árt egy-két ázsiai itt ott). :P Hehe.
Pofás volt a pasika a filmben, de nekem nem zsáner. Inkább beteszek még egy Kyo képet. Kyo örök!!! :) ETALON!