Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 596
augusztus? mer addig nem halunk meg? hát mi már sose halunk meg?
Előzmény: velorex0 (591)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 595
Ne kérjél bocsit, én se vagyok nagyon képben, mer most jónéhány hozzászólást el kellene olvasnom, és le vagyok lassulva, a nettóhoz szoktam, szóval ne menetegetőzzél, mer akkor nekem is mentegetőznöm kellene...

És, wazz, itt vagyok már x perce, és még nem üdvözöltem M. Addamst, akihez a viszonyom - mondom én - regényes.

Ps: ha majd lesz időd, fúródjál bele a Trendy topicba, és megérted, mit értek regényen, hö.

Előzmény: velorex0 (579)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 594
Pontosan ez hiányzik a mürépából...:-)))

..

Előzmény: Ozagen (592)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.24 0 0 593
én most a bulikra gondolok, irl.

ezt most nem értem.

amúgy irl bulik tanulságait irl értelmezze az ember, függetlenül attól, mennyi ismerete van a tényekrôl.

Előzmény: Törölt nick (588)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 592
Bezony, má' elnézést, hogy belepofázok, ez a répa lényege.

Leleményesen azt mondanám:

A topic répájának lényege a karotin, hö.

Ps: Ez nem igazán sikeredett. Ilyenkor rágyújtunk egy superlong Pall Mallra, pótcsikora.

Előzmény: Törölt nick (581)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 591
Sajnos október nem jó, agusztus elsö hete a következö nagyobb durranás, a Balaton felé, 24° viz, sörbet, junájkum, sellölányok, madzag szakad, vagy nudista bányató, madzag ugyanaz...

..

Előzmény: Törölt nick (588)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.24 0 0 590
eszembe se jutott, hogy erre egy külön topicot szentelj.
elég lett volna az eredeti nick, sôt további engedményeket teszek: akárcsak azzal aláírni.

hehh.
egyébként én mindent elhiszek, alapból. rendszerint erre (sííííp)ok rá.

harag / pillanat nincs, de talán megérted, ha azt mondom, hogy az igazi szkepticizmus sem jár haraggal.

Előzmény: Törölt nick (576)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 589
Na, hogy átmenjek Oblomovba meg Stolzba (az ügyek legyenek elintézve!), bevallom, én alapvetően édesszájú vagyok. Élek-halok a mákostésztáért, a mákos nudliért és a mákos bejgliért.

Ezt neked írtam, pöttyösorrú.

Speciális-szmájli.

Előzmény: Verax (475)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 588
:-))))))
nem épp egy hallgatag visszahúzódó, befelé forduló arcot mutattál eddig, de persze ez is csak egy hülye elôítélet, én is pofázni szoktam, mert ha én nem teszem, akkor más se és akkor az már maga a dög unalom. mármint én most a bulikra gondolok, irl.
Előzmény: morticia addams (585)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 587
ha egész ôszinte akarok lenni, akor a megfejtése is megvan a dolognak - de nem akarok egészen ôszinte lenni. mert senki nem kérdezett ezügyben, ezért jobb, ha hallgatok.
Előzmény: velorex0 (584)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 586
:-DDDDDDDDDDDD

jó, tudom, nem nevet....

:-DDDDDDDDDDD

Előzmény: Ozagen (582)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.24 0 0 585
két okból vegyülök: egyik a kényszer (pl. nagyvásárcsarnokbeli szombati bevásárlás), másik a részvét, kíváncsiság, vagy akármi elegye lehet, ha lehet. Ez utóbbi épp elég beszélgetéshez is, de ami fontosabb :- leginkább hallgatáshoz.
Előzmény: Törölt nick (568)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 584
Nédamá, nem egyre gondoltunk?

..

Előzmény: Törölt nick (580)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 583
egyébként megérne egy mesét, vagy misét, hoyg kinek mi van a kedvenceiben.

én pl gyűjtöm a döglött, jobb sorsra érdemes topicokat. nemre, fajra, bôrszínre és elmebajra való tekintet nélkül.

Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 582
Szia, fingós! Most neked írom ezt a szógálati közcsikorát.

Mié nem jössz át az autentikus nickeddel?

Itt nem lép senki a lábadra. Ha átjössz, autentikusan, az nem jelent elkötelezést meg állásfoglalást.

Csak utálok utánad mindig szellőztetni.

Vagy ha ez nem megy, akkor gyere valami más sokadnickkel.

Ps: Ne hidd azt, hogy lenézem a szomszédban a fingós topicba írókat, de ez a topic speciel nem az a topic. A nem egyenlő nem-Á-val, hö.

(Topic-karbantartás vége.)

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 581
mostz ha nemm lenne itt ozagen, akor elmondanám a topic értelmét. de itt van, így csak anyit mondhatok: trendy módon globálisan semmi értelme, de aktuálisan a legértelmesebb topicok egyike - lehet.

és ha nem lett volna itt, akkor se mondtam volna mást.

Előzmény: velorex0 (579)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 580
jajj már, te karaktergyilkos.... kero, kero, te sosem javulsz meg?
:-D
Előzmény: Törölt nick (577)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 579
..=564

Egyébirant bocs ha out voltam valahol, nem analizáltam a topic értelmét, csak kijött belölem mint a fogsor...

..

Előzmény: Ozagen (573)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 578
redford? játszottam vele? nem is emlékszem....
;-)
Előzmény: Ozagen (575)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 577
game over zsoltu. Ez a game.
:-))
Előzmény: Törölt nick (574)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 576
mondom, hoyg dekódoltam, de nem hiszed, látom. :-))))

megbocsásd, de ennél nyilvánosabb már hogy a pitsába lehetek? egyszer már mással eljátszottam azt, hoyg erre külön topicot nyitottam, de nem bizonyult jó ötletnek.

de ugye nem haragszol?

Előzmény: morticia addams (572)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 575
Mivan, Bob nem szereti Bobot? Hoskins lenézi Redfordot, hö?
Előzmény: Törölt nick (570)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 574
milyen fura... akirôl beszélünk, az mind megjelenik? ozit emlegettük, megjelent, majd a fingós is.

hö, vagy bü, ez a szellemek éjszakája.

Előzmény: Törölt nick (571)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 573
És van még itt valami, Velo-zéró.

Ha egy elejtett megjegyzésben, egy félmondatban, egy lebutított morfondírozásban arról írsz, hogy mi a trendy, és mi nem, nos... az...

Mindgyán jön egy közmondás, hö...

A trendyzés a fogcsikora-topic cementje, hö.

Ps: Eccer elmondhatnád a Két Pont genealógiáját, vagy mit. Vagy mán elmondtad valahol, én meg hajcsikáltam?

Előzmény: Ozagen (567)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.24 0 0 572
tényleg korrekt, hogy megpróbálkoztál a nyilvánosabb tereppel is, viszont kár ebbe a férfi vs nô irányba elvinni a dolgot.
kommunális akció kommunális megoldást kíván.

ha még mindig nem érted: nem mondhatod valakinek privátban, hogy bocs, haver, ha mindenki elôtt lehánytalak volna azon a fogadáson. ha viszont a saját pecómban, egyesegyedül az én jelenlétembem rókázik valaki, az tényleg személyes probléma. egy személyes probléma max. két embert bír el. ezért beszélgetünk itt, és ezért nem kaptál privát választ.

Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 571
ember macskazik, megpihen, olvas egy sort. Gondolkozik, osszead. Kivon, smlz & ho.

Előzmény: morticia addams (564)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 570
keselyű? na, ma lehet, feladom. egyik doszog, másik edda művek opusokat idéz....
Előzmény: Ozagen (567)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 569
ja, dos, akkor azért nem értem.

:-)

Előzmény: velorex0 (565)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 568
házigazdánktól elnézést kérek a szólózás miatt.

tehát, ha nem vegyülsz, akor beszélgetsz, vagy nem vegyülsz. értem. ha vegyülsz, akkor mi van? akkor nem beszélgetsz?

én elég hülye vagyok, de bírok párhuzamosan beszélgetni. na jó, nem mindig és nem is a relativitás elméletrôl.

egyébiránt a macskákban egyetértünk, ezt már ivánnál is mondtam.

Előzmény: morticia addams (564)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.24 0 0 567
Szógálati közcsikorgatás.

1) Szia, Velo-Zero, örülök, hogy átláttad az Alpha-Whisky intézkedés lényegét, és átpöfögtél ide, hö, hála-szmájli. Tudom, nem volt könnyű megfejteni a kódcímszó értelmét, de egy kód azért kód, hogy kód legyen, hö. (Egyébként iago a művelet tervezője, három napig ő a Keselyű.)

2) Amikor nemrég elmentem ebből a topicból, egy alacsonyhozzászólásszámú, nettós méllel regisztrált ipse telefingotta a topicot. Ha nem zavar bennetek, szellőztetek egy kicsit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!