Ne kérjél bocsit, én se vagyok nagyon képben, mer most jónéhány hozzászólást el kellene olvasnom, és le vagyok lassulva, a nettóhoz szoktam, szóval ne menetegetőzzél, mer akkor nekem is mentegetőznöm kellene...
És, wazz, itt vagyok már x perce, és még nem üdvözöltem M. Addamst, akihez a viszonyom - mondom én - regényes.
Ps: ha majd lesz időd, fúródjál bele a Trendy topicba, és megérted, mit értek regényen, hö.
Sajnos október nem jó, agusztus elsö hete a következö nagyobb durranás, a Balaton felé, 24° viz, sörbet, junájkum, sellölányok, madzag szakad, vagy nudista bányató, madzag ugyanaz...
Na, hogy átmenjek Oblomovba meg Stolzba (az ügyek legyenek elintézve!), bevallom, én alapvetően édesszájú vagyok. Élek-halok a mákostésztáért, a mákos nudliért és a mákos bejgliért.
:-))))))
nem épp egy hallgatag visszahúzódó, befelé forduló arcot mutattál eddig, de persze ez is csak egy hülye elôítélet, én is pofázni szoktam, mert ha én nem teszem, akkor más se és akkor az már maga a dög unalom. mármint én most a bulikra gondolok, irl.
ha egész ôszinte akarok lenni, akor a megfejtése is megvan a dolognak - de nem akarok egészen ôszinte lenni. mert senki nem kérdezett ezügyben, ezért jobb, ha hallgatok.
két okból vegyülök: egyik a kényszer (pl. nagyvásárcsarnokbeli szombati bevásárlás), másik a részvét, kíváncsiság, vagy akármi elegye lehet, ha lehet. Ez utóbbi épp elég beszélgetéshez is, de ami fontosabb :- leginkább hallgatáshoz.
mostz ha nemm lenne itt ozagen, akor elmondanám a topic értelmét. de itt van, így csak anyit mondhatok: trendy módon globálisan semmi értelme, de aktuálisan a legértelmesebb topicok egyike - lehet.
és ha nem lett volna itt, akkor se mondtam volna mást.
mondom, hoyg dekódoltam, de nem hiszed, látom. :-))))
megbocsásd, de ennél nyilvánosabb már hogy a pitsába lehetek? egyszer már mással eljátszottam azt, hoyg erre külön topicot nyitottam, de nem bizonyult jó ötletnek.
tényleg korrekt, hogy megpróbálkoztál a nyilvánosabb tereppel is, viszont kár ebbe a férfi vs nô irányba elvinni a dolgot.
kommunális akció kommunális megoldást kíván.
ha még mindig nem érted: nem mondhatod valakinek privátban, hogy bocs, haver, ha mindenki elôtt lehánytalak volna azon a fogadáson. ha viszont a saját pecómban, egyesegyedül az én jelenlétembem rókázik valaki, az tényleg személyes probléma. egy személyes probléma max. két embert bír el. ezért beszélgetünk itt, és ezért nem kaptál privát választ.
1) Szia, Velo-Zero, örülök, hogy átláttad az Alpha-Whisky intézkedés lényegét, és átpöfögtél ide, hö, hála-szmájli. Tudom, nem volt könnyű megfejteni a kódcímszó értelmét, de egy kód azért kód, hogy kód legyen, hö. (Egyébként iago a művelet tervezője, három napig ő a Keselyű.)
2) Amikor nemrég elmentem ebből a topicból, egy alacsonyhozzászólásszámú, nettós méllel regisztrált ipse telefingotta a topicot. Ha nem zavar bennetek, szellőztetek egy kicsit.